Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מסיימים נסיעה בצורה נכונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר אנחנו בנושא הזה, יש הבדל אם מריבים את בלם היד עם לחיצה על כפתור או בלי לחיצה? (קליקים)

כדאי לבקש מהמכונאי שיבדוק את את מתיחות הקפיץ של התוף מאחור. הקפיץ צריך לגרום לחיכוך קל מאוד כשהבלם יד למטה.

פורסם

לא הבנתי למה צריך את כל התהליך הזה? אם אני לוחץ על הברקס ומעביר לפארקינג וכשהרגל עוד על הברקס אני מרים בלם יד, כמה כבר זה פוגע\שוחק את הגיר?

פורסם

כאשר הרכב על P, יש מוט שנועל את הגיר. המוט הזה הוא כמו כל חומר בטבע, כאשר מופעלים עליו כוחות, הוא מתחלש עם הזמן.

בנוסף למערכת הבלמים יש כבל שמותח את החיכוך בין הסנדלים לתוף, כאשר בלם יד מופעל. כלומר במצב כזה יש 2 מנגנונים שיגרמו לרכב לעמוד במקום.

אני גם מניח שהמהנדסים הנדסו את הגיר שיעמוד בעומסים סבירים (מה זה סבירים? זה גם אני שואל). אבל אם יש לך מערכת שעוזרת לך לבלום, למה לא להשתמש בה?

נ.ב.

אני יכול להעיד, כאשר כבל הבלם נמתח, הבלימה של הרכב השתפרה פלאים. אמנם אין לי דיסק עם רפידה, אלא תוף עם סנדלים, ואולי בגלל זה הרגשתי את ההבדל.

• תוכן חדש...