Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היוש וזה...

אני ובני מתכננים טיול של שלושה שבועות לתאילנד באוקטובר. כל החגים באוקטובר כך שמבחינתי זה בא משמיים. ישבתי קצת על תאילנד וכאלה, קראתי על כל מני פעילויות ובגדול אני די סגור על המסלול (עד נקודה מסויימת). עכשיו רק נשאר הפיין טיונינג.

הדרישות הן טבע, נופים, משהו אתגרי אולי (אולי...), רצוי שהחוויה תהיה אוטנטית (אבל בלי חטיפות וכאלה). את הלינה ככל הנראה אסגור ב AIRBNB. לא בטן גב. רחוק ככל הניתן ממוקדי תיירות מין.

חשבתי לחלק את הטיול בצורה הבאה - 8 ימים צפון (צ'אנג מאי) שיחולקו כדלקמן:

1. הגעה ישירות מBKK ולאחר מכן יום אחד להסתגלות\איסוף מידע\להרגיש את השטח.
  2. שלושה ימים טיול ג'יפים. עדיפות למדריכים לא דוברי עברית.
  3. יום אחד בחוות פאטארה. זה סוגר 5 ימים. יש עוד שלושה.
  4. אולי איזה טיול בערי הלויין של עיר? אולי קורס בישול?
  5. ??

הצעות יתקבלו בברכה.

לאחר 8 ימים חשבתי לטוס לאיים.

איזה איים? מה יש לעשות שם?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אין מה לעשות יותר מדי בצפון - מקסימום תלך גם לדוי סוטפ, תעשו אומגות ותלכו יומיים לפאי (שתכל'ס חוץ מלטייל שם על קטנוע כל היום, אין כמעט מה לעשות).

תשקיע יותר זמן באיים, אישית הייתי מקדיש כמה ימים לכל אי (קוסומוי, קופנגן, פוקט וקופיפי).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

מאחד שגר בתאילנד:

1. טיסה לבנגקוק - בבנגקוק קונקשן אותו היום (רצוי כשעתיים אחרי הנחיתה) לצ׳אנג מאי. לא צריך לנוח פה.

2. צ׳אנג מאי יום מנוחה והתאוששות + מסאג׳ + שוק לילה.

3. טיול ג׳פים 3 ימים מומלץ טאנה.

4. אומגות אם בא לך, כל השאר מיותר.

5. טיסה לקוסמוי + יומיים בקוסמוי

6. מעבורת לקופנגן + יומיים-שלושה בקופנגן

7. מקסימום יומיים

8. יומיים עד שלושה בבנגקוק לפני החזרה לישראל כדי לקרוע את העיר בקניות.

ממליץ ללכת על מלונות, AIRBNB לא סופר פופולרי פה (למרות שיש מספיק דירות) מומלץ עדיין ללכת למלון, תתפנק - זול פה, תשקיע קצת כסף ותראה לבן שלך יוקרה.

לא ממליץ לשהות בקוואסן בבנגקוק, אולטרא מתויור שם וזה האזור הכי מסריח שיש בעיר. אם יש לך שאלות נוספות אשמח לעזור.

עריכה: באוקטובר צפה לגשם לפחות 3-5 ימים בטיול שלך. כרגע העונה הגשומה והיא נמשכת פחות או יותר עד אוקטובר.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לגזור ולשמור

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

+100 לזה שמעלי

1. מאחד שגר בתאילנד:

1. טיסה לבנגקוק - בבנגקוק קונקשן אותו היום (רצוי כשעתיים אחרי הנחיתה) לצ׳אנג מאי. לא צריך לנוח פה.

7. מקסימום יומיים

ממליץ ללכת על מלונות, AIRBNB לא סופר פופולרי פה (למרות שיש מספיק דירות) מומלץ עדיין ללכת למלון, תתפנק - זול פה, תשקיע קצת כסף ותראה לבן שלך יוקרה.

לא ממליץ לשהות בקוואסן בבנגקוק, אולטרא מתויור שם וזה האזור הכי מסריח שיש בעיר. אם יש לך שאלות נוספות אשמח לעזור.

עריכה: באוקטובר צפה לגשם לפחות 3-5 ימים בטיול שלך. כרגע העונה הגשומה והיא נמשכת פחות או יותר עד אוקטובר.

