Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TrackR - צ'יפ GPS ללא דמי מנוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במוצר הבא:

https://buy.thetrackr.co/gu/special-offers/15/?utm_source=2420&utm_medium=cpa&utm_term=48930864&utm_content=321&utm_campaign=GU&aff_id=2420&camp_id=11606&clk_id=48930864&sub_id=cpa#

בעצם סוג של התקן GPS בגודל של מטבע, שאפשר לזרוק ברכב והוא ישמש כמכשיר איתור.

נשמע לי רעיון טוב למי שלא רוצה להתעסק בהתקנות/לשלם דמי מנוי.

או לחילופין - גיבוי לאיתוראן שמנתקים תוך 5 דקות.

מחיר של 5 יחידות כולל משלוחה לארץ 100$.

כלומר יוצא בערך 80 ש"ח ליחידה.

מה דעתכם?

פורסם

שום GPS.

זוכר את מחזיקי המפתחות שהיית שורק להם והיו מחזירים לך שריקה? אותו דבר, אלא שבמקום גלי קול מתקשר עם הטלפון שלך באמצעות ה-BT. זה גם מה שקובע את טווח הפ עולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יכול להשתמש בזה: http://www.ebay.com/itm/Mini-Car-Charger-Tracker-GPS-GSM-GPRS-Real-Time-Global-Tracking-Locator-Device-/381761011617?hash=item58e2babfa1:g:8wwAAOSwGtRXzi9N&vxp=mtr

אבל תצטרך להשקיע סכום סמלי חודשי בלהחזיק סים נוסף.

או למצוא תוכנית לא דיברת לא שילמת, ולא לשלם כלום מעבר לעלות הסים.

Sent from my M3s using Tapatalk

פורסם

בודאי שתשלם. הרי הסים יעביר דאטא, וזה עולה כסף.

יש לי קו (בשימוש אדם מבוגר וטכנופוב) בפרטנר, 10 ש"ח לחודש ונות 140 יחידות (דקות או טקסט), וגם איזה מנה קטנה של דאטא. אני מניח שלמתחרים יש תכניות דומות שעשויות להסתיק לצורך זה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ישנם מכשירים שאינם משדרים לך באופן קבוע מיקום/סטאטוס, אלא רק בדרישה.

כלומר, שלחת למכשיר סמס, והוא מחזיר לך מיקום. במצב כזה, אתה לא משלם על מצב המתנה, אלא רק על השימוש שעשית במכשיר בפועל.

פורסם

ועדיין אתה צריך לשלם תמורת התעבורה, גם אם היא מעטה.

פורסם

כמובן, אבל רק על השימוש בפועל. לא על כך שמכשיר קיים ומחובר, לא על דמי שימוש כאלו ואחרים.

אם חודש שלם לא היה לך חשד שהכלי נגנב, לא יהיה לך חיוב כלל לחודש הזה.

הרי לרוב אנחנו לא חושדים שהרכב נגנב, לכן בפועל מה שתשלם יהיה רק מחיר הסים ומחיר הקניה של המכשיר.

אם הרכב נגנב, ואתה מאכן אותו בלי סוף, כמובן יהיו חיובים על השימוש.

פורסם

אם המכשיר מחזיר את המידע כ-SMS אין בעיה, תכנית פריפייד תוכל להחזיק שנים על טעינה אחת. אם ב-data זה יותר בעייתי, נדמה לי שתוכניות עם קרדית לזמן בלתי מוגבל לא כוללות אותו אלא רק דקות והודעות. אבל אני לא עוקב מקרוב אחר התחום, כל שיתכן שניתן למצוא תוכנית פריפייד מתאימה בלתי צורך בחידוש תקופתי.

פורסם

אאל"ט יש לי במגירה סים של הוט עם תוכנית לא-דיברת-לא-שילמת, שדאטה עולה 13 אגורות למגה.

שזה נשמע סביר לגמרי לשימוש במכשיר איכון בסגנון שפורסם פה.

פורסם

יש את המכשיר הזה RF-V16 Super Mini Smart GPS Tracker, כאשר הוא מקבל sms עם מלל מסוים הוא מחזיר בתגובה sms עם קורדינטות.

כך שכך ה עלות היא, עלות של מסרון - אגורות ספורות.

פורסם
יש את המכשיר הזה RF-V16 Super Mini Smart GPS Tracker, כאשר הוא מקבל sms עם מלל מסוים הוא מחזיר בתגובה sms עם קורדינטות.

כך שכך ה עלות היא, עלות של מסרון - אגורות ספורות.

יש לינק?
פורסם

יש בyou-tube מלא סרטונים של אנשים שבודקים את המכשיר

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...