Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B4 VS C5 - למנהלת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, איציק, לא צריך להתעצבן עבור תגובה כ"כ עלובה. חבל על הבריאות.

רועי צוקרמן כתב:

הודעה זו מייצגת את דעתי האישית בלבד.

1. הקשר בין הנתון הרשמי לבין המצב בפועל מקרי לחלוטין... ה-C5 רחוקה מלהיות המהירה בקבוצה.

2. התנהגות כביש ב-C5? לרכב הזה היגוי זוועתי ונטול תקשורת מינימלית. ההתנהגות אמנם בטוחה

אבל כל זמן הנהיגה אתה מנותק לחלוטין מהנעשה על הכביש (לחיוב - הנוחות הפנטסטית, לשלילה - הבטיחות האקטיבית)

עם דגש שוב על ההגה - לא מסייע בכלל לדעת איפה הגלגלים נמצאים ולאן אתה פונה.

אני לא אמרתי שהסיטרואן מתנהגת טוב, פונה לנהג או משהו כזה. חד משמעית לא.

מה שכן אמרתי זה שההגה של הסיטרואן החדשה מהווה שיפור ביחס לדגם הקודם. הוא טיפה יותר מתקשר, טיפה יותר נעים. היכולת של הסיטרואן עדיין גבוהה, לדעתי גבוהה משל מרבית המתחרות(למעט ה-B4 בעלת ההנעה הכפולה) תודות למיתלים הפניאומטיים, אבל התחושה שהיא מעבירה היא טובה פחות משל ה-B4, מונדיאו, ולדעתי בכל הקשור לתחושה גם האקורד וה-6 טובות יותר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי פעם אחת ולתמיד, כדאי להבהיר מה היא אותה "יכולת", ואיך בכלל אפשר לנצל אותה בהנתן חוסר תקשורת מוחלט של כל אחד מרכיבי המכונית.

האם זוהי תוצאה בskidpad? ואם כן, איך זה מתבטא בכביש הציבורי? איך תוכל ללחוץ מכונית כזו אל הקצה כשיש נתק מוחלט בינך לבין הכביש?

ההתחנפות המיותרת הזו לסיטרואן מעצבנת אותי. בבית (הודות לאבא שלי) ולאחר מכן, בחברה המשפחתית (אותו גורם...) היו תמיד כמעט רק סיטרואנים (שתי GSA, אחת ZX, קסנטיה, שלוש קסארות, קסארה פיקאסו, ברלינגו, ועוד, ככה בשביל הגיוון, 306 אחת ו307 אחת), כך שאי אפשר לומר שיש לי משהו נגדן.

אני מאוד מעריך אותן, אבל "יכולת".. לא יודע כמה גבוהה האחיזה של הקסנטיה (הדבר הכי קרוב בארסנל לC5), אבל אני בחיים אפילו לא אחלום לבדוק את זה כשהתקשורת היחידה של האוטו איתי היא לוח המחוונים. אוטו לנהג? NEVER EVER. אוטו מהנה? גם לא. בשביל הנוסעים, כן. לא בשבילי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

איציק, אני לא מבין למה אתה מתעצבן..?!?

חבל על הזמן שאתה משקיע בכתיבת ההודעה שלך... זה לא דורש כזאת התייחסות...

-ולך תיסע ביפנית ה-1.6 ליטר האפורה והמשעממת שלך שווה לתחת. אני יכול למצוא מספר יפניות 1.6 ליטר שחוץ מנוחות ואיבזור לא "רואות ממטר" C5 נטולת תחושת היגוי והנאה.

-כנראה שנהגת על שניהם ואתה שם את "אוטו" בכיס הקטן שלך מבחינת ידע. אוטו זה לא טופ-גיר והם לא התנ"ך של עולם הרכב. לא פעם קראתי שם שטויות שהם רושמים!

ואני לא מדבר ספציפית אלייך EVOLUTION..

גם לי יש מאזדה 6, אז מה? אז אני רץ בשכונה ומשמיץ כל רכב מתחרה??

או במילים פשוטות, מספיק עם העליהום שכל אחד עושה כלפי הרכב האישי שלו אל מול המתחרות.

אם אבא שלך היה רוכש מאזדה 6 או B4 ולא את ה-C5 גם אז היית מאדר את שמה אל מול השאר בקבוצה?

C5 היא הנוחה בחבורה ללא ספק בשל המתלים המדהימים שלה..

