Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לפני כשבוע התחילה בעיה מוזרה.

הרכב ידני, ובהאצה במהירויות ביניים לדוג' מ-30 ל-60 בהילוך שלישי (קורה במהירויות שונות ובהילוכים שונים), תוך כדי ההאצה (לא בסל"ד ספציפי) יש סוג של משהו שמרגיש כמו ניתוק הצתה, מדובר בקפיצה קטנה (כמו שהבקרת החלקה מנתקת את הכוח בהחלקה) - יש 2-3 קפיצות מהירות מאוד ואז הכל ממשיך כרגיל. קורה בעיקר כשקר מאוד בחוץ (לא יודע אם זה קשור).

הרכב יצא מטיפול במוסך מורשה (פליקס בת"א) לפני 3 שבועות בדיוק (טיפול שנתי קטן כולל נוזל בלמים), הרכב בין 5 שנים בדיוק עם 52,000 ק"מ.

משהו מוכר? למישהו קרה פעם? מה ממליצים? לחזור אליהם עם הבעיה? (מפחד שישחטו אותי סתם..)

תודה מראש לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי tamir13c
פורסם

תחכה לעוד תגובות כי הידע שלי באמת בסיסי אבל אולי יש קשר למצתים? הוחלפו פעם?

עשו שינוי בהנחיה בצ'מפיונס, להחליף מצתים כבר ב30 אלף בניגוד להנחיה הקודמת

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם (נערך)

1-אחד הכויילים שלך מזייף, או בערוב ימיו.

גש למוסך לאתר איזה מהם,[מתוך 4 כאלה], ולהחליף אותו.

היו מקרים לא מבוטלים כאלה במנועי TSI.

למיטב ידעתי עלות של אחד כזה, סביב 450 שקל בערך.

2-יש מצב שלא חיברו טוב את הכויל המסויים למצת עצמו, ותוך כדי נסיעה הוא זז ומנתק את הניצוץ בפלג.

הפלגים הוחלפו בטיפול? נדלקה איזה מנורה בלוח מחוונים?

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

היית לי תופעה דומה בפאביה. בלחיצה על דוושת המצערת מהירות יחסית נמוכה להילוך הורגשו רעידות.

זה התרחש לקראת 60K ולכן הדבר הראשון שעשיתי הוא להחליף מצתים.

לאחר ההחלפה אין זכר לתופעה הזו.

מדובר באותו מנוע וגיר ידני.

ŠKODA Fabia Monte Carlo 1.2TSI

פורסם

באיביזה 1.2TSI אין כויילים

יש פלאגים וחוטי הצתה

היית לי בעיה דומה ב60 אלף ק"מ בערך,

נמצא פלאג אחד מזייף, החלפתי את כל הארבעה לאירידום של NGK והסתדרה הבעיה.

Seat Ibiza FR

פורסם

באיביי יש באזור ה240 שקל כולל משלוח

בגלל שהופיעה תקלה, לא רציתי לחכות חודש, ניגשתי לאבי חלקי חילוף ברחובות [ממליץ לברר טלפונית שקיים במלאי]

יצא לי באזור ה320 כולל מע"מ

פנו אליי מ"כנופיית הטיפולים השוטפים", 5 דקות החליף לי אותם.

Seat Ibiza FR

פורסם
שלום,

לפני כשבוע התחילה בעיה מוזרה.

הרכב ידני, ובהאצה במהירויות ביניים לדוג' מ-30 ל-60 בהילוך שלישי (קורה במהירויות שונות ובהילוכים שונים), תוך כדי ההאצה (לא בסל"ד ספציפי) יש סוג של משהו שמרגיש כמו ניתוק הצתה, מדובר בקפיצה קטנה (כמו שהבקרת החלקה מנתקת את הכוח בהחלקה) - יש 2-3 קפיצות מהירות מאוד ואז הכל ממשיך כרגיל. קורה בעיקר כשקר מאוד בחוץ (לא יודע אם זה קשור).

הרכב יצא מטיפול במוסך מורשה (פליקס בת"א) לפני 3 שבועות בדיוק (טיפול שנתי קטן כולל נוזל בלמים), הרכב בין 5 שנים בדיוק עם 52,000 ק"מ.

משהו מוכר? למישהו קרה פעם? מה ממליצים? לחזור אליהם עם הבעיה? (מפחד שישחטו אותי סתם..)

תודה מראש לעוזרים!

בדיוק מה שאתה מתאר קרה אצלי..

חוטי הצתה הוחלפו למקוריים והכל סודר .

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

מה זה כנופיית הטיפולים השוטפים?

ולא הוחלפו פלאגים בטיפול.

יודעים להמליץ על מישהו באזור רמת גן/ גבעתים שיעשה את זה בזול?

תודה לכולם על העזרה

פורסם
מה זה כנופיית הטיפולים השוטפים?

ולא הוחלפו פלאגים בטיפול.

יודעים להמליץ על מישהו באזור רמת גן/ גבעתים שיעשה את זה בזול?

תודה לכולם על העזרה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?557609-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A4%D7%99%D7%9D!

מומלץ .

עוזרים להרבה חברי פורום ובראש עומד אסף , נתונים להמון אנשים עזרה , עדיף לך ללכת אליהם .

אם ובכל זאת תחליט ללכת למוסך העבודה דיי פשוטה..

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם
באיביזה 1.2TSI אין כויילים

יש פלאגים וחוטי הצתה

היית לי בעיה דומה ב60 אלף ק"מ בערך,

נמצא פלאג אחד מזייף, החלפתי את כל הארבעה לאירידום של NGK והסתדרה הבעיה.

צודק. התבלבלתי עם ה-1.4 הרגיל.

אכן, חוטים ומודול הצתה אחד.

• תוכן חדש...