Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור על אי בודד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים,

אכן יש למועדון ה 5 "בית כנסת" אחד באיזור הצפון מושבו נכון לרגע זה בקפה גרג חוצות המפרץ וכוווולם מוזמנים אליו ללא יוצא מן הכלל וגם מתקבלים בו בברכה וכבוד הדדי.

לכל נותני העצות והיושבים על הגדר מרחוק ומקרוב אבהיר בפעם המי יודע כמה והאחרונה, ההחלטה על הקמת "בית כנסת" לחברי מועדון ה 5 כאן בצפון הייתה החלטה של החברים עצמם בלבד לאחר שמעשו ואישית אומר מעשתי בוויכוחים הילדותיים האין סופיים של "אכלו לי" "שתו לי", המועדון הוא כזה והמועדון הוא אחר, והמובילים אותו בלי להכנס לשמות הם כאלה וכאלה.

חברי מועדון ה 5 ונכון לא כולם החלטנו בהצבעה דמוקרטית וההחלטה הזאת קיבלה את אישור הוועד מאוחר יותר להקים "בית כנסת" חדש למרות כל הטיעונים שהושמעו.

טוב לנו כך וכך נמשיך לקבל באהבה כל מי שחפץ להגיע למפגשנו לדבר ולהתווכח על נושאי התחביב בלבד ולא שום דבר אחר.

בברכה ותודה לכל מי שהגיע ויגיע

כוווולם מוזמנים בכף

נתי

דבר נוסף,

לא ברור למה בוחרים כותבים כאן להסתתר מאחורי כתובת כזאת או אחרת בלי שנדע מי הם דוגמת הדודג'55 , אולי מתביישים במה שהם עצמם כותבים ?!

עריכה אחרונה על ידי nati54

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

11 שנה אני בפורום

11 שנה אני מכיר את תרבות המפגשים ואת מועדון החמש

שום דבר לא השתנה...

יש אנשים שכל מה שמעניין אותם זה לראות מכוניות יפות ואם אפשר, על הדרך, לפגוש אנשים נחמדים

אתם מתעסקים במלחמות יהודים ובבתי כנסת (אני בכוונה משתמש בלשון רבים ואני מתכוון לכולם, מכל המועדונים ומכל הארץ) וגורמים לאנשים לסלוד מכל מה ש״רכב אספנות״ מייצג.

עזבו כבר את השטויות, תתעסקו בתחביב.

בחיי שאני מנסה להבין את המלחמות הדביליות האלה...

מזכיר לי שלפני שנתיים בערך היה מפגש של IVC ברמה״ש, בשישי אחה״צ (כי זו השעה הכי נוחה בשבוע), ואיזה נודניק שלא אכתוב מה שמו שאל וחפר ״למה קבעו את המפגש דווקא בשעה הזאת, בזמן שיש מפגשים אחרים״...:cry:

תמשיכו להתעסק בקקה, זה טוב

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...