תודה רבה קאררה,

1. התכוונתי שנטוס ישירות מבנקוק לצ'אנג מאי ושם ניקח יום להתארגנות. הבנתי שיש את שוק יום שבת, שוק יום ראשון ושוק רגיל. לשוק שבת אנו לא נספיק ודווקא שמעתי שהוא הטוב מהשלושה. האם ההפסד הוא גדול וכדי להתעכב בעיר עד לשבת הבאה?

3. טיול ג'יפים טאנה, העניין הוא שלפי מה שקראתתי הג'יפים הם 7 מקומות וככל הנראה תהייה ניצול מקום מירבי, מה שאומר דוחק של שלושה ימים. מה גם, יש כמות רבה של מכוניות, חושש שזה יהיה המוני מדי ויפגע בחוויה.

4. אומגות או פארק חבלים (אם יש כזה) רעיון נחמד, כנראה נלך על זה.

5. טיסה לקוסומיו - לפי מה שקראתי יש אפשרות להגיע לשדה SURAT THANI אליו מחירי הטיסה נמוכים יותר ומשם לנסוע לקוסומיו וקופנגן. נסיעה של 3.5 שעות. האם בקוסומוי או קופנגן יש מה לעשות חוץ מחופים וים? האם האזור מיוער? הצעת להקדיש לקופנגן שלושה ימים, יש משהו מיוחד באי שאין באחרים? מסיבת FOOL\HALF\BLACK MOON בקופנגן, עד כמה סדום ועמורה ועד כמה חוויה שניתן להשתלב בתוכה עם הבן בתור אוהבי מוזיקה אלקטרונית?

לגבי מלונות יוקרה, אני לא מחפש את היוקרה גם אם היא נגישה יותר בתאילנד. מן ספארטאניות מובנית כזו..:-P

אני מבין שבאוקטובר מתחילה עונת התיירות, עד כמה יהיה קשה למצוא גסט האוס תוך כדי תנועה?

למה אני שואל, כי איפשהו בפנים אני כמהה לטיול דרווישי כזה, יש משהו בחווית הביחד הזו עם הבן, להתמודד עם כל מני סיטואציות וגם לא לרוץ לפי לוח זמנים מוגדר מראש.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Murik

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

פותח השרשור,

ראשית מזל טוב לבן.

אני לא גר בתאילנד אבל גר מספיק קרוב כדי לבלות בה די הרבה, יש דבר אחד שאתה צריך להבין לגבי תאילנד- כל עוד אתה מוכן לשלם אתה יכול לעשות בה הכל.

מכאן תבין שעם מספיק רצון ונכונות לשלם קצת אקסטרא כנראה תוכל לצאת לטיול ג'יפים אישי ופחות המוני ללא בעיות דוחק.

בקופנגן תוכל לשהות בקוקוהט ותמורת לא ממש הרבה כסף המלון יקים לך מערכת הגברה שלא תבייש אולם שמחות, לטובת מסיבה אלקטרונית נטולת סדום והמורה, וכן הלאה.

יש המון מה לעשות באיים, כמעט בכל אחד מהם תוכל לטייל באיזור יותר מיוער, יש לא מעט מסלולי קארטינג ברמה מאוד גבוהה, אתרי באנג'י, אופנועי ים, סקי, Jet packs ועוד ועוד ועוד.

תאילנד כולל האיים מפוצצת באטרקציות לכל גיל.

המלצות ספציפיות יותר אשאיר לקאררה שזה המגרש הביתי שלו.

נסיעה טובה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

שמח לעזור!

1. לפי מה שהיה זכור לי מדובר על 2 שווקים, סופ״ש ושוק הלילה. ולמרבה הפלא, טעיתי. כפי שציינת יש שוק לילה שמתקיים כל השבוע, שוק שבת ושוק יום א׳. אני כבר לא זוכר באיזה משווקי הסופ״ש הייתי, כמובן בשוק הלילה הייתי. על פניו נראה שיום א׳ יותר אטרקטיבי. אם תרצה תוכל להרחיב קצת ידע בנושא פה: http://www.lametayel.co.il/%D7%A6%D7%90%D7%A0%D7%92+%D7%9E%D7%90%D7%99++%D7%A2%D7%9C+%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D+%D7%95%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%A9%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A8+%D7%9C%D7%A4%D7%A1%D7%A4%D7%A1

לגבי שאלתך לא, לא שווה להתעכב שבוע בצ׳אנג מאי בשביל שוק. עם כל הכבוד זה רק שוק, ולא חסר כאלה בתאילנד.

