Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות.

שבת בבוקר, מתעוררים ב6 בבוקר, מלבישים את הילדה מאכילם אותה, ואז נזכרים שאין לנו מה לאכול, אז הודעתי לאישתי שאני קופץ להביא לנו אורחת בוקר ועוד כמה דברים שהיא צריכה מהסופר שאני תמיד קונה.

8:20 בבוקר, בא לצאת, אישתי אומרת אולי נקפוץ לעשות קניות בעיר, אני אומר לה מה פתאום 10 דקות ואני חוזר.

נכנס לרכב מניע, ויוצא לכיוון הסופר.

מגיע לחניה, לפני פולו, הנהג מנסה להוציא כרטיס לחניה, משום מה לא הולך לו ואז מעביר לרוורס ולוחץ על הגז, בוא זמנית אני על הצופר וכמובן הוא לא שומע, אבל את הבום גם אני וגם הוא הרגשנו.

יוצא בחור צעיר (פחות משנה וחצי רשיון) כולו בפניקה, לפולו שלו שלום אבל לפיג'ו שלי פחות, טמבון קידמי הרוס, הגריל מנופץ, הכנף נשברה.

אני ישר מרגיע את הנהג שזה רק רכב, ושלא יכנס לפניקה (אחרי שאני בודק שיש לו ביטוח בתוקף ורשיון).

ישר מתקשר לאישה מודיע לה כנראה אני הולך להתעכב יותר מ10 דקות ושולח לה תמונה.

החלפת פרטים (לבנתיים 8:30), צילצול לחברת ביטוח שלי שתשלח לי גרר, הוא מודיע לחברת ביטוח שלו, כעבור 20 דקות מגיע גרר, בחור נחמד אשר מסביר לי שאת רוב הגרירות שהוא עושה לרכבים צרפתים זה בעבקות תיבת ההילוכים AL4, אני מרגיע אותו ומסביר לו שברכב שלי המצב יותר טוב, יש לי תיבת הילוכים יפנית.

מורידים את הפיג'ו במוסך המרכזי ולפי מבט זריז של מחלקת הפחחות כנראה יהיה לי אפשרות לקבל טוטאל לוסט (נזק כנראה מעל ל6000 פרנק).

לבנתיים אני חסר רכב, ביום שני אמור לקבל חליפי.

חוזר הביתה, מקבל חיבוק מהאישה, ובאותו זמן אומרת לי "אתה רואה, אמרתי לך לא לנסוע לשם" :lol::lol:

20160917_083350.jpg

20160917_083434.jpg

20160917_083534.jpg

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על זה טוטל לוס? בארץ תוך יומיים זה היה חוזר להפחיד אנשים ברחוב.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בארץ הוא היה יוצא וצועק עליך שזה רק רכב ואולי מכניס אותך לפניקה מלקבל דקירה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תמיד הפתיע אותי ההבדל בין הפגוש האחורי לקדמי מבחינת עמידות.

יצא לי בעבר הרחוק לפרק פרונט של פורד פיאסטה עתיקה

עם רוורס אידיוטי להפליא שביצעתי עם המכונית בסמלון.

הפגוש שלי יצא מזה בלי שריטה...

6000 פרנק? באמת?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

כל הרכב שווה במקרה הטוב 8 אלף פרנק, אז לרוב חברות הביטוח ישר מגדירות כטוטאל לוסט (לא משפיע על הרכב עצמו, עדין אפשרי להחזיר לכביש).

לגבי הובלה בגרר,מעדיף להגיע ככה למוסך, מאשר לסמוך על המזל שלי שאני לא ידפוק איזה רכב.

ה6000 פרנק כולילם עבודה (שעת עבודה של המוסך שלי 180 פרנק).

האישה תמיד צודקת [emoji6] (למזלי היא לא יכולה לקרוא את הפוסט)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי renaultfreek
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
בארץ הוא היה יוצא וצועק עליך שזה רק רכב ואולי מכניס אותך לפניקה מלקבל דקירה.

בארץ גם היה מפסיד במשפט (אלא אם כן יש לו מצלמה) שכן הנהג הפוגע יטען שהוא נכנס בו מאחורה ולא להפך (אני מכיר מישהו שעשו לו את זה... מצד שני הוא כמו ישראלי טוב תבע את הביטוח על פציעה שלא באמת הייתה והחזיר לעצמו את הכסף :?)

פורסם

כמו שרשמו -

בארץ, סיכוי סביר שזה היה נגמר בו הולך או אפילו תובע אותך לפיצויים.

חבר שלי עומד בת"א בצומת, ההיילקס מקדימה משלבת לרוורס, ואז מתחילה לנסוע אחורה עד שהיא נכנסת לו ברכב.

יוצא לבקש פרטים, הנהג הפוגע אומר לו שהוא חוצפן ושהוא זה שנכנס בו, ושיעוף מהמקום לפני שהוא תובע אותו...

למזלו של החבר הייתה מצלמה כך שהכל תועד.

עוד יותר מזל היא העובדה שלרכב של החבר לא נגרם נזק כבד - שכן את הפרטים, ההיילקס לא נתן. אשאיר לכם לנחש איך הסיפור הזה נגמר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

גם אני חששתי מזה, שאני זה שהולך לשלם.

למזלי או יותר נכון לשמחתי הוא רשם שהוא זה שנכנס בי והודיע גם לביטוח שלו.

כל היופי שחברת הביטוח של הפוגע מחוייבת לספק לנפגע רכב חלופי לשבועיים, וברגע שיש טוטאל לוסט הכסף עובר תוך שבועיים לחשבון.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

מה זה השירות הזה חצופים, שילמדו מישראל, שבועיים לקבל כסף למה מי מת? גם שאתה לא אשם לוקח כמעט 90 יום לקבל את הכסף.

ממש חוצפה של שירות יש לגויים האלה

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...