Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור הסאונד ב208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 208 אקסס , רמת הגימור הכי נמוכה והיא ערומה לגמרי

אני רואה שבדלתות מקדימה יש מקום לטוויטרים ורמקול בנפרד, ובדלתות מאחורה עוד 2 רמקולים

אני יודע שמידת הרמקולים היא 6" אבל גם 6.5 תופס..

לענייננו- אני רוצה לשפר את הסאונד מבחינת איכות ולא מבחינת עוצמה, העוצמה שההד יוניט מספק עכשיו מספקת אותי אבל האיכות לא.

האם אפשרי להחליף את הרמקולים ברמקולים איכותיים יותר שלא מצריכים מגבר?

האם כדי להתקין סאבוופר חייב מגבר או שאולי יש יציאה לסאב מההד יוניט? (ההד יוניט זה פשוט רדיו דיסק עם כניסת aux)

נניח שהתקציב הוא אלף שח,

תודה רבה

פורסם

בשביל סאב או שתקנה מגבר או שתקנה סאב מוגבר(עם מגבר פנימי).

בנוגע לרמקולים, תחפש כאלו שהנצילות שלהם(db) גבוה יחסית,בסביבות ה91-93 ככה ההגברה של הרדיו דיסק הקיים תספיק להם.

ב1000 שקל קשה לי להאמין שתצליח למצוא גם רמקולים גם סאב ומגבר/סאב מוגבר וגם להכניס התקנה לכל זה, תתחיל ברמקולים ואחרי זה תתקדם.

פורסם

תודה על התגובה המהירה

הבנתי את עניין הנצילות תודה!

לא הייתי ברור לצערי, התכוונתי שהתקציב הוא 1000 שקל לרמקולים קדמיים בלבד,

לדלתות מאחורה מצאתי בבית של פיוניר tsg1611r שאני יודע שפשוטים מאוד אבל עם 91db

לאחר מכן אתקדם

אתה מכיר זוג רמקולים קידמיים ב1000 שח איכותיים?

פורסם

כולל ההתקנה שלהם או רק הרמקולים, במידה וזה רק הרמקולים אז יש לך מורל וירטוס, הרץ אנרג׳י, אודיסון פרימה ויש גם חברות כמו פוקאל, ריינבואו, רוקפורד וכו אך אני לא מתמצא בדגמים שלהם, הכי טוב זה לגשת לחנות אודיו ופשוט לשמוע סטים עד שתמצא משהו שקולע לטעם שלך.

פורסם

בתיאוריה כן, פשוט שים לב לפני הניתוק איזה כבל זה פלוס ואיזה מינוס, ותחבר את הסופיות (אמורות להגיע עם הרמקולים) כמו שצריך לכבל ולרמקול

• תוכן חדש...