Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להבנתי שיווק דגם ה1.5 ימשך לתקופה מוגבלת עם אבזור משודרג, וכנראה יפסק עוד זמן מה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעייה היא שאף ייבואן (חוץ מסיאט) לא מוכן לרדת מגבול ה-128 אלף שקלים במכונית המשפחתית שלו, והדרך שלהם להוזיל מחיר זה להביא גרסאות חזקות יותר., ורוב הפעמים הגרסאות החלשות ירדו מההיצע בשקט.

מיותר לציין מה הסיבה שייבואנים לא מוכנים לרדת מאותו מחיר.

כמה דוגמאות:

-פולקסוואגן חתכו את גרסת ה-1.2 ליטר של הגולף והוזילו את גרסת ה-1.4 למחיר של ה-1.2.

-שברולט ואופל התחילו לשווק את הקרוז/אסטרה עם מנוע 1.4 טורבו במחיר זהה לגרסת ה-1.6 האטמוספרית עד ש-1.6 גם ירד מההיצע.

-סקודה הורידה מחירי מחירון באוקטביה רק בגרסת ה-1.4 וה-1.2 סטייל, במבצעים היא בכלל לא טורחת לתת מחיר מבצע ל-1.2 הבסיסית ולפעמים אפילו גרסת ה-1.4 זוכה במבצעים לתמחור נמוך יותר מה-1.2 הבסיסית.

-דלק מוטורס התחילו לשווק את הפוקוס 1.5 טורבו (שמקבילה ל-2 ליטר מהדור הקודם) במחיר בו היא שיווק את גרסאות ה-1.6 לפני המתיחת פנים (גרסת ה-1 ליטר טורבו שמקבילה ל-1.6 לא מיובאת בכלל) ועכשיו גם עם מאזדה הם עושים את אותו מהלך.

-רנו פלואנס משווקת את הדיזל במחיר זהה לשאר המשפחתיות וה-1.6 בנזין עולה רק 2000 שקלים פחות.

נקודת מבט מאוד מעניינת.

תודה

פורסם

אחלה עדכון מבחינת מחיר/אבזור.. אבל תגידו, רק אני זוכר שהיה דיבור בעבר על להביא ידניות? מה קרה עם זה? ה-2 ליטר בכמה אלפים פחות בגיר ידני יכל להיות רכב ממש מעניין. במיוחד עם האבזור שהתווסף כבר ברמות הבסיס.. בגיר האוטומטי (נהגתי רק ב-6, אבל לא חושב שיש הבדל רציני), לי לפחות היא לא עשתה את זה..

פורסם

איך הרכב מבחינת מרווח פנימי ביחס לקטגוריה?(פורטה,i 35,i30,פלואנס,קורולה וכו').

אני כרגע כלקוח לא מבין בכלל למה לי לפנות לרכב אחר ב130,000₪ כשאני יכול לקבל רכב עם מנוע 2000 שעוד ייתן לי ביצועים עדיפים ובכמעט אותה צריכת דלק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
למה כאילו?

ברור לכל מי שעיניו בראשו שהמחירים האלה מפוברקים לחלוטין ומשרתים את חברות הליסינג ואת היבואנים על חשבון נהג הליסינג והצרכנים בכלל.

משרתים את מדינת ישראל, הכל משקולי מס, שווי המס שמשלמים מחזיקי הליסינג נגזר מהמחירון היבש, כל 10K ש"ח שווים עוד 248 ש"ח למדינה מידי חודש,

תכפיל ותבין באיזה סכומים מדובר, זה הסיבה שהמחירון נשאר, הסכם שבשתיקה בין המדינה ליבואנים.

פורסם
איך הרכב מבחינת מרווח פנימי ביחס לקטגוריה?(פורטה,i 35,i30,פלואנס,קורולה וכו').

.

צפופה מכולן, ומחלקן באופן ניכר.

פורסם
וואלה, הופתעתי לטובה.

בכלל, אני שם לב עכשיו ל"קרב סוסים" בקרב מכוניות חדשות, ע"ע פוקוס אקובוסט, אסטרה טורבו, עכשיו המאזדה, השמועות בצ'מפיון לחשו לי גם שיש דיבורים שבאוקטביה אחרי מתיחת הפנים גרסת הבסיס תהייה עם ה-1.4 TSI ACT ולא עם הליטר טורבו 115 סוס שלהם, נהייה מעניין פה, ונוצר מצב שמכוניות שנחשבו זריזות בעבר (נניח איביזה TSI) מתקשות ללא שיפורים לגבור על ליסינטומטיות מן המניין.

מאוד מוזר. הקו הכללי שלהם היה לרדת בנפחים והנה אתה בא ומספר על דבר הפוך.

אשמח באם האוקטביה הבאה שלי תהיה עם רביעייה ולא עם שלישייה.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
לדעתי מזדה 3 מאובזרת מאוד ב 140K זה לא מחיר רע.

פעם מכרו את הספיריט ב-150K נדמה לי. היום מוכרים מכוניות מהירות יותר ב-130K+, סוג של ירידת מחירים.

פורסם

במידה ו-85% הרכב משמש נהג+1 (שכנראה יישבו בנוחות מקדימה) , עם נסועה 70\30 לטובת נסועה בתוך העיר

במה עדיפה קורולה הנוכחית על המאזדה המשודרגת ?

בטיחות בכלל ואקטיבית בפרט-אבזור מאוד דומה .

מנוע+גיר-תלוי בהעדפת הלקוח , אולי המאזדה תהיה יותר זריזה ,צריכת הדלק אולי קצת יותר טובה בקורולה

האם הגירים שונים ? במידה וכן, איך זה יבוא לביטוי בחיי היום יום ? (נסיעה איטית בפקק, התמודדות עם עליות וכו' ) .

אבזור וליטוש-די בטוח שהמאזדה עדיפה (תקנו אותי אם אני טועה ).

פורסם

בטיחות בכלל ואקטיבית בפרט-אבזור מאוד דומה .

מערכת הבלימה האוטונומית ב-3 נחותה משמעותית מזו שבקורולה (או בספורטאז'). במאזדה 3 המחודשת בוצע שדרוג משמעותי בתחום הזה וגם אז, היא עדיין פחות מתקדמת מבחינת טווחי הפעולה של המערכת.

פורסם
פעם מכרו את הספיריט ב-150K נדמה לי. היום מוכרים מכוניות מהירות יותר ב-130K+, סוג של ירידת מחירים.

פעם מחשב נייד פח שלא החזיק דקה בלי חשמל עלה אלפי דולרים. היום מחשב נייד טוב פי 1000 עולה 500$.

סוג של התקדמות טכנולוגית אתה מתכוון.

גירסת ה"ספורט" ב130K נשמעת כמו עסקה לא רעה בכלל. אבזור בהחלט מכובד.

מה שאותי היה מדאיג אם הייתי רוכש פוטנציאלי זה שהוא יהפוך לרכב "חיילים" הבא. זה כאילו מישהו כיוון לשם עם בחירת השם "ספורט".

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
הביאו פוקוס ידניות וראו שלא נמסרות מספיק, אז מאזדה בכלל לא.

אתה מדבר על הפוקוס הנוכחית עם המנוע 1.5 טורבו? או שעל הפוקוס דור קודם שמכרו קצת 1.6 טורבו?

• תוכן חדש...