2. לא צפוף בג׳יפ, אין מה לדאוג. נוח מאוד גם כשהג׳יפ מלא. אין מה לדאוג מ-המוניות גם כן. מדובר על קבוצה שנעשית אינטימית מאוד. מדובר בעיקר (אם לא כולם) ישראלים בקבוצה ככה שאתם תהנו. יהיה הרבה שמח.

3. לא עשיתי את האומגות או הפארק חבלים. פשוט כי זה לא עניין אותי. אני יודע שהאומגות זה אחד הפופולריים.

4.

א. לא ממליץ לחסוך באמצעות השינוי של Surat Thani. לא הייתי שם אז לא יכול להמליץ או לשלול את המקום. יכול רק להגיד לך שאם אתה מנסה לחסוך בכסף זה רעיון רע. תחסוך בישראל - תבזבז בתאילנד. פעם עשיתי נסיעה של 3.5 שעות באוטובוס כששעתיים וחצי ביליתי בעמידה - לא נעים. תטוס לקוסמוי ותקח מעבורת לקופנגן. הטיסות של בנגקוק איירוויס (היחידים שמגיעים לסמוי) קצת יקרות אבל כוללות טרקלין לכל הנוסעים.

ב. מהניסיון שיש לי באיים, זה מה שמצאתי בהם: קופנגן: ים, פול-מון פעם בחודש. יש בכל ערב על החוף מופעי אש, שזה נחמד מאוד. קוסמוי: ים, מסיבות כל ערב, יותר מסעדות, קניון, מקדשים(משעמם). -> באופן כללי אני חושב שכל האיים פחות או יותר אותו דבר. חלקם מציעים אטרקציות של צלילה גם, אבל למיטב הבנתי ותפיסתי מדובר על אותו דבר.

ג. הייתי פעמיים בפול מון. בעיקרון לא מדובר על סדום ועמורה במובן המיני (שהבנתי מהפוסט הראשון שלך שמטריד אותך). אני לא הורה כך שאני לא יודע אם זה מתאים או לא לילדים. בגדול יש ה-מ-ו-ן אנשים, כולם שותים אלכוהול, יש מופעי אש מרהיבים יותר מבד״כ, אזורים שמחולקים לסגנונות מוזיקה שונים כולל אלקטרוני. אפשר ללכת, זאת חוויה. שים לב שאם אתה מגיע לקופנגן סביב הפול מון המלונות נועלים אותך למינימום חמישה ימים בוקינג שזה מרגיז. לא הייתי ב Half Moon ולא יודע מה זה Black moon :)

ד. לדעתי לא כדאי לסגור דברים תוך כדי תנועה, בייחוד שאתה לא מגיע לחודש+ אלא ל-פחות משבועיים. בנוסף בתקופת הפול מון אלא אם כן עשית בוקינג לטיסות פנימה והחוצה מראש (מסמוי, כאמור בקופנגן אין שדה תעופה ונוסעים מ- ול- קוסמוי במעבורת) לא תהיה לך דרך לקנות כרטיס במחיר שפוי. מלונות בפול מון בד״כ מפוצצים ככה שישנה סבירות גבוהה שיהיה לך מאוד קשה למצא מקום לישון בו מה שיכריח אותך לקחת ספיד בוט לקוסמוי כדי לישון שם -> באסה.

עריכה: בהמשך להודעה של עידן, ממליץ לא להתעסק עם ג׳ט סקי. ואם כן אז רק עם כאלה שמתפעלים אותם ישראלים בקוסמוי. תקרא על זה באינטרנט זאת הונאה נפוצה. סרטון של ״קוסמוי חילוץ והצלה״:

ממליץ להצטרף לקבוצה, נתי הזה שלא פגשתי אותו בחיים נראה אחלה גבר למקרה שאני מאחל לכם שלא תצטרכו.

תרגיש חופשי לשאול עוד שאלות :)

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם (נערך)

בצפון מומלץ להגיע לפאי ליומיים-3. מאוד נהנינו שם. אפשר להשכיר. קטנוע ולטייל בסביבה. הנופים מדהימים. אם אתם בקטע גם, אפשר לצאת לטיול אופנועי שטח. יצאנו שני אופנועים + מדריך מאוד מיומן (לא היה לנו נסיון קודם). בגדול פאי זה המקום שהכי נהנינו לבלות ולטייל.

