Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רואה בעיה בזה שנהג חדש עולה על רכב משפחתי. כך היה אצלי וגם אצל אחותי. אפשר לחשוב שכל הנהגים החדשים נוסעים 270 עם יד מחוץ לחלון. בטיחות זה פרמטר חשוב אצל כל אחד לדעתי ולא רק נהגים חדשים, על אף היותם מעורבים בתאונות יותר [?].

בכל מקרה, המחיר קצת יקר לדעתי.

אני יודע שנהג חדש על מוסטנג חדשה שילם כ-17K שקלים, אם כי זה היה לפני כמה וכמה שנים, אז אולי דברים השתנו.

אני יכול לומר לך מה אנחנו עושים עם אחותי, כשהיא רוצה לנהוג ברכב היא מתקשרת לסוכן הביטוח, משלמת 100 שקלים והיא מכוסה במקיף+חובה שלי למשך 4 ימים מלאים. יש מצב שזה ישתלם לכם יותר מלשלם את הסכום השנתי.

אופציה נוספת: במקום לבטח את הבן שנתיים בעלויות של 20K תוכל לרכוש לו רכב ב-30K ולבטח אותו בחובה +צד ג' בלבד למשך שנתיים. יחד עם עלויות אחזקה יצא דומה מאוד להערכתי ובסוף יהיה לו רכב משל עצמו שיימכר בסכום לא נמוך. היום במחיר הזה אפשר לקנות לא מעט רכבים טובים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

יש אופציה לבחור את הנהג הצעיר ביותר, עליו יתבסס הרוב.

אם מדובר בבימר M3 אז כרגיל הביטוחים מחפשים לעשות כסף כי הם לא רוצים להתעסק עם מישהו שאין לו עבר ביטוחי ובמיוחד שהוא רק עכשיו עלה לכביש ועוד עם רכב שנראה שיכול לגרום לפורענות על הכביש(הם הרי לא מכירים את הבן שלך ולא יודעים מי הוא ולא באמת מעניין אותם כ"כ)

בכל אופן ב30-40 אפשר לרכוש מזדה 3 מבציר 08-10 נחמדה במצב דיי סביר או לחפש קורולה, התקלות בהן בדרך כלל מעטות והן מאובזרות בציוד בטיחותי בסיסי, בעיקרון עליהם הביטוח לא אמור להיות בשמיים, כמו כן לא לרשום את הבן כנהג עיקרי, פשוט להוסיף את הרכב לפוליסה שלך ושהבן הוא הנהג המשני שרשאי לנהוג רק בקורולה/מאזדה(נגיד). בסופו של דבר לטווח הארוך אמור להיות משתלם יותר מאשר לשחרר סכום אסטרונומי.הרכבים הללו אם לא נופלים על אקזאמפל פצוע נוסעים ללא בעיה בין טיפול לטיפול תקופתי, שים דלק וסע.

מיקוש אני אחלוק עלייך קצת, אני זוכר את כל החברים שלי שרק הוציאו רשיון, 90 אחוז מהם לא עשה שריטה לרכבים של המשפחה שלהם(אני מדבר על סדר גודל שהיינו קבוצה של 20 ילדים שבערך באותה שנה הרוב הוציא רשיון)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

וובי לא מבטחים נהגים צעירים מגיל 21 בחובה ומקיף. אם אני זוכר נכון אז בצד ג' אפשר.

דיברו פה על ביטוחים קיבוציים ואני מניסיון מקבל את המחירים הכי הגיוניים בהסדרים האלה. על יונדאי I30 למשל שילמתי פחות מ-5,000 ש"ח למקיף וחובה עם נהג חדש וצעיר, על האיביזה עכשיו משלמים 6,800, על הפביה הייתה הצעה נמוכה יותר.

אני מתחבר למה שאמרו כאן לגבי רכישת רכב נוסף למרות שזה דורש הוצאה מיידית גבוהה יותר. לפחות לא "זורקים" את כל הכסף על הביטוח. מצד שני, רכב נוסף זה עוד הוצאות (רישוי, טיפולים, בלאי וכו') ואני לא בטוח שהערך שיוותר ממנו לאחר מכירה באמת ישאיר כסף ביד לאחר הפחתת כל ההוצאות.

פורסם

ואוו זה מחיר הזוי לביטוח.... תעשה סקר שוק...

יש המון מיקוח עם סוכני ביטוח.

בזמנו שהייתי נהג צעיר וחדש הסוכן ביטוח הוציא לנו פוליסה שהיה כתוב בה "כל נהג מעל גיל 18" וזה לא היה ביטוח מיוחד לנהג חדש אבל כיסה את כולם.

• תוכן חדש...