Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רקורד למכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
..... ושלא ישכח לשאול אם העסקה כוללת רדיו תאדירן עובד במצב
שכחת גם את מגן השמש החיצוני הכחול (לפחות 28 ש"ח קיזוז) כיסווי מושבים מבד פיקיי (לפחות עוד 32 ש"ח) ואם בכלל אין מדבקות של סוסים דוהרים ובהוספת הקיזוז של הטלפון... האוטו אמור להימסר בחינם עם גרירה על חשבון המוכר!:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חברים, לא התכוונתי לעורר דיון כזה...

המודעה מפורטת מספיק, מי שיתעניין יתקשר...

חוסר התגובה שלי לא נובע מחוסר רצינות אלא מחוסר זמן...

אם היתה לי תמונה של הרכב תהיו סמוכים ובטוחים שהיא הייתה מפורסמת. אף אחת מהתמונות היא לא נכונה, הרכב נראה כמו הסטיישן האדומה רק בלי חלונות מאחורה, כל החלק האחורי אטום.

פורסם
חברים, לא התכוונתי לעורר דיון כזה...

המודעה מפורטת מספיק, מי שיתעניין יתקשר...

חוסר התגובה שלי לא נובע מחוסר רצינות אלא מחוסר זמן...

אם היתה לי תמונה של הרכב תהיו סמוכים ובטוחים שהיא הייתה מפורסמת. אף אחת מהתמונות היא לא נכונה, הרכב נראה כמו הסטיישן האדומה רק בלי חלונות מאחורה, כל החלק האחורי אטום.

אני לא יודע אם זה אתה

אבל פעם ראיתי כזו כחולה בגן יבנה עם חלונות סגורים

משהוא של 2 אחים או משהוא כזה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...