Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את האוטו עם נורת צ'ק אינג'ין דולקת. הסיבה שקניתי אותו ככה, היא הבעלים הקודם הסתיר את הנורה עם איזולירבד שחור ולא אני ולא הבוחן (של הבדיקה לפני קנייה) שמנו לב לזה.

אחרי כמה ימים,היה מוזר לי שבזמן התנעה, לא דולקת נורת המנוע עם יתר נורות הביקורת.

פירקתי את הסקאלה וגיליתי את הטריק שעשה אחד מהבעלים הקודם (הי''ד)

בקיצר, לרכב הייתה בעייה של משיכת הילוכים בין שני לשלישי דבר שלקחתי בחשבון והתכוונתי ללכת שבוע הבא למכון גירים ע''מ לבדוק את התקלה.אך קודם, רציתי לטפל בנורה.

לקחתי למוסך, חיברו לסורק תקלות, ויצא חיישני חמצן תקולים, קידמי ואחורי. סיפור לא זול, 1800 ש''ח אבל התנחמתי בזה שרכשתי חלקים איכותיים של ''דנסו'' יש לי שקט מהנורה הסוררת.

כמה ימים אני נוסע עם הרכב ולא הייתה משיכת הילוכים אחת אפילו. האם האם הדבר הגיוני?

פורסם

בוודאי. לא רוצה לזרות מלח אבל חיישנים כאלו עולים בערך 350 שקלים לאחד אולי קצת יותר... העבודה היא משחק ילדים

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

פורסם (נערך)

דנסו לא עולים הרבה פחות בארץ ומקורי עולה 1200 לאחד אז בבקשה...

ולפני הכל אם תצא מנקודת הנחה שבעל השרשור מתכוון למה שהוא כותב והכל כתוב בעברית פשוטה אז תראה שהכל כתוב בעיברית פשוטה. אבל לאנשים פה בפורום יש נטייה להוציא דברים מהקשרם בצורה יוצאת דופן הפיכת המשמעות והבנת כוונות ניסתרות שאפילו פותח השרשור לא מתכוון

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
פורסם

במקרה חיפשתי לבחור הזה או אחר בשרשור אחר את החיישנים (לסיוויק 2004)

בEBAY עלו בסביבות 300 ומקורי בארץ עלה בסביבות 1000 (קצת פחות)

אתה יכול לתת לפות"ש לענות ולא לתת הרבה דעות ללא שום סיבה או בדיקה

פורסם (נערך)

במקרה ממש אבל ממש במקרה החלפתי לא מזמן גם חיישן חמצן אבל מכיוון שאתה צודק ואני לא יודע על מה אני מדבר נסיים בזה שאתה צודק

וסתם ככה באיביי אפשר להביא אותם ב200 שקלים

ובנוסף לכל איך שלא תהפוך את הכתוב יש לך בעית הבנת הנקרא או ראיה... כי כתוב במפורש "איכותיים של דנסו"... אז תעלה קצת למעלה ותקרא שוב הכל לאט לאט אולי הדברים יסתדרו

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
פורסם

השערה:

תקינות חיישן חמצן משפיעה על המצערת ופעילות מצערת תקינה מיטיבה עם פעילות גיר תקינה.

אחרת קשה לי להבין איך שני הדברים קשורים.

מישהו מאנשי המקצוע המוסמכים פה יכול לאשש או להפריך את ההשערה? - זה מעניין מאוד...

הזול עולה ביוקר

פורסם

חיישן חמצן משפיע על כמה דלק המנוע מקבל. וחיישן תקול גורם לתערובת עניה או עשירה ומשם למנוע ומשם לגיר

• תוכן חדש...