Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן חוק של שמירה על פרטיות, בשוויץ פחות מחמירים מאשר גרמניה ואוסטריה, אבל עדין מחמירים.

פאווליק חברת הביטוח רוצה לסיים עם זה כמה שיותר מהר, מבחינתם הצעת מחיר של המוסך (אין מוסך הסדר, אלא מוסך שאני רוצה), היא זאת שקובעת.

לי בתור נפגע אין שום אינטראקציה עם המוסך או חברת הביטוח, רק בהבאת הרכב, קבלת הרכב וכמובן רכב חלופי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אכן בשווית, אין לו מה לעשות בעיות, בחניה יש מצלמות.

לגבי מצלמה לרכב, בשוויץ אוסטריה וגרמניה לא תופס בבית משפט.

נחמד נחמד,עברת לשם לצורך עבודה? שמעתי שנורא יקר שם הכל שנסיע באוטובוס יכולה לעלות אפילו 5 דולר למרחקים לא גדולים.

ולמה מצלמת רכב לא תופסת? אין היגיון הרי הצילום יכול להוכיח לא מאט -_- אני בחיים לא יבין את זה

פורסם

abbcia - מצלמת הדרך היא אמצעי בלתי חוקי במדינות דוברות הגרמנית. לפיכך גם מה שצילמו לא יכול לשמש בבית המשפט

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עברתי לשם כי הכרתי את אישתי במהלך טיול באוסטרליה,לפני כ9 שנים ומאז אני כאן.

את האמת יוקר המחיה בשוויץ כבר לא כל כך רחוק מהארץ.

בשוויץ אסור להשתמש במכשרי ניווט אשר מראים מכמונות מהירות, נחשב כהכשלת שוטר במילוי תקידו.

פורסם
abbcia - מצלמת הדרך היא אמצעי בלתי חוקי במדינות דוברות הגרמנית. לפיכך גם מה שצילמו לא יכול לשמש בבית המשפט

אני ממש לא נמשך לכל המדינות דוברות גרמנית במיוחד לא לאוסטריה בגלל כל מיני סיבות והנה לי עוד סיבה.

יותר אוהב את אסטוניה פינלנד צ'כיה ומדינות יותר קלאסיות באווירה שלהם באירופה.

עברתי לשם כי הכרתי את אישתי במהלך טיול באוסטרליה,לפני כ9 שנים ומאז אני כאן.

את האמת יוקר המחיה בשוויץ כבר לא כל כך רחוק מהארץ.

בשוויץ אסור להשתמש במכשרי ניווט אשר מראים מכמונות מהירות, נחשב כהכשלת שוטר במילוי תקידו.

נחמד אני שמעתי על סיפורים של מתנדבים בקיבוצים שבאו מחו"ל והתחתנו ונשארו פה ולא סיפורים הפוכים.

דרך יפה לשמר את העברית,בעתיד מתכנן מעבר לקנדה הקרה ואני גם מתכנן לשמר את העברית שלי בצורה כזאת

פורסם

אישתי לא מוכנה לעבור לארץ, ואת האמת אפשר להבין אותה.

אוסטריה אני מאוד ממליץ, יש המון מה לראות ויחסית בזול.

פורסם
אישתי לא מוכנה לעבור לארץ, ואת האמת אפשר להבין אותה.

אוסטריה אני מאוד ממליץ, יש המון מה לראות ויחסית בזול.

כרגע לאחר התואר או באחד החופשים אני מתכנן ביקור בקובה לפני שהנורמליזיה עם ארה"ב תשמיד את המראה הקלאסי שלה אולי אחרי זה אני אשקול את אירופה.

פורסם

עניין של טעם.

אנחנו מסתכלים על ארצות אלה כתיירים, לא כתושבים. אישית אהבתי ראת אוסטריה, לא מעט מקומות בגרמניה ושויצריה, אהבתי מאד את פינלנד. ממש לא מתגעגע לצ'כיה.

כתושב המבט הוא שונה.

רנו - אשתך צודקת, במיוחד אם אינה יהודייה. התיאוקרטיה שלנו לא אוהבת כאלה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עניין של טעם.

אנחנו מסתכלים על ארצות אלה כתיירים, לא כתושבים. אישית אהבתי ראת אוסטריה, לא מעט מקומות בגרמניה ושויצריה, אהבתי מאד את פינלנד. ממש לא מתגעגע לצ'כיה.

כתושב המבט הוא שונה.

רנו - אשתך צודקת, במיוחד אם אינה יהודייה. התיאוקרטיה שלנו לא אוהבת כאלה.

