Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה מטרייד מוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

טרייד מוביל הציעו לנו עסקה שטרם מצאתי לה תקדים במסגרת השוק הפרטי.

הן מבחינת המחיר והן מבחינת הנתונים היבשים (יד ראשונה פרטי, קילומטרז' נמוך וכ'ו)

אני חיפשתי בפורום אבל הכל היה מבולבל מדיי.

אשמח לקבל המלצות / אי המלצות על קנייה מטרייד מוביל בעיקר ממי שביצע שם עסקה,

ולא משמועות.

המון תודה!

[=

פורסם

היי, תודה על התגובה.

זה ממש לא משנה מה העסקה, אני יודע כל מה שצריך לדעת בדבר כדאיות העסקה.

אני רוצה לדעת מנסיונכם הטוב או המר עם טרייד מוביל,

בחר כל אוטו שתרצה בכל עסקה שתרצה.

[=

פורסם

אל תתלהב מעניין האחריות כי היא לא כלכך קיימת , בדוק את הרכב בעצמך במכון שאתה בחרת ואל תסמוך בשום פנים ואופן על הבדיקה שלהם, אל תשים שום ערבון לשמירה על רכב עד שאתה לא רואה את הרכב הספציפי בעיניים שלך ולא בתמונות מחשב

לא חסרים מגרשים כולם מתים למכור , השוק בצד של הקונים - נצל זאת בחכמה

אני כותב זאת על סמך אין ספור שרשורים שנפתחו פה בפורום ומתייחסים לכל המגרשים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תנסה את אוטו סנטר פי גלילות היחס מעולה . הייתי שם גם בטרייד מוביל ולא התיחסו אלי בגלל שבאתי קצת מאוחר .בסוף סגרתי באוטו סנטר .

פורסם

תקרא את הנעוץ בפורום.

כל הבטחה חייבת להיות רשומה בכתב.

לגבי כסף שירצו כדי להביא את הרכב מ"השבחה" : לא הייתי משלם. מקסימום סע לראות אותו במקום ההשבחה שלו. זו שיטת מצליח לקחת 300₪ אחרי שראית ואתה מתחרט ...

פורסם

תקרא את הנעוץ בפורום.

כל הבטחה חייבת להיות רשומה בכתב.

לגבי כסף שירצו כדי להביא את הרכב מ"השבחה" : לא הייתי משלם. מקסימום סע לראות אותו במקום ההשבחה שלו. זו שיטת מצליח לקחת 300₪ אחרי שראית ואתה מתחרט ...

פורסם

נכנסתי לשם פעם, נתקלתי בכמה סוכנים, סלחו לי על המילה, די ערסים.

ישבתי מול סוכן אחד שישב מול המחשב והחל להציע לי רכבים, בשלב מסוים החל להתעצבן עליי שאני ״לא רציני״ בכך שמסרב לכל מה שהוא מציע...

וזה לא שבאתי עם תקציב של 10 אלף ש״ח, אלא פי חמש מזה.

בקיצור, ברגע שלא אהבתי את הטונים שלו, קמתי והלכתי, כעבור שבועיים מצאתי את הרכב שחיפשתי מאדם פרטי :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כנ"ל אצלי ברגע שהנציג הבין שאני מבין ברכבים והוא לא יכול לדחוף... הוא התחיל להתעצבן וכו'

אחי סיפר לי שניסו שם לעבוד עליו

פורסם

אין כללים - אני מכיר מס' אנשים שקנו שם והיו מרוצים.

זה מאד תלוי על איזה סוכן ועל איזה רכב אתה נופל - הם גדולים מדי מכדי לקבוע כלל גורף לאיזשהוא כיוון.

הם סוחרים ככל מגרש אחר, והכלל כבדהו וחשדהו תקף גם כאן.

