Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שאני יודע, חלק ממנו גם שייך לקופת חולים מכבי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למיטב ידיעתי אתה טועה.

המקום הוא אמנם בית חולים ציבורי - אך לא מקבל תיקצוב מהמדינה ולא שייך לקופת חולים כלשהיא.

הוא כן מקבל חולים ככל בית חולים ציבורי ומשהו מן הסתם משלם על הטיפול עצמו (קופות החולים) אך הוא לא שייך או כפוף לגופים כאלו ואחרים.

אני חייב לציין שלא מפתיע אותי, אשתי ילדה שם בפסח בלידה הראשונה והיה ממשי חיפוש בתיקים לראות שלא מניסים אוכל.

That said - היחס שם במחלקת יולדות היה מאוד מכבד ופתוח לבקשות שלנו (התנהלות החידה , ביות מלא, טיפול בתינוקות) וכל עוד אשתי דיברה בחדר שלה בפלאפון ולא במרחב המשותף - כיבדו אותה והכל היה בסדר.

יש יתרונות וחסרונות.

בהתחלה גם אני נורא התעצבנתי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

בי"ח לניאדו הוא שענטז. שילוב בין בי"ח פרטי לבין ציבורי.

הוא הוקם ומנוהל ע"י חסידות צאנז. במקביל הוא מקבל תקציב ממשרד הבריאות (מאחר והוא בקשיים כלכליים).

כך אני מבין את הנושא :

גם אם זהו בי"ח פרטי, לקב"ט בי"ח אין סמכות לחדור למרחב פרטי של המאושפזים.

קב"ט אחראי לביטחון בבית החולים. כל עוד אין חשש כי מאושפז כלשהו מהווה סכנה/בעיה (או המלווים שלו) - לקב"ט אין מה לעשות.

ממש לא מעניין מה מדיניות בית החולים.

זה עניין של סמכות חוקית. לקב"ט אין סמכות לפגוע בפרטיות של מטופל סתם כך (ושימוש בסלולרי ממש אינו מהווה סיבה מוצדקת).

אם איש צוות רפואי נכנס/ מסיט וילון ללא התראה - זה תקין.

כל עובד אחר של בי"ח, שתפקידו אינו קשור לטיפול במאושפז - זה ממש לא תקין.

לדעתי, אין מה לחשוש מהתנכלות מצד בי"ח במקרה של הגשת תלונה כנגדם.

----------------

עריכה:

שאלתי אדם שעובד בלניאדו לגבי הנושא.

אמר שלדעתו חלק מזה מאושר ע"י הנהלת בית החולים.

אדם עובר במהלך השבת במסדרונות. אולי גם מציץ לחדרים. ומבקש מאנשים (בצורה מכובדת) לא להשתמש בסלולרי (עד כאן - אינני רואה עם זה בעיה. זה החלק שמאושר ע"י הנהלת בי"ח).

לגבי הסטת וילונות - אינו יודע על התרחשות דבר כזה.

הוא מסכים איתי כי זה לא תקין (הסטת וילון). יתכן כי יש כאן עילה לתביעה כנגד בית החולים.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

לכל עובד בטחון יש תעודה שרשומות עליה הסמכויות שלו והוא צריך להציג אותה אם נדרש.

תוכל לבקש ממנו לעיין בה ולדעת בדיוק מה הגבול.

פורסם

אני נתקלתי בהתנהגות שגיא תיאר.

ביקשו בצורה מכובדת במרווחים הציבוריים.

אכן הסטת וילונות וכניסה לאיזורים הפרטיים - נשמע מאוד מקומם ולא תקין וקצת ״הגדלת ראש״ לעומת מה שאני נתקלתי שם.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לרוב ככל שרמת הפנאטיות הדתית גבוהה יותר כך האדם שוכח שדרך ארץ קדמה לתורה.

כניראה נפלת על קב"ט "מאמין" במיוחד...

יום טוב גם לך

פורסם

הסטת וילון זה חוצפה,אני מחכה לשמוע מה התגובה של ההנהלה

נראה שלאותו עובד יש ''מסירות יתר'' שגובלת בחריגה.

• תוכן חדש...