Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סקודה יטי אשר יש בה מערכת מולטימדיה עם מסך מגע, היא מערכת סינית לא הכי איכותית לטעמי וכעת גם עושה בעיות עם הפתורים וגם קליטה ולכן מחפש להחליף אותה.

קשה לי להגיד איזה מחיר אני מוכן להשקיע, אבל אני חושב שאם אגיד את הרצונות שלי, אולי תסכימו לכוון אותי לדברים המתאימים.

אני מעוניין שיהיה שם תוכנת ניוט, אפשר iGO, אבל האם לא עדיף Waze?.

בלוטות' טוב בשביל דיבורית וקצת מוזיקה.

האמת שאלה כל הדרישות שלי, אני לא שומע מוזיקה הרבה, יותר רדיו.

האם 7 או 5 אינץ' יתאימו ליטי?.

תודה רבה על עזרתכם.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

איזה שנה היטי? יש לך חיישנים הקפיים? אני ניסיתי להחליף בחנות מערכת ליטי 2015 זה לא התאים לרכב והיה רק צרות.עם זה... תדאג ללכת למישהו מקצועי שיתאים לך canbas שמתאים לאוטו

פורסם
איזה שנה היטי? יש לך חיישנים הקפיים? אני ניסיתי להחליף בחנות מערכת ליטי 2015 זה לא התאים לרכב והיה רק צרות.עם זה... תדאג ללכת למישהו מקצועי שיתאים לך canbas שמתאים לאוטו

2012.

אין לי חיישנים הקפיים.

פרנקופיל מושבע!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי מאוד פשוט במקרה שלך

ישנו תואם מקור איכותי מאוד אנדרואיד 4.4 עם מסך 9 אינצ מתחבר למחשב הרכב בצורה מלאה

פורסם
היי מאוד פשוט במקרה שלך

ישנו תואם מקור איכותי מאוד אנדרואיד 4.4 עם מסך 9 אינצ מתחבר למחשב הרכב בצורה מלאה

יש לך אפשרות לנווט אותי ללינק הנכון?.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אריאל תריץ חיפוש בגוגול, המון מתקני מערכות//חנויות שמע לרכב, מוכורת תואמי מקור לvagיות. ראיתי אצל חבר באוקטביה 2015.

יש התאמה מלאה עם הרכב, ממשק אנדרואיד 4.4, אני מאמין שיש כבר 5.

אם תרצה להזמין מחו"ל תעיין פה https://www.eonon.com/

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...