Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה שני מקררים לרכב, שניהם פועלים על המצבר, עם מדחס. לא צידנית קירור.

 

המשומש-

בן כעשר שנים, עובד מעולה. 41 ליטר. יש לו שני מתגים אחד של כיבוי והדלקה, השני שקובע את עוצמת הקירור. שניהם בקושי עובדים. המקרר מכוון על עוצמת הקירור האמצעית, שזה מספיק קר להקפיא בירות. המקרר היה מחובר ישירות על המצבר עם פיוז. ביציאה לטיול הייתי מחבר את הפיוז ובחזרה מנתק. יום / יומיים או שלושה ימים היה עובד בלי בעיה. המקרר הוא זהה לזה שבתמונה. נקנה מהחנות שבלינק.

 

 

החדש - עדיין בניילון. הוזמן עבור חבר שהתחרט. מקרר של weaco מדחס של דנפוס. דגם CDF46. נמכר במעל 5000 שקלים באתרים השונים, ובמבצע בכ - 3800. אני מבקש עבורו 3400 ש"ח. האריזה עדיין בניילון.

 

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה.

המקרר הישן נמכר.

נשאר המקרר החדש בלבד.

3000 ש"ח מחיר אחרון.

 

יואב

0506519347

20170422_115748.jpg

20170422_115758.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

×
×
  • תוכן חדש...