Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נזכרתי בעוד סיפור משוויץ:

איזו ידידה נכנסה ברוורס (אתם כבר מזהים את הדפוס) לתוך תמרור נמוך כזה של צומת, ועיקמה אותו קלות.

כמובן שכמו שוויצרית מחונכת היא התקשרה לעירייה כדי להודות בחטא הנורא,

יצא איזה חשבון הזוי של כמה אלפי שקלים... :cry:

לכל אחד מאתנו יש איזה תמרור קבוע בצומת השכונתית שאם הוא לא מפורק/מעוך/דרוס,

אנחנו מרימים גבה בתימהון - מה, עוד לא נישנשו אותו?!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אז יצרו איתי קשר מהמוסך ושאלו אם אני מעוניין ברכב חלופי, אמרתי כמובן, וב8 בבוקר אספתי פיג'ו 308 חדשה עם 6אלף קמ.

שמאי הוזמן ואמור להתייצב מחר בבוקר במוסך, ובעיקרון אני אמור להמתין לתשובה מחברת הביטוח והמוסך.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אז עוד עידכון, לפני יומיים קבלתי טלפון מהביטוח (ישר על הבוקר), מה אני אני רוצה לעשות, לתקן לבד, לקבל את הכסף אלי, או שהם ישברו את הראש עם המוסך שלי.

סיפרתי לכם שהיה לי רכב שאני מעוניין בו, כבר רציתי לסגור עם הבן אדם (פורסטר 2009 עם 24 אלף קמ), לצערי הרכב נמכר באותו יום, אז הודעתי לביטוח שיש להם אור ירוק לתיקון הרכב, אז ככה הנזק בסוף יצא כ4100 פרנק.

אז מה הוחלף:

כנף קידמית ימין

טמבון פלוס גריל וכל התופסנים שלו

פנס תאורת יום (יחידת לד) קדמי ימין פלוס שמאל

וכמובן צבע.

החלפת חלקי פח בשוויץ לא נחשבת כתאונה ואין חובת דיווח בעת מכירת הרכב, החלקים כולם מקוריים של פיג'ו ולא מפירוק.

אז הרכב נכנס למוסך ביום שני והיום קבלתי טלפון שהכול מוכן, אפילו שימשה שקבלה סדק מאבן הוחלפה בחדשה מקורית.

אני מרוצה מהעבודה והיחס שקבלתי לכל אורך הדרך מהמוסך וחברת הביטוח.

שנה הבאה כנראה רכב חדש :lol:

פורסם

אתה גר בשוויץ? לפחות ככה זה נראה לי

והבחור מאוד נחמד שלא עשה לך סיפור ודאווין על זה והודה באשמה,דבר הכי חשוב ברכב לדעתי זה מצלמה

פורסם

אכן בשווית, אין לו מה לעשות בעיות, בחניה יש מצלמות.

לגבי מצלמה לרכב, בשוויץ אוסטריה וגרמניה לא תופס בבית משפט.

פורסם

כיף לך, כולנו פה בארץ קוראים ומשפשפים עיניים, לא סתם רשמתי ז'ול וורן, אוטופיה כזו קיימת רק בספרים שלו . פה בארץ זה יותר סטיבן קינג ... :)

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קראתי ועקבתי.

ממש שבוע והעניין מאחוריך.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
אכן בשווית, אין לו מה לעשות בעיות, בחניה יש מצלמות.

לגבי מצלמה לרכב, בשוויץ אוסטריה וגרמניה לא תופס בבית משפט.

מה ההיגיון מאחורי שטות שכזאת?

המצלמות בחנייה כן תופסות וזאת שברכב לא?

פורסם (נערך)

לא רק שלא תופסות במשפט - באוסטריה פשוט אסור להתקין אותן. לא יודע לגבי גרמניה ושויצרה, אם כי לפני מספר שנים ראיתי מידע דומה גם לגביהן, יתכן שבינתים חל שינוי.

עד כמה שהבנתי יש כאן עניין של שמירת הפרטיות, למרושת מדובר במרחב הציבורי. אולי שגרירנו במרכז אירופה יאיר את עינינו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי מושג, אני רק יודע שמצלמת האבטחה של החניון היתה עוזרת במצב כזה.

אבל זה עירוב של משטרה, ותהליך הרבה יותר מיגע.

• תוכן חדש...