Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי פג'ו 308 חדשה שהתחילה לזייף.... תקתוק האיתותים שינה קצב וטון (ריליי?) וכבר קרה שפשוט הפסיק לעבוד וחזק בפתאומיות

שניה לפני ששוב באים לקחת את הרכב מהליסינג - מישהו מכיר/נתקל בבעיה? יש משהו שאוכל לעשות לפני ששולחים את הרכב למוסך?

מצורף לינק עם סרטון של התקתוקים - כמו שאפשר לראות לא משנה אם האיתות הוא שמאלי/ימני או 4 אורות - הרעש זהה ומציק מאוד

https://expirebox.com/download/717e1c0dc4fba2fbb633dcaa90ef5abd.html

פורסם

בדוק תחילה שכל נורות האיתותים תקינות ועובדות. שלב שני תאתר את הממסר של האיתות וכאשר האיתות עובד דפוק עליו קלות עם מברג תראה אם המצב מיסתדר...

פורסם

ברכבים מודרנים כבר לא קיים ממסר איתות אלא רמקול זעיר אשר מפיק את צליל האיתות לכן אין לך על מה לדפוק...בתור התחלה חפש מנורה שרופה.

הרמקול בדרך כלל הינו חלק אינטגרלי מלוח השעונים לכן אתה שומע את הרעש בוקע מכיוון הדש.

איזה כייף לי :)

פורסם
ברכבים מודרנים כבר לא קיים ממסר איתות אלא רמקול זעיר אשר מפיק את צליל האיתות לכן אין לך על מה לדפוק...בתור התחלה חפש מנורה שרופה.

הרמקול בדרך כלל הינו חלק אינטגרלי מלוח השעונים לכן אתה שומע את הרעש בוקע מכיוון הדש.

האיתותים כולם בסדר, אין נורות שרופות... יש עוד משהו שאפשר לבדוק?

פורסם

מעניין..זה השתנה ביחס להתחלה? - אני יכול להגיד לך שלפיג'ו שלי יש איתות מאוד רועש..הרבה יותר מכל אוטו קודם שהיה לי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
מעניין..זה השתנה ביחס להתחלה? - אני יכול להגיד לך שלפיג'ו שלי יש איתות מאוד רועש..הרבה יותר מכל אוטו קודם שהיה לי.

השתנה לפני יומיים בערך, לא ברור בעקבות מה כי לא קרה שום דבר מיוחד והטאב דיאגנוסטיקה במסך המולטימדיה ברכב לא מציג שום תקלות

• תוכן חדש...