Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

השאלה באופן כללי, וספציפית לגבי רכב טויוטה קורולה/אוריס 2013

ידוע לי שהנורה נדלקת עוד הרבה לפני שהדלק נגמר, ואפשר להמשיך ליסוע עוד עשרות קילומטר לאחר שהנורה נדלקת.

מה קורה אם אכן נוסעים כמה עשרות קילומטר לאחר שהנורה נדלקת (בלא להגיע למצב שהרכב נכבה מחוסר דלק)?

האם בהכרח נגרם נזק? לאלו נזקים זה עשוי לגרום?

כמה ק"מ אפשר ליסוע רגוע בלי לחשוש לנזקים?

ובאם אכן קרה כמה פעמים שרכב נסע כאמור לעיל, האם יש משהו שניתן לעשות בכדי לתקן/לנקות? תוסף דלק למשל? (בלי קשר לכך שבטיפול כבר שמו) משהו אחר?

תודה

פורסם

בדרך כלל הנורה נדלקת כשיש כ 5-7 ליטר במיכל , היו על כך דיונים רבים בעבר על נזקים אפשריים והיו דעות לפה ולפה.

בכל הרכבים שהיו לי לא ראיתי צורך להשים תוסף שקר כלשהו הרי הבנזין כבר מתוסף.

העדפתי פשוט להקדים את החלפות פילטר דלק.

כמו כן אני לא מאמין שהיה נגרם לך נזק כלשהו .

באופן כללי אני משתדל למלא בכל פעם שהרכב מגיע לרבע מיכל.

Tapatalk

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אין שום בעיה להגיע לנורה שתדלק ולנסוע עליה עוד כמה קילומטרים. לא צריך שום תוסף ולא ניקוי כי המשאבה לא נמצאת בתחתית הטנק ושואבת קצת מעל. בקיצור לא ליכלוך ושום כלום. תדלק וסע לשלום.

פורסם

תריץ חיפוש בפורום, היו בעבר דיונים סוערים על הנושא הזה.

בגדול לא נגרם שום נזק, אפשר לנסוע בלי בעיה עוד כ 50 ק"מ.

אבל גם לא למשוך עם זה יותר מידי, כיוון ששעון דלק הוא לא מכשיר מדידה מאוד מדוייק, לא מודד בדיוק של ליטרים בודדים.

נדלקה נורת דלק - אל תשנה את מסלול הנסיעה בשביל להיכנס לתחנת דלק מיד, אבל כן כנס לתדלוק בהזדמנות הראשונה שבמסלול הנסיעה. אם אתה בדיוק ממהר לעבודה, יש לך לעבור - 20 ק"מ - תסע בלי חשש ותדלק בסוף היום בדרך הביתה.

נועל את הדיון כי דיברנו על זה מספיק בעבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...