עריכה:

בקשר להזמנת מקומות, אנחנו היינו באותה תקופה בערך (אמצע אוקטובר עד אמצע נובמבר) ולא הזמנו אף מקום מראש. לא הייתה שום בעיה למצוא מקומות לינהולהזמין טיסות\מעבורות יום לפני. כך שזרמנו ובמקומות שנהנינו נשארנו יותר. עדיף על לתכנן את הכל מראש.

Sent from my JY-S3 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי hisham10
פורסם
מאחד שגר בתאילנד:

7. מקסימום יומיים

שים לב שאם הוא מגיע לקופנגן בתקופת הפול מון, אז המחירים עולים באופן ניכר ויש דרישה למינימום 5 לילות (אם תהיה פחות, עדין יחייבו על 5).

כדאי לראות מצי הוא מגיע לקופנגן, אם הוא מגיע בזמן הפול מון והוא יסגור מלון לחמישה ימים, הוא יגלה אי לא מלא כל כך ותשלום יקר יותר, לכן יש לו שתי אופציות.

-או להגיע לקופנגן חמישה ימים לפני הפול מון ולסגור מלון עד אירי המסיבה - פחות מומלץ כי הוא מתכנן יומיים לכל אי.

או לישון בקוסומוי ולקחת סירה מהירה לקופנגן (הלול ושוב זה 600 בהאט וחצי שעה הגעה) - והמחירים בקוסומוי זולים יותר בתקופת הפול מון.

פורסם

שיהיה במזל טוב. ודיר באלאק בטעות להכינס לפאטיה. המראות הקשים, לא יעזבו את העולל הצעיר שנים רבות.

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם (נערך)
פותח השרשור,

ראשית מזל טוב לבן.

אני לא גר בתאילנד אבל גר מספיק קרוב כדי לבלות בה די הרבה, יש דבר אחד שאתה צריך להבין לגבי תאילנד- כל עוד אתה מוכן לשלם אתה יכול לעשות בה הכל.

מכאן תבין שעם מספיק רצון ונכונות לשלם קצת אקסטרא כנראה תוכל לצאת לטיול ג'יפים אישי ופחות המוני ללא בעיות דוחק.

בקופנגן תוכל לשהות בקוקוהט ותמורת לא ממש הרבה כסף המלון יקים לך מערכת הגברה שלא תבייש אולם שמחות, לטובת מסיבה אלקטרונית נטולת סדום והמורה, וכן הלאה.

יש המון מה לעשות באיים, כמעט בכל אחד מהם תוכל לטייל באיזור יותר מיוער, יש לא מעט מסלולי קארטינג ברמה מאוד גבוהה, אתרי באנג'י, אופנועי ים, סקי, Jet packs ועוד ועוד ועוד.

תאילנד כולל האיים מפוצצת באטרקציות לכל גיל.

המלצות ספציפיות יותר אשאיר לקאררה שזה המגרש הביתי שלו.

נסיעה טובה.

לגבי הנכונות לשלם, זה תקף בכל מקום. אם יש לך מספיק כסף ניתן להביא את כל תאילנד לארץ. אבל התקציב שלי הוא לא בלתי מוגבל. כך שאצטרך לתעדף את האטרקציות על פי מחירם.

קארטינג זה למשך משהו ששנינו אוהבים וטובים בו. כבר התעניינתי במספר מקומות בצ'אנג מאי.

שמח לעזור!

1. לפי מה שהיה זכור לי מדובר על 2 שווקים, סופ״ש ושוק הלילה. ולמרבה הפלא, טעיתי. כפי שציינת יש שוק לילה שמתקיים כל השבוע, שוק שבת ושוק יום א׳. אני כבר לא זוכר באיזה משווקי הסופ״ש הייתי, כמובן בשוק הלילה הייתי. על פניו נראה שיום א׳ יותר אטרקטיבי. אם תרצה תוכל להרחיב קצת ידע בנושא פה: http://www.lametayel.co.il/%D7%A6%D7%90%D7%A0%D7%92+%D7%9E%D7%90%D7%99++%D7%A2%D7%9C+%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D+%D7%95%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%A9%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A8+%D7%9C%D7%A4%D7%A1%D7%A4%D7%A1

לגבי שאלתך לא, לא שווה להתעכב שבוע בצ׳אנג מאי בשביל שוק. עם כל הכבוד זה רק שוק, ולא חסר כאלה בתאילנד.

