Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

יש לנו קיה ריו 2009, עם 140000 ק"מ,

אנחנו רוצים למכור אותה עקב מעבר לחו"ל - וכצפוי השבוע בדרך חזרה ממשפחה בצפון, האוטו נתקע עם נורית לחץ שמן ונקישות במנוע - והמוסך המורשה ואחכ עוד מוסך אמרו שיש בוצה אבל בעצם המנוע הלך וצריך להחליף מנוע - הערכת עלויות בין 6000-10000 ש"ח,

אנחנו פשוט לא יודעים מה לעשות, אם לנסות למכור את האוטו ככה או להחליף מנוע ולהשקיע רק כדי למכור אותו עוד חודש?

ממש ממש נשמח לכל עצה או רעיון,

תודה

אלון

פורסם

מהיכן נשמעות הנקישות? מהחלק העליון של המנוע או התחתון? ייתכן וניקוי הבוצה ייפתור את בעיית הנקישות כך שאין מה לרוץ בכלל לכיוון מנוע עכשיו.

פורסם (נערך)

אם מפלס השמן היה תקין,זה לא מבשר טובות,יש סתימה במערכת השמן (אולי הרשת של המשאבה נסתמה בגלל בוצה).

אם גררתם את הרכב למוסך כללי, וכיוון שאתם עומדים לפני נסיעה ובטוח מעדיפים הוצאה מינימלית,הייתי מסתכן ומבקש מהמוסך,שיפרקו את אגן השמן כולל רשת המשאבה ויבצעו פלאשינג וניקיון יסודי להכל.

יתכן,שגם רשתית משאבת השמן זקוקה להחלפה וניקוי לא יעזור.

לאחר מכן,יחליפו את השמן והמסנן,יניעו את הרכב ויבדקו האם הרעשים חוזרים.

אצלי כבר ב 74,000 ק"מ ביצעתי טיפול דומה (כולל החלפת רשתית משמרת שהיתה סתומה מבוצה)

. יונדאי וקיה חברות די טובות בקטע הזה- הפיח נמשך למנועים שלהן כמו זבובים ל***.

אם תערוך חיפוש,תגלה שגם רכבים,שטופלו אצל היבואן סבלו מבוצה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא מספיק יודע לומר לך - כשאני שמעתי הוא היה עם נקישות כאילו יש רצועה רופפת בתוך המנוע - אני עוד מעט יוצא מהעבודה ללכת לשאול לולשמוע שוב

פורסם

מהיכן אתה בארץ ? כתוב כדי שיוכלו להמליץ לך על מוסכים. הרכב יגיע למוסך שתבחר בגרירה בלבד !

אל תניע את הרכב כי אם לא נגרם עדיין נזק גדול כל התנעה תחמיר את המצב.

יש בעיית לחץ שמן וכמו שכתבתי לך ומאור הוסיף,יש לפרק אגן שמן ומכסה שסתומים ולבצע טיפול יסודי לניקיון הבוצה ולא משהו חפיף.

לאחר טיפול יסודי בבוצה ואם נדרשת החלפת רשת משמרת ולאחר שיחליפו שמן ומסנן ,עדכן בתוצאות התהליך.

זה טיפול שיכול לעלות כמה מאות אבל לא אלפים ובטח שעדיף להתחיל ממנו ולא ישר מהחלפת מנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

רגע לפני שאתה זורק את הרכב לפירוק, תרים טלפון למוסך קיה רכטמן ביפו.

בקש לדבר עם אריאל או דורון, תגיד שעזרה מקארספורום שלח אותך.

תסביר מה הבעיה, ומה אמרו לך, ותבקש את עצתם.

עזרה

• תוכן חדש...