היא גם מאובזרת עד לגרון, והיא זכתה גם למנוע זריז ומהיר.(לא שאני מבין על מה הוויכוח פה בנוגע להאצה ל-100...כולה מדובר במכונית מנהלים ולא ברכב ספורט למסלול)

אבל... ירידת הערך שלה גדולה מאוד, התקשורת בין הנהג לרכב היא כמעט אפסית, ומה לעשות אבל יש גם מספר אקזמפלרים בדגם היוצא שראו הרבה מוסך יחסית למתחרים בסגמנט.

מה גם שאני ספציפית לא אהבתי את הגיר המשודך למנוע- פשוט לא מצאתי אותו חלק לתפעול.

אין לה את האחיזה של ה-B4, את הדינמיות של ה-6, או את ההנאה מנהיגה של המונדאו.

לכל רכב -היתרונות שלו והחסרונות שלו.

פורסם
מה שכן אמרתי זה שההגה של הסיטרואן החדשה מהווה שיפור ביחס לדגם הקודם. הוא טיפה יותר מתקשר, טיפה יותר נעים.
אני לא יודע אם מדובר בשיפור או לא, לא זכיתי לנהוג בדגם לפני מתיחת הפנים.

מה שבטוח הוא שאם זה נחשב שיפור, מצבה של ה-C5 בכי רע.

(או במילים אחרות: זה לא ממש עוזר כשיש שיפור, אם התוצאה הסופית היא עדיין rubbish)

עריכה: roee סיכם את זה בשבילי מצוין :wink:

פורסם

עריכה: roee סיכם את זה בשבילי מצוין :wink:

יד רוחצת יד - הוא מתחנף בפורומים, ואני זועק "רועי צוקרמן" בכל פעם שצריך דוגמא ליושר עיתונאי!

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חברים ההחלטה נפלה!

אמא שלי קיבלה את הC5 עם חבילת PACK שכוללת גם חישניי חניה (את זה צריך למשל אצלה!)

ובמקביל לכך - עוד מנהל קיבל את הB4, והם בינהם סיכמו שבעוד חצי שנה הם יתחלפו בשתי המכוניות...

אתמול ראיתי את העב"מ הזה (C5)

מבחוץ היא מאוד מכוערת, גם בפנים לא ניכר כזה שינוי,

מנהיגה של שעה אני לא יכול לומר שממש יצא לי להכיר את האוטו,

מנוע 2.0 חזק במיוחד, מושך, אומר לך תלחץ, תלחץ עוד מה אתה מפחד!?

קצת פאדיחה להסתובב איתה הייתי אומר.

אמא מרוצה אבל!:-)

תודה לכולכם!

רועי נ?גה

<------Go fast

Go far------->

פורסם

בתור אדם שרוכש בעבור עצמו רכבים משומשים בדר"כ אני רק יכול להצטער על כל C-5 ששוק המכוניות מקבל במקום B-4.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לרכב יש מקדם-הנאה בעייתי, כי לוקח לא-מעט זמן להתרגל אליו ולנצל אותו היטב. כבעליו המאושר של אחד כזה, אני יכול להעיד שבהתחלה לא הבנתי איך מורידים הילוך בקיק-דאון, כי הגיר החכם הזה לא מבין את שפת הכוח כמו כל גיר אחר. הוא גם זוכר לך איך התנהגת קודם וכמה מהר לחצת על הדוושה.

אני גם מודה שבנהיגות הראשונות אתה לא מרגיש בבית, אלא כמו נהג טנק במילואים חד-יומיים. אבל היום אני מלך הסיבובים העליות והירידות. זה מדהים איך הטנק הזה משאיר מאחור בכבישים מפותלים הרבה מכוניות ספורטיביות-אלק. הוא אמנם מתגלגל, אבל האחיזה מדהימה.

ולגבי הפינוקים - רובם נראו מיותרים בהתחלה, אבל היום אני מקלל את הרכב השני שלי בכל נהיגה, רק כי אני צריך למתוח יד עד הרדיו, להפעיל מגבים לבד ולשחק עם המזגן. איך שמתרגלים מהר...

והכי חשוב - משום מה לא מזכירים באף כתבה את ההגבהה של הרכב. זה דבר מדהים ושימושי, שאני לא יכול לוותר עליו. הרכב עולה לגובה של עד 21 ס"מ, שזה יותר מסובארו פורסטר ואאוטבק!!!

• תוכן חדש...