2. לא צפוף בג׳יפ, אין מה לדאוג. נוח מאוד גם כשהג׳יפ מלא. אין מה לדאוג מ-המוניות גם כן. מדובר על קבוצה שנעשית אינטימית מאוד. מדובר בעיקר (אם לא כולם) ישראלים בקבוצה ככה שאתם תהנו. יהיה הרבה שמח.

3. לא עשיתי את האומגות או הפארק חבלים. פשוט כי זה לא עניין אותי. אני יודע שהאומגות זה אחד הפופולריים.

4.

א. לא ממליץ לחסוך באמצעות השינוי של Surat Thani. לא הייתי שם אז לא יכול להמליץ או לשלול את המקום. יכול רק להגיד לך שאם אתה מנסה לחסוך בכסף זה רעיון רע. תחסוך בישראל - תבזבז בתאילנד. פעם עשיתי נסיעה של 3.5 שעות באוטובוס כששעתיים וחצי ביליתי בעמידה - לא נעים. תטוס לקוסמוי ותקח מעבורת לקופנגן. הטיסות של בנגקוק איירוויס (היחידים שמגיעים לסמוי) קצת יקרות אבל כוללות טרקלין לכל הנוסעים.

ב. מהניסיון שיש לי באיים, זה מה שמצאתי בהם: קופנגן: ים, פול-מון פעם בחודש. יש בכל ערב על החוף מופעי אש, שזה נחמד מאוד. קוסמוי: ים, מסיבות כל ערב, יותר מסעדות, קניון, מקדשים(משעמם). -> באופן כללי אני חושב שכל האיים פחות או יותר אותו דבר. חלקם מציעים אטרקציות של צלילה גם, אבל למיטב הבנתי ותפיסתי מדובר על אותו דבר.

ג. הייתי פעמיים בפול מון. בעיקרון לא מדובר על סדום ועמורה במובן המיני (שהבנתי מהפוסט הראשון שלך שמטריד אותך). אני לא הורה כך שאני לא יודע אם זה מתאים או לא לילדים. בגדול יש ה-מ-ו-ן אנשים, כולם שותים אלכוהול, יש מופעי אש מרהיבים יותר מבד״כ, אזורים שמחולקים לסגנונות מוזיקה שונים כולל אלקטרוני. אפשר ללכת, זאת חוויה. שים לב שאם אתה מגיע לקופנגן סביב הפול מון המלונות נועלים אותך למינימום חמישה ימים בוקינג שזה מרגיז. לא הייתי ב Half Moon ולא יודע מה זה Black moon :)

ד. לדעתי לא כדאי לסגור דברים תוך כדי תנועה, בייחוד שאתה לא מגיע לחודש+ אלא ל-פחות משבועיים. בנוסף בתקופת הפול מון אלא אם כן עשית בוקינג לטיסות פנימה והחוצה מראש (מסמוי, כאמור בקופנגן אין שדה תעופה ונוסעים מ- ול- קוסמוי במעבורת) לא תהיה לך דרך לקנות כרטיס במחיר שפוי. מלונות בפול מון בד״כ מפוצצים ככה שישנה סבירות גבוהה שיהיה לך מאוד קשה למצא מקום לישון בו מה שיכריח אותך לקחת ספיד בוט לקוסמוי כדי לישון שם -> באסה.

עריכה: בהמשך להודעה של עידן, ממליץ לא להתעסק עם ג׳ט סקי. ואם כן אז רק עם כאלה שמתפעלים אותם ישראלים בקוסמוי. תקרא על זה באינטרנט זאת הונאה נפוצה. סרטון של ״קוסמוי חילוץ והצלה״:

ממליץ להצטרף לקבוצה, נתי הזה שלא פגשתי אותו בחיים נראה אחלה גבר למקרה שאני מאחל לכם שלא תצטרכו.

תרגיש חופשי לשאול עוד שאלות :)

1. הבנתי, תודה.

2. עניין הישראלים... יש לי את השמח הזה בארץ, שמח מאוד מאוד. הדבר האחרון שהייתי רוצה לחפש ביערות תאילנד זה אינטימיות עם ישראלים.

ביררתי מחירים לאו דווקא בטאנה, טיול פרטי לשני אנשים עולה 750$. עדיין מתלבט לגבי זה.

4.

א- הבנתי, קבלתי.

ב- הבנתי, אחרוש בהמשך את הרשת לגבי האיים כמו שעשיתי לגבי הצפון.

ד- הטיול הוא לשלושה שבועות, לא לשבועיים. נראה לי חלק מהטיול אני אתכנן ופה ושם אשאיר לזרימה.

