Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי

אם היית מחליף לשמן של אגיפ- אומנם היה עולה לך 200 ש"ח (מגיע בקופסאות של ליטר אחד בלבד = 40 ש"ח לקופסא במבצע באוטו דיפו), ההבדל היה הרבה יותר מורגש.

בכל אופן,המכה שאתה מדבר עליה כניראה נובעת מחופשים בגיר עצמו,כלומר מבלאי.

תזכורת:

ל Valvoline יש שמן גיר אוטומטי חצי סינטטי (סדרת "DURA-BLEND") שעולה באיזור ה 40-50 שח לליטר. טרם ניסיתי את השמן הספציפי הזה אבל תאורטית הוא אמור לעלות באיכותו על כל השמנים המינרליים שהזכרנו פה בשרשור, במיוחד בסיטואציות של נסיעה בבוקר לאחר התנעה ראשונה.

bottle_top_VV270.jpg

bottle_bot_VV270.jpg

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נחמד שאתם עונים לי באופן רציני עם שמות ודגמים של שמנים רק עכשיו אחרי שהחלפתי.

כשכתבתי על כך על הבעיהשלי וביקשתי המלצות וכדומה אף אחד לא הגיב ולא רשם את זה.

חבל.

פורסם

טעות, אני כתבתי לך מפורשות,זה שאתה לא רצית לשמוע זו בעייה שלך...

אגב, המלצה שלי - חכה חודש חודשיים ותחליף שוב והפעם למשהו איכותי.

פורסם

סובי.

ראיתי את התגובה שלך מלפני כשבוע המלצת על השמן הזה כבדרך אגב ללא פירוט התכונות בצורה לא ברורה.

אמרת לא לגעת שמנים תוצרת הארץ וכך עשיתי קניתי שמן של חברה ידועה ומולצת ע"י היצרן על פי הספר.

בכיף הייתי שם 200 שקל על שמן טוב רק לא ידעתי על ההמלצות שלך ושל איציק לפני כן.

אבל תודה בכל אופן

• תוכן חדש...