Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני צריך לרכוש 4 צמיגים חדשים של 205/60R16 92H

רציתי להתייעץ איזה סוג כדאי לרכוש ואפילו איפה.

ראיתי באינטרנט את האתר הבא:

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_ID=3056&did=1518&trace=zap

למישהו יש ניסיון איתו? יש לו ביקורות טובות בזאפ אבל זה נראה לי קצת מוזר להזמין משהו כמו צמיגים באינטרנט 8)

האם המחיר טוב כמו שנראה לי?

ואולי בכלל לא צריך לרוץ לקנות מישלן ויש פירמה יותר זולה וטובה שכדאי לקנות לגדלים האלו?

תודה לעוזרים :-D

פורסם

ראה כאן המלצות נוספות למידה, וכן יש עוד אפשרויות וגם זולות יותר בהתחשב שאתה לא מוגבל לקוד מהירות V:

http://www.carsforum.co.il/vb/tags.php?tag=205%2F60r16%2C+

רכישת צמיגים ברשת, זה משהו שכבר כאן מזה זמן.

יש לך בפורום אפילו שני ספונסרים יבואני צמיגים, טיירקלאב (בעיקר צמיגי הנקוק, טויו, פאלקן) ו-iTire (בעיקר גודייר).

טיירדיל אומנם לא ספונסרים, אבל נתקלתי גם פה בחוות דעת חיוביות לגביהם (הם לא יבואנים, הם מתווכים).

ויש עוד כמה אתרים נפוצים. אחד מהם הוא גם יד2צמיגים שמקשר בינך לבין צמיגיה ספציפית לצורך ביצוע רכישה. שם בדר"כ יופיעו מחירים נמוכים, אבל יש לאמת אותם מול אותה צמיגיה נבחרת.

בכל המקרים, בין אם יש הבטחה בנידון או לא, יש לשים לב לתאריך ייצור הצמיגים שמובאים עבורך.

בכל מקרה, לא נראה שהמחיר הוא הזול ביותר שניתן למצוא את המישלנים הללו, ובכלל, אם אתה מעדיף את תוצרת מישלין, הייתי מציע לך להעדיף את אחד מדגמי הפרימסי (3 הוא חדש יותר ביחס ל-HP) שעדיף על האנרג'י ולא נמכר בהכרח בהרבה יותר (אולי לא ספציפית באתר שצירפת).

פורסם
ראה כאן המלצות נוספות למידה, וכן יש עוד אפשרויות וגם זולות יותר בהתחשב שאתה לא מוגבל לקוד מהירות V:

http://www.carsforum.co.il/vb/tags.php?tag=205%2F60r16%2C+

רכישת צמיגים ברשת, זה משהו שכבר כאן מזה זמן.

יש לך בפורום אפילו שני ספונסרים יבואני צמיגים, טיירקלאב (בעיקר צמיגי הנקוק, טויו, פאלקן) ו-iTire (בעיקר גודייר).

טיירדיל אומנם לא ספונסרים, אבל נתקלתי גם פה בחוות דעת חיוביות לגביהם (הם לא יבואנים, הם מתווכים).

ויש עוד כמה אתרים נפוצים. אחד מהם הוא גם יד2צמיגים שמקשר בינך לבין צמיגיה ספציפית לצורך ביצוע רכישה. שם בדר"כ יופיעו מחירים נמוכים, אבל יש לאמת אותם מול אותה צמיגיה נבחרת.

בכל המקרים, בין אם יש הבטחה בנידון או לא, יש לשים לב לתאריך ייצור הצמיגים שמובאים עבורך.

בכל מקרה, לא נראה שהמחיר הוא הזול ביותר שניתן למצוא את המישלנים הללו, ובכלל, אם אתה מעדיף את תוצרת מישלין, הייתי מציע לך להעדיף את אחד מדגמי הפרימסי (3 הוא חדש יותר ביחס ל-HP) שעדיף על האנרג'י ולא נמכר בהכרח בהרבה יותר (אולי לא ספציפית באתר שצירפת).

הטויו האלו מומלצים? פעם ראשונה שאני קורא ושומע עליהם

פורסם

צהריים טובים,

לשאלתך, Toyo הינו יצרן צמיגים יפני כשצמיגיו מגיעים כהתקנה מקורית על דגמי מאזדה ודגמי מיצובישי.

ה-CF2 הינו צמיג פרימיום טורינג המקבל ציונים גבוהים וביקורות מעולות גם בארץ וגם באירופה.

תוכל לקרוא עליו כאן.

באתר טייר קלאב תוכל למצוא אותו בעלות של 394 ש"ח לצמיג לפני הנחות.

לכל שאלה נוספת, אשמח לעזור.

פורסם
צהריים טובים,

לשאלתך, Toyo הינו יצרן צמיגים יפני כשצמיגיו מגיעים כהתקנה מקורית על דגמי מאזדה ודגמי מיצובישי.

ה-CF2 הינו צמיג פרימיום טורינג המקבל ציונים גבוהים וביקורות מעולות גם בארץ וגם באירופה.

תוכל לקרוא עליו כאן.

באתר טייר קלאב תוכל למצוא אותו בעלות של 394 ש"ח לצמיג לפני הנחות.

לכל שאלה נוספת, אשמח לעזור.

תודה על התגובה המהירה

אני עם מיני קופר קאנטרימן, יתאים גם לגובה ולאחיזה?

תודה

פורסם

מה זה להתאים לגובה?!

צמיגים נוספים שהייתי שוקל אל מול הטויו CF2 הם -

גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס, דנלופ בלוריספונס, פירלי P7, מישלין פרימסי, קונטיננטל פרימיום קונטקט 5, וורדשטיין ספורטרק 5.

וגם, אין צורך לצטט כל פעם הודעה אחת מעליך.

פורסם (נערך)

כן צודק אין קשר לגובה.

בכל אופן נתת לי פה בערך כל סוג שקיים,

ברכבים הקודמים שלי קניתי מישלין לרוב, השאלה היא אם זה כזה משמעותי להפרשי המחיר הגבוהים או שלקנות את הטויו המדובר ייתן לי את אותה רמת בטיחות ואחיזת כביש

ועוד שאלה לווידוי -

אם מומלץ לי 92H ברשיון הרכב, 92V גם יתאים נכון? הוא פשוט עומד גם במהירויות יותר גבוהות אם אני מבין נכון?

עריכה אחרונה על ידי VanNistelroy
  • תוכן חדש...