יש לזכור שסוחר ממוסד מצד אחד רוצה לדחוף לך את מה שיש לו במלאי, ויעשה ככל שביכולתו כדי למשוך אותך לבוא ולכן הרבה פעמים נתקלים במצב שמייפים "קצת" את פרטי הרכב, וכשמגיעים לתכל'ס מגלים שכמה פרטים הם קצת אחרים ממה שהוצהר בהתחלה. מצד שני שהסוחר רוצה שתהיה מרוצה כדי שתביא לו עוד לקוחות.

טרייד מוביל משמשים כזרוע טרייד-אין של חלק מהיבואנים ולפחות לפי מה שאני ראיתי מגיעים לשם כלי רכב במצב סביר בסך הכל.

הורים של חבר עשו שם טרייד-אין ולקחו סוזוקי קרוסאובר 2013, עם 15000 ק"מ - והם מאד מרוצים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמו שציינו. כל אחד יכול לקנות ולחוות דברים שונים לחלוטין ( תקף לכל חברה, יבואן או אפילו חנות ). זה תלוי במוכר. כשאתה נכנס תיגש לזה שנראה לך הכי מתאים ותתקדם איתו. אם הסוכן שנתן לך את ההצעה היה בסדר - אין לדעתי כל סיבה לא להתקדם. הניסיון שלי עם החברה הוא דווקא טוב. יש כיבוד של אחריות לא שונה מכל מקום אחר, ואולי אפילו יותר.

פורסם

כותב כאן מחדש את תגובתי אחרי שנמחקה:

סוחרי רכב עם עניבות.

ברמת העיקרון זו חברה של שקרנים שמעלים מודעות על רכבים שלא קיימים או מייפים נתונים, כך שאתה מגיע ומגלה שזה לא בדיוק מה שאמרו לך, או לא בכלל - ואז אתה כבר שם והסוכן עם העניבה והחולצה הלבנה מנסה למכור לך את השיט שיש שם במגרש, או להדליק אותך על משהו שאין שם, רק במקרה צריך לשלם X כסף מקדמה על הבאה של הרכב, שרוב הסיכויים שלא תקבל לעולם חזרה, אם אתה לא מתכוון לטרטר אותם.

כמובן שאני מדבר מניסיון אישי שלי, כאשר הגעתי לא מעט פעמים לנסות לרכוש מהם רכב.

לפני 6 שנים זה ממש היה סיוט אמיתי, היה כאן שרשור גדול מאוד כשהם היו ספונסרים של הפורום - הפוסט נמחק (בטעות אנוש של אחד המנהלים, שלומי, הועלה מחדש דרך זיכרון מטמון והיום אפשר לראות אותו כך:

http://www.carsforum.co.il/tm/6.htm).

הם פשוט היו מציפים את יד2 במודעות פיקטיביות, תמיד עם רכבים בעלי נתונים מעולים ושוק מצוין, כמו נגיד פונטו ספייס אוטומטית בת 4 עם קילומטראז' נמוך ויד פרטית - וכמובן שאין להם אף אחד מהרכבים הללו שהם פרסמו. אחרי שהתסכול עלה על גדותיו פתחתי את השרשור ובסוף הם מחקו את רוב המודעות. אולי הם חזרו לזה, אולי לא. אי אפשר לדעת כי אני מראש פוסל אותם לרכישה.

הגעתי גם למגרש שלהם כמה פעמים והתאכזבתי, הרבה פעמים התאכזבתי גם בטלפון כשהרכב שרציתי "בדיוק משוריין" ללקוח אחר אבל במקרה יש אחד דומה עם דלת שהוחלפה או כפול קילומטראז'.

אני מניח שאם אלו שיטות המכירה, אפשר לומר במידה רבה של ביטחון שגם אחריות של כמה חודשים לא תקבל על הרכב שאתה קונה.

במידה וכן מצאת שם רכב שמתאים לך, תיקח אותו לבדיקה רחוק ככל האפשר מהמגרש שלהם - ואם עבר בדיקה תקינה, סע לשלום.

• תוכן חדש...