Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנגו ותשלום לא זמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום;

תהייה לגבי סיטוציה שאני עומד בה כרגע.

נמצא ברמת השרון ועומד בחניה של כחול לבן, כאשר השילוט אומר : "חניה בתשחום במהלך כל ימות השבוע בין 08:00 עד 22:00"

מנסה להפעיל פנגו ומופיעה ההודעה הבאה315505c661cf3dfaefb80780fe60b545.jpg

ראוי לציין שאין בכלל מדחן באיזור . מה עושים במצב כזה? כמובן במידה ואקבל דוח אפנה לגורמי העירייה בהתאם, אך לפעם הבאה איך נמנעים ממצב כזה מלכתחילה?

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

ככל הנראה השתנתה תקנה ואחד מהגורמים - תמרור או פנגו - לא מעודכן. יש לך תצלום מסך ויש מידע שמור בפנגו. צלם גם התמרור.

המלצתי, להוריד גם את אפליקציית סלופרק כגיבוי.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

תודה.

בכל אןפן חזרתי לרכב ולא קיבלתי שום דוח.

דרך אגב התמרור נרא די חדיש ומצויין מספר פעמים באיזור הספציפי

פורסם

למיטב הבנתי (ואני מתגורר בעיר הזו) בימי שישי החל משעה מסויימת, ועד ליום ראשון בבוקר החניה בכחול-לבן היא חופשית.

רוב הסיכויים שכשבאת לחנות בשעה 16:21 זה כבר בתוך תחומי החניה חינם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
למיטב הבנתי (ואני מתגורר בעיר הזו) בימי שישי החל משעה מסויימת, ועד ליום ראשון בבוקר החניה בכחול-לבן היא חופשית.

רוב הסיכויים שכשבאת לחנות בשעה 16:21 זה כבר בתוך תחומי החניה חינם.

מדובר ליד המשטרה איפה שמוקד החירום של מכבי. יש שם לא מעט תמרורין כפ שציינתי.

• תוכן חדש...