Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרר שתייה עומד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני רוצה לקנות הביתה מקרר נוסף שיהיה במחסן , בסגנון כמו של מקרר "קוקה קולה" בעל דלת אחת .

המידות שיכולות להכנס לי במחסן הן עד גובה 180 ס"מ , רוחב המקרר צריך להיות עד 60 ס"מ , העומק יכול עד 73 ס"מ .

יש הרבה מודעות של חנויות שמוכרות מקררים כאלו משומשים , אני הדיוט בתחום ומפחד ליפול בפח שירמו אותי .

האם מישהו יכול להמליץ באופן כללי על קניית מקרר משומש מהסוג הזה , או שלא כדאי משומש ? .

האם מישהו מכיר עסק שמוכר מקררים כאלו (עם דלת זכוכית ) באיזור הוד השרון או מרכז הארץ ? .

האם מישהו יכול להמליץ על חברה של מקררים מומלצים ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אני רק יכול לאמר שלא תצפה למקרר חסכוני או שקט, המקררים האלו לא בנויים עפ סטנדרט של מקרר ביתי ובנוסף הם פולטים המון חום לעומת מקרר ביתי

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

והם גם די יקרים, שקלתי בשעתו לרכוש אחד...

למה לא ללכת על משהו דומה לזה : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-fridge&db52678=5351960

בשופרסל דיל ראיתי גם משהו דומה בכ-1100ש"ח.

מקררי סטודנטים כאלו נמכרים בזול גם ביד 2 ואמינים למדי

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה על התשובות . סיפרתי לחבר שהיה בעל מסעדה בעברו לגבי ההתלבטות שלי בין מקרר ביתי רגיל לבין מקרר תעשייתי -"מקרר שתייה" /"מקרר ויטרינה" .

החבר המליץ לי לקנות מקרר תעשייתי דלת אחת עם זכוכית מחנויות משוק הפשפשים אשר קונות ממסעדות שפשטו רגל .

האם הדבר מומלץ ? .

אני לא מכיר חברה מומלצת של מקררים מהסוג הזה , האם מישהו יכול להמליץ על חברה מסוימת ? .

באם אני אלך לשוק הפשפשים , מה אני יכול/צריך לבדוק במקרר ? .

שוב תודה מראש על העזרה .

פורסם

מקרר ביתי רגיל יתן תמורה יותר טובה לכסף

אם אין לך צורך בדלת זכוכית אין סיבה לקנות מקרר כזה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בעקבות ההמלצות שלכם החלטתי לרדת מהרעיון של מקרר מסחרי , עכשיו מבקש המלצה למקרר בסגנון "זוגות צעירים" , המגבלה שלי עד גובה 180 ס"מ , ושהרוחב או העומק של המקרר יהיו לא יותר מ- 60 ס"מ .

• תוכן חדש...