Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 אוטומט 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי דרך חבר רכב פיג'ו 206 שנת 2006 עם מנוע 1600 דגם מפואר סאנרוף הכל.. המחיר טוב אך רוצה לשמוע חוות דעת על הרכב, אמינות וביצועים..

יודע שיש עדיפות לדגם הידני אבל מעדיף אוטומט והשאלה כמה זה נורא האוטומט

פורסם (נערך)

יש לי את הרכב - עם מנוע 1600, האוטומט מרגיש טוב והרכב, קל משקל ומרגיש חזק.

הכסא מאוד נוח לדעתי ואוחז אותך טוב, שדה ראיה טוב. שליטה טובה במהירות באמצעות הגז בלבד.

לגבי אמינות - אצלי הוא לא הפגין אמינות יתרה והיו במשך השנים בעיות רבות.

לאחרונה החלפתי משאבת דלק פעם שניה אחרי 5 שנים.

הגיר ב 170 אלף נוטה להתחיל לעשות בעיות.

אני מעריך שזה תלוי איך הרכב נשמר, האם הוא כל היום יעמוד בשמש או שתהיה לו חניה בצל. זה גם משפיע על הצבע וכל הגומיות.

כמה אתה עומד לנסוע בו? אני נסעתי בשנה 15,000 ק"מ שבשנים, האלה זאת כבר יותר קשה לו ולכן גם הבלאי היה כנראה מוגבר.

בקיצור יש מחיר לביצועים...

עריכה אחרונה על ידי Kayben

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

יש לי 206 אוטומט 2003 דגם XT ,הכי חשוב ברכבים האלה זה הגיר ,כי להחליף גיר יכול לעלות יותר ממנוע אפילו...לכן עדיפות הוא לידני

פורסם
מצאתי דרך חבר רכב פיג'ו 206 שנת 2006 עם מנוע 1600 דגם מפואר סאנרוף הכל.. המחיר טוב אך רוצה לשמוע חוות דעת על הרכב, אמינות וביצועים..

יודע שיש עדיפות לדגם הידני אבל מעדיף אוטומט והשאלה כמה זה נורא האוטומט

לא יודע לגבי אמינות , רק קח בחשבון שהרכב עם ביקוש בשוק המשומשות כמו המניה של 'חלל תקשורת ' אחרי הפיצוץ שהשמיד את עמוס 6.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

רק יצאתי יותר מבולבל סך הכל מרוצים מהרכב או לא? אם מדובר בתקלות קטנות פה ושם אני יכול להתמודד עם זה אין מה לעשות בכל זאת בלאי טבעי.. מדובר בשנת 2006 כמעט 140 קמ יד שנייה עם טסט לשנה עבר צביעה כל הרכב והמחיר הוא 13

פורסם

האמת התכנון המקורי שלי היה מאזדה ספיריט 2005-6 אבל העובדה שהפיג'ט נמכרת בחצי מחיר מהמאזדה מפתה אותי..

פורסם

אתה לא מספק מספיק פרטים על השימוש העתידי שלך ברכב כדי שנוכל להעריך אם זאת תהיה עסקה טובה עבורך.

זאת שאלה של כמה אתה מתכוון לנסוע באוטו?

האם יש לך חניה קבועה במקום מוצל?

אם אתה מתכוון לנסוע מעט, פחות מ 10,000 ק"מ בשנה. לדעתי זאת אופציה סבירה.

אם אתה מתכוון לנסוע הרבה, אני הייתי קונה כבר שוקל רכב אחר שמסוגל לספוג יותר בלאי.

לא מכיר מאזדות, אז אני לא יודע מה הבלאי שלהן ומה תקלות צפויות.

אני כן יודע שבאופן כללי, כלל שרכב הוא ישן יותר ונסע יותר ק"מ - אז הסבירות לתקלות (גיר/מנוע) משמעותיות עולה.

אם אתה הולך על הפג'ו - תכין כל שנה בצד כ-5,000 ש"ח לטיפולים ותיקונים.

סט צמיגים עולה 1400 שקל לפחות, מצבר עולה 500, טיפול קטן עולה 500.

יכול להיות לך כלום ואז פתאום בעיה בגיר או פתאום בעיה של התחממות.

בק"מ הזה, זה תרחיש סביר.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

אני לא אומר כי אני לא יודע אני חייל משוחרר אין לי נסיעות קבועות שאפשר לחשב יוצא מבלה עובד, הקטע שבסכום כזה אני לא רואה אלטרנטיבה אחרת כי גם חשוב לי רכב שיראה צעיר (פונטו, גטס וכו לא בא בחשבון) ושגם לא יהיה עגלה.. אופציה אחרת שעלתה לי חוץ מהמאזדה היא גולף 2006 אבל גם אחזקה שלה לא תהיה זולה.

מה שכן אני לא מתכנן להגביל את עצמי בנסיעות עם הרכב אז יכול להיות יותר מ10אלף קמ בשנה

פורסם
אני לא אומר כי אני לא יודע אני חייל משוחרר אין לי נסיעות קבועות שאפשר לחשב יוצא מבלה עובד, הקטע שבסכום כזה אני לא רואה אלטרנטיבה אחרת כי גם חשוב לי רכב שיראה צעיר (פונטו, גטס וכו לא בא בחשבון) ושגם לא יהיה עגלה.. אופציה אחרת שעלתה לי חוץ מהמאזדה היא גולף 2006 אבל גם אחזקה שלה לא תהיה זולה.

מה שכן אני לא מתכנן להגביל את עצמי בנסיעות עם הרכב אז יכול להיות יותר מ10אלף קמ בשנה

במקום לקנות ב 13

אלף שקל תקנה את שלי בשבע אלף שקל. וישאר לך 6000 לתיקונים שוטפים קח בחשבון שאצלי זה מנוע מיבוא , הורכב לפני שנתיים.שלח לי בבקשה מסר הפרטי רוני.

• תוכן חדש...