Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון 1.8 ידנית (2011-2012) (60K~)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, למי שזוכר את הדיון הקודם שלי, החלטתי להוריד את התקציב משמעותית.

אחרי הרבה חיפושים החלטתי להתמקד בדגם הנ"ל, עושה רושם של רכב זריז וגם שוק שיפורים בריא שקורץ לי.

אני מתמקד יותר בדגם הידני מכוון שאני לא רוצה להכנס להרפתקה של ה DSG, אך הייתי מעוניין לדעת האם הגיר באמת עד כדי כך גרוע בשנתונים המדוברים? במידה ואחפש גם עם DSG הדבר יגידיל את ההיצע משמעותית.

אני אזכיר את הדרישות שלי על מנת שבמידה ויש למישהו הברקה לרכב אחר, יציע.

• רכב ספורטיבי וזריז עם אחזקה שלא תקרע את הכיס.
  • אין חשיבות לידני או אוט' וברכב ישהה בן אדם אחד רוב הזמן.
  • עדיפות לרכב כמה שיותר קטן (אבל לא 500 לדוגמה).

הייתי מעוניין לשמוע על מחלות ידועות של הרכב בשנתונים האלו, עלויות אחזקה מפי אנשים שהחזיקו את הרכב וכן עלויות של ביטוח חובה ומקיף (24+ ללא תאונות) ומה בערך צריכת הדלק.

תודה רבה

פורסם

^

זה בתנאי ויש העדר תביעות של 3 שנים, אחרת יעלה באיזור ה 9+-.

היו בעיות של צריכת שמן במנועים האלה, ממליץ לך לבדוק את הנושא ועדיף לחפש

אחת שעברה אוברול, כמו כן מחלה של משאבת מים שמאוד יקרה בדגם הזה.

פורסם

כבעלים לשעבר של לאון 1.8 2011, מדובר ברכב לא רע, למעט עיניין הגיר - DQ200 כגיר יבש פשוט לא בנוי לעומסים ונשחק די מהר. אולי הם סידרו את העיניין בריקול האחרון עם קלאצ'ים מחוזקים (לטענת צ'מפיון) אבל לא טרחתי להישאר לבדוק זאת.

קח בחשבון שאם לא נכנסים לפקקים ואופי הנהיגה לא כולל הרבה החלפות הילוך, הגיר בהחלט יכול לשרוד הרבה זמן. אצלי שנה של פקקים גמרו אותו.

מסקנה אישית לעתיד: אם DSG אז רק רטוב.

מחלות: מותחן רצועה, גיר

אחזקה: כ 1000 לטיפול

ביטוח: 5000~

• תוכן חדש...