Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמן שלוקח לו להתעדכן לא משפיע על הדיוק שלו כי המהירות מחושבת כיחס של מרחק שעברת בפרק זמן מסוים (קטן מאוד)

הGPS מתייחס לרכב כגוף נקודתי בלי מסה ובלי נפח, שעובר מרחק מסוים בזמן מסוים ולכן החישוב הוא סופר מדויק והוא בדיוק ההגדרה של מהירות - מרחק ליחידת זמן.

המד מהירות ברכב מחשב את המהירות שלו ביחס לעצמו, והוא צריך לקחת בחשבון דברים כמו רדיוס גלגל וצמיג והדיוק של מד סיבובי מנוע. אני מניח שזה גם קשור לשיפוע שהרכב נמצא בו (הרי בעלייה אתה תסע לאט יותר באותו סל"ד מאשר במישור או בירידה). זה על סמך מידע שמצאתי באינטרנט ופיזיקה בסיסית, אם מישהו מכיר מקורות אמינים יותר אשמח להשכיל :-)

בקיצור, GPS דווקא מדויק יותר ממד המהירות

http://gpssystems.net/accurate-gpsbased-speedometer/

פורסם (נערך)

לא יודע מאיפה הבאתם את זה, המצלמה במחלף קוממיות פועלת אבל היא מיועדת ליורדי איילון צפון, מכיוון מערב (בת-ים) לכיוון מזרח (המחלף עצמו), המהירות המותרת שם היא 70 קמ"ש (לא רואה איך אפשר לנסוע שם יותר, כנראה שהמצלמה מיועדת לחלק שאחרי הירידה), זה מופיע אפילו בוויז.

לי ברכב יש מערכת משולבת IGO מעודכנת עם חבילת מכמונות מהירות, שמתריאה לי על כל מצלמה פעילה (גם על מצלמות הנת"צ באיילון, לפעמים זה קצת חופר), הקטע הוא שבגלל שזה משולב, לא צריך לעשות כלום חוץ מלהניע את הרכב ולנסוע, אם עברת את המהירות המותרת ויש בכיוון הנסיעה שלך מצלמת מהירות, זה מצפצף עד שחוזרים למהירות המותרת (או שעוברים את המצלמה).

עריכה אחרונה על ידי lei1989
Detailer.gif
פורסם

נסעת בקטע המדובר? נסעתי שם עשרות פעמים. זה חלק מהכביש המהיר. אולי זה אחרי הירידה, אז מי שיורד, כנראה שייסע פחות מ70. אבל מי שמגיע מדרום כבר לפני כן ונמצא על הכביש כמה קילומטרים טובים, נוסע על יותר מ70 בקלות. המצלמה נמצאת ליד התחנת רכבת וקשה לפספס אותה.. ביום. בלילה סיפור אחר.

http://www.mitsu.co.il/?p=5768

• תוכן חדש...