Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מכבר (לפני כחודש) רכשתי לעצמי פיג'ו 107.

עד עכשיו רכב מצויין.

לפני יומיים התחלתי להריח ריח של גומי שרוף בתום נסיעה עירונית, לא ייחסתי חשיבות רבה לעניין.

אך גם אתמול והיום אני מריח ריח של גומי שרוף.

בנוסף לפני כמה דק' נדלקה לי מנורה אדומה שכבתה לאחר כמה דק'.

בנוסף הרכב מצוייד בגיר רובוטי שמתחיל את הנסיעה ברגע שמרימים את הרגל מהבלם. והיום שמתי לב שהרכב לא מתחיל את הנסיעה כשמרימים את הרגל מהבלם, אולי יש קשר בין הדברים...

אודה לעזרתכם..

פורסם

תתחדש. אני משער שרכשת 107 משומשת?

ממה שאתה מתאר יכול להיות שהקלאצ' סיים את חייו או שהוא קרוב לשם. כדאי לגשת לאבחון במוסך אמין ומקצועי שיבדוק מה הבעייה לפני שתיתקע בצד הדרך עם קלאצ' גמור. חוץ מזה ובלי קשר עליך לבדוק מה משמעות הנורה, כאשר נדלקת נורה אדומה יש לעצור במקום בטוח ולדומם את הרכב במיידית.

דבר אחרון שמומלץ לבדוק הוא שלא נדבקה שום שקית ניילון לאגזוז העובר לאורך תחתית הרכב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תתחדש. אני משער שרכשת 107 משומשת?

ממה שאתה מתאר יכול להיות שהקלאצ' סיים את חייו או שהוא קרוב לשם. כדאי לגשת לאבחון במוסך אמין ומקצועי שיבדוק מה הבעייה לפני שתיתקע בצד הדרך עם קלאצ' גמור. חוץ מזה ובלי קשר עליך לבדוק מה משמעות הנורה, כאשר נדלקת נורה אדומה יש לעצור במקום בטוח ולדומם את הרכב במיידית.

דבר אחרון שמומלץ לבדוק הוא שלא נדבקה שום שקית ניילון לאגזוז העובר לאורך תחתית הרכב.

אכן רכשתי משומשת.. יכול להיות שהקלאץ' עומד לשבוק חיים למרות שההילוכים עוברים בצורה טובה וחלקה?

פורסם

לא.. גם אני חשבתי בהתחלה..

בנוסף יש לי אנג'י ברכב והוא לא מתריע על כלום..

פורסם

העלה צילום של המנורה הדולקת-זו יכולה להיות מנורת טעינה (ציור של מצבר) או מנורת לחץ שמן (במקרה שכזה בכלל אסור להמשיך בנסיעה ויש לגרור את הרכב למוסך).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כמה קמ עשה הרכב?

בערך 90k.

מנורה נדלקה ל2 שניות ומאז לא נדלקה.. מחר ב"ה ניקח אותו למוסך(למרות שכבר לקחתי וכמובן שכשהגעתי לא היה אף ריח)..

• ספונסר פורום
פורסם

נראה כמו קלאץ שחוק שיצא התחומי הערכים של המחשב ולכן לא מגיב

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

• תוכן חדש...