Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר JBL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי אתה מדבר על נושאים שאתה לא מבין בהם כלל.

אני ממליץ לך להימנע מלהיכנס לנושאים שעדיין גדולים עליך, למרות כל ההסברים שטרחו רבים והשקיעו רמות ועמלו עמל רב עבורך.

וזה למרות כפיות הטובה הרבה והבלתי נסבלת שאפשר לקבל מבחור צעיר ולא מלומד כמוך.

FREEFLOW, מגבר במחיר טוב, עושה עבודה טובה, ובא מבית טוב.

בהחלט מומלץ.

אתה מוזמן להשתמש בחיפוש של הפורום, לא צריך לענות פה על אותה שאלה עשרות פעמים, אפשר לעשות חיפוש ולקבל את התשובה הזו מאנשים שרכשו את ההגברה הנל, ולראות את דעתם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם ככה שי,אני ממליץ לך גם לא לענות על נושאים ולא לעשות השוואות של מגברים בלי לגעת או אפילו ליראות אותם ולימחוק מהראש את כול הכללות שלך כמו שרוקפורד זה חרא ובוא תוכיח לי אחרת או לכליל את לנזאר כחברה רעה.....

אני לא יורד לרמה הזו כמוך אני לא בא ואומר שמגנאט זה חרא או כי אין לי ניסיון איתם..

אז לסיכום אתה אל תיכנס לעניינים כאלה ואני לא יכנס לעניינים שלי....מקובל אליך?

פורסם

אדי, 3048 הודעות ?

אם לא היה לך את המספר הזה ליד השם שלך, פשוט לא הייתי מאמין :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי אם ניכלול את ההודעות שלך נגיעה ל8 אלף אתה פשוט כדי לימנוע פדיחות מאפס את המונה:lol:

אז אני רואה שלא מקובל אליך התנאי הזה? אז עכשיו כולנו מבינים שאתה סתם עושה הכללות....

ובאמת יש לי 3000הודעות בגלל הויכוחים איתך...

פורסם

כן אדי, אני מאלה שמדברים באויר :)

ואני אף פעם לא בא להוכיח את הטענות שאני טוען בתוקף.

ואני אף פעם לא מציע כסף עבור אנשים שמדברים באויר,

שלא כמוך אדי, אתה אף פעם לא כזה .... וכל פעם שהציעו לך להוכיח את הטענות המלומדות שלך.

רצת להרוויח את כספך ביושר :)

אדי, אני לא מאפס את המונה שלי משום שאני מתבייש בו, אני מתבייש בחברי הפורום שבאמת חשבו שיש לזה השלכות כל שהו על טיב המשתמש.

וכניראה במקרה שלך הם צדקו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי אתה צריך להיות טייס בחיל האוויר בגלל הדיבורים שלך שרובם מדברים על האוויר... .

מוזר,לפני רגע אתה זה שעקצת אותי על מונה...וואי אנשים אנחנו קולטים כאן פיצול אישיות חמור...

פורסם

תראו מה קורה לפורום????

הבן אדם שאל שאלה שאני בטוח שאתם כבר לא זוכרים אותה.

בקושי עניתם לו.

ועם כבר חיפוש אז הרוב מה שאני מוצא זה ויכוחים של אנשים.

לדעתי לכמה חברי הפורום יש ידע רחב מאוד.

וחבל שאתם משתמשים בו לרעה ,כדי להכשיל אחד את השני.

אנשים כמוני שיש להם ידע בינוני .פשוט מסתבכים ולא מבינים כלום.

שאלתי איך מתקינים קבל.אמרו לי תתקין בשירותים.

הבן אדם שאל על מגבר ונהיה ויכוח.

עדיף תשתפו אנשים אחרים בידע שלכם במקום להכשיל אחד את השני ובמקום לשלוח כל הזמן לעשות חיפוש.

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

פורסם

נתתי לך לינק שתוכל להרחיב בו את הידע שלך, אם אין לך מיומנות טובה להבדיל בין העיקר לטפל, זאת תהייה בעיה לא קלה לרכוש ידע מהימן מהאינטרנט.

(כמו בכל תחום..)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כמובן שיש מתן, כל מגבר נורמלי של קלאס אי בי נמדד עם יעילות של 67 אחוז.

מגבר נורמלי במדידה לא נורמלית ובתנאים לא שיגרתיים, יגיע ליעילות כזו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
נתתי לך לינק שתוכל להרחיב בו את הידע שלך, אם אין לך מיומנות טובה להבדיל בין העיקר לטפל, זאת תהייה בעיה לא קלה לרכוש ידע מהימן מהאינטרנט.

(כמו בכל תחום..)

הקטע זה לא הלינק.ואגב תודה על הלינק.

זה זה שאתם כל הזמן מתווכחים.תסתכל רגע על מה הבן אדם שאל וכל מה אתה ואדי מדברים???

באמת שזה לא תורם לפורום הוויכוחים האלה.

ואני חושב שאני לא היחיד שחושב ככה.

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

פורסם

לכל דבר יש סיבה, אצלי למשל אני רוצה שידבקו יותר בעובדות ובדברים מוכחים.

ואני חושב שזה לגיטימי ומתקבל על כל הדיעות ..

אתה מסכים איתי, נכון ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אתם אולי יכולים להסביר לי מה זה כל האחוזים האלו של הנצילות במגבר ואיפה אפשר לראות אותם ומה זה בכלל?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אדי תבין רק דבר אחד עם המגבר של רוקפורד מוציא 100 RMS

עם יעילות של 67 אחוז

אז יש מצב שבשיא הוא באמת יזרים 100 אבל עם עיוות גדול מאוד קליפינג שקול אוזן נורמאלית תשמע...

• תוכן חדש...