לגבי השכרת רכב\אופנוע\אופנועי ים, האם בסוכנויות ההשכרה הנטייה היא "לחפש" את השוכרים על כל פיפס? קראתי שבסוכנויות דורשים להשאיר את הדרכון בתור ערובה. ההיגיון אומר לא להשאיר את הדרכון. כן\לא, להשאיר\לא להשאיר?

קראתי שאנשים עושים עותק צבעוני של הדרכון ואותו משאירים.

תודה

עריכה אחרונה על ידי Murik

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם
בצפון מומלץ להגיע לפאי ליומיים-3. מאוד נהנינו שם. אפשר להשכיר. קטנוע ולטייל בסביבה. הנופים מדהימים. אם אתם בקטע גם, אפשר לצאת לטיול אופנועי שטח. יצאנו שני אופנועים + מדריך מאוד מיומן (לא היה לנו נסיון קודם). בגדול פאי זה המקום שהכי נהנינו לבלות ולטייל.

עריכה:

בקשר להזמנת מקומות, אנחנו היינו באותה תקופה בערך (אמצע אוקטובר עד אמצע נובמבר) ולא הזמנו אף מקום מראש. לא הייתה שום בעיה למצוא מקומות לינהולהזמין טיסות\מעבורות יום לפני. כך שזרמנו ובמקומות שנהנינו נשארנו יותר. עדיף על לתכנן את הכל מראש.

Sent from my JY-S3 using Tapatalk

תודה הישאם.

האם את שלושת הימים בפאי מלאת רק בנופים?

לגבי הזמנת מקומות, כמו שכתבתי לקאררה, חלק מהטיול אשאיר לזרימה חופשית.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

750 דולר זה מאוד יקר, הטיול באופן רגיל עולה 5000 בהאט (בערך 600 שקלים) - אני יצאתי לטיול עם עוד 13 ג'יפים ולא הרגשתי כל כך מעיק - חוץ מזה כולם באים לשם בוייב טוב.

פורסם

הטיול ג׳יפים מהנה יותר בקבוצה. ההורים שלי עשו אותו לא מזמן ומאוד מאוד נהנו, אפילו שעיקר הקבוצה היו צעירים. אל תעשה טיול פרטי, זה לא עניין הכסף.

לגבי פאי - הייתי ואפילו עשיתי שם טראק. היה יפה מאוד, אבל זה בערך כל מה שיש לעשות שם. אם הבן בכושר גופני טוב זאת יכולה להיות חוויה מדהימה עבורכם, טראק של לילה אחד.

לגבי השכרת קטנוע או אופנוע ים. אצל הישראלים בד״כ יותר יקר (ממש במעט) אבל הם לא יחפשו אותך. גם אם שברת קטנוע יתנו לך את הכתובת של המוסך, תתקן אותו בכמה שיעלה לך ותחזיר תקין. התאילנדים יכולים להשחיל לך חשבון בגודל של 2 אופנועים חדשים. לגבי האופנוע ים, כנ״ל. הם ישחטו אותך על כל שריטה. הפקדת דרכון הינה חובה ברוב המקרים, לא זכור לי שהשארתי העתק. זה לא ממש משנה, במידה ושברת משהו אתה תצטרך לתקן בין אם יש להם את הדרכון שלך או העתק שלו. הם יפנו לשגרירות במידה והם מחזיקים בהעתק.

לגבי קטנוע חשוב מאוד. אם אין לך רישיון - לא לקחת קטנוע. התאילנדים והישראלים ישכירו לך קטנוע ללא רישיון, אבל הביטוח הישראלי לא יכסה אותך במידה ותקרה לך תאונה כלשהיא. לפני שעברתי לתאילנד עשיתי רישיון לקטנוע, למקרה שיהיה לי צורך לרכב על אחד.

פורסם
תודה הישאם.

האם את שלושת הימים בפאי מלאת רק בנופים?

לגבי הזמנת מקומות, כמו שכתבתי לקאררה, חלק מהטיול אשאיר לזרימה חופשית.

יום של טיול אופנועי שטח. ויומיים השכרנו קטנוע והסתובבנו לכל מיני מפלים\מקדשים בסביבה. לא טרקים ארוכים, כמה דקות הליכה בכל מקום שהגענו. משהו באווירה שם רגוע וכיפי יותר משאר המקומות שהיינו בהם.

• תוכן חדש...