מה קרה לך בצ'כיה שגרם לך לא להתגעגע אליה? הבנתי שבפינלנד האנשים מאוד קרים ולא בגלל מזג האוויר חחח אבל אני אהנה לי מטיול ג'יפים מושלג ומשיטות המחיה בשטח שם

פורסם

שוב, כתייר לשבוע - הייתי בפינלנד פעמיים בשנתיים האחרונות ונהניתי מכל רגע. וממש לא התרשמתי מאנשים קרים, להפך, לא היתה שום בעיה של יחס קר, אלא אנשים ששמחו לעזור ולשוחח. והעיקר - מדינה רגועה מאד ואנשים שאפשר לסמוך עליהם.

בכמה ימים שהייתי בצ'כיה (למעשה בעיקר בפראג) הרגשתי כקורבן הטיפוסי של מלכודות תיירות ופושעים קטנים. מספיק שכייסו את אשתי פעמיים בתוך 4 ימים.

פורסם
שוב, כתייר לשבוע - הייתי בפינלנד פעמיים בשנתיים האחרונות ונהניתי מכל רגע. וממש לא התרשמתי מאנשים קרים, להפך, לא היתה שום בעיה של יחס קר, אלא אנשים ששמחו לעזור ולשוחח. והעיקר - מדינה רגועה מאד ואנשים שאפשר לסמוך עליהם.

בכמה ימים שהייתי בצ'כיה (למעשה בעיקר בפראג) הרגשתי כקורבן הטיפוסי של מלכודות תיירות ופושעים קטנים. מספיק שכייסו את אשתי פעמיים בתוך 4 ימים.

טוב במדינה עניה יותר עם יותר תיירות מאוד סביר לראות גנבים ורמאים

פורסם (נערך)

לא הייתי קורא לצרפת מדינה עניה, ובכל זאת פריז מפורסמת בכייסיה, והמראות שראיתי בלילה הראשון שלי בניס כם לא היו מלבבים. אבל העושר של פריז מפצה על הרבה

חסרונות, ופרובאנס שמחוץ לניס היתה מקסימה, גם אם נתקלתי בכל מיני דברים מוזרים, למשל מלונות די הזויים שלנתי בהם, ושלמרות היותר מוזרים היה כיף להיות בהם.

אם נחזור לנושא שממנו סטינו - בכל מדינה יש כללים שחשוב להכיר. למשל סיפור האיסור שהזכיר פות"ש על מפות (פיזיות או אלקטרוניות) של מכמונות המשטרה משותף לשויצריה, אוסטריה, גרמניה וצרפת (אם כי שמעתי שבגרמניה יש איזוו הקלה בעניין. יתכן שנכנעו לטכנולוגיה, אבל לא מצאתי ביסוס יציב לשמועה). או הסיפור על צורת הפעלת הביטוח, שאני מניח שנובע מהאמון הרב יותר שרוחשים לאנשים, בניגוד לתחמנות המזרח תיכונית שאו מכירים, הן מצד המבבטחים והן מצד המבוטחים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לא הייתי קורא לצרפת מדינה עניה, ובכל זאת פריז מפורסמת בכייסיה, והמראות שראיתי בלילה הראשון שלי בניס כם לא היו מלבבים. אבל העושר של פריז מפצה על הרבה

חסרונות, ופרובאנס שמחוץ לניס היתה מקסימה, גם אם נתקלתי בכל מיני דברים מוזרים, למשל מלונות די הזויים שלנתי בהם, ושלמרות היותר מוזרים היה כיף להיות בהם.

אם נחזור לנושא שממנו סטינו - בכל מדינה יש כללים שחשוב להכיר. למשל סיפור האיסור שהזכיר פות"ש על מפות (פיזיות או אלקטרוניות) של מכמונות המשטרה משותף לשויצריה, אוסטריה, גרמניה וצרפת (אם כי שמעתי שבגרמניה יש איזוו הקלה בעניין. יתכן שנכנעו לטכנולוגיה, אבל לא מצאתי ביסוס יציב לשמועה). או הסיפור על צורת הפעלת הביטוח, שאני מניח שנובע מהאמון הרב יותר שרוחשים לאנשים, בניגוד לתחמנות המזרח תיכונית שאו מכירים, הן מצד המבבטחים והן מצד המבוטחים.

צרפת מלאה במהגרים לא חוקיים חסרי כל אל תשכח הם כייסים.

חוקים מוזרים הם לא יוכלו להילחם במיוי של המצלמות שלהם,שלא נדבר שהמרחב הפרטי כמעת ולא קיים היום במיוחד שלא במרחב הציבורי ככה שעוד מצלמת דש בורד לא תשנה יותר מידי את המצב

פורסם

בוא נגיד שלא הייתי מסתכן בעימות עם שוטר גרמני\אוסטרי\שויצרי על עניין כזה.

מדובר במדינות שבהן הציות לחוק הוא ערך חשוב מאד.

לגבי המהגרים בצרפת - נתקלתי בבעיית הכייסים לפני הרבה מאד שנים, ברמה שהאזהרות הופצו בשילוט וברכיזה בכל תחנת מטרו בפריז. היו שמועות גם על פשיעה חמורה נגד תיירים.

• תוכן חדש...