Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפרסור

PsyOr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש קומפרסור ביתי (לא תעשייתי גדול) נייד, עוצמתי והכי חשוב אמין

יש המלצה על אחד כזה? (הבנתי שהאיטלקים טובים, מסתבר שגם ביורו)

פורסם (נערך)

תלוי בשימושים שלך.

יש את פאואר קומפרסורים בתל אביב, יש לו מגוון של קומפרסורים ביתיים (ותעשייתיים) - כאלו עם מיכל וכאלו בלי. היתרון שלהם הוא שהם שקטים, אבל הם לא יכולים לרצוף 100% מהזמן (אז אם אתה מחפש משהו להפעיל כלי אימפקט, הם לא בשבילך). הביתיים בד"כ מגיעים בלי מיכל, לא דורשים שימון ופועלים לפי דרישה, כלומר כשאתה משתמש באוויר הם נכנסים לפעולה וכשלא - לא. שים לב שאלו ללא מיכל יכולים להגיע עד 26-28 PSI בלחץ (חה-חה-חה). יש לי בבית קומפרסור שני ראשים של sparmax עם מיכל (10 ליטר, נדמה לי. יכול להיות שפחות) והוא עובד מצויין.

שני הקומפרסורים האמורים לא עוברים את ה2000 שקל, והם מתאימים לצרכים שלי (בעיקר שימוש במברשת צבע, 0-30/40psi).

שם של החברה פחות משנה. יש לי קומפרסור מדבקה (ללא מיכל) שנקנה בחנות האמורה, ואין איתו שום בעיות (מלבד התקע שנשבר, אבל זה לא קשור לקומפרסור עצמו, כמובן).

אם אתה מחפש משהו גדול יותר, תצטרך להיות מוכן להוציא יותר כסף בשביל קומפרסור ביתי (=שקט או מושתק עם הפחתת וויברציות), סדר גודל של 3000 ומעלה בהתאם ללחץ ולספיקה שאתה צריך.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קייזר, אתה בטח מתכוון למיכל קטן כי אין דבר כזה קומפרסור בלי מיכל אלא אם אתה מחבר אותו למיכל חיצוני.

יש לי 3 קומפרסורים. בורגי של אטלס קופקו 15 כ"ס, אוהליאב בן 35 5 כ"ס וקומפרסור סיני 2.4 כ"ס לגיבוי. הסיני סביר בהחלט לשימושים ביתיים ועלה בזמנו לפני כ 5 שנים פחות מאלפייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השאלה אם עדיף ללכת על סיני\הודי (באיזור ה500 שקל)

או להוסיף עוד איזה 150 שקל על איטלקי (VALEX)

פורסם

רוב הסוכויים שגם ה"איטלקי" מיוצר בסין.

אם אתה לא משתמש כבד לך על הזול יותר. 150 שקל זה תוספת של 30%.

פורסם
השאלה אם עדיף ללכת על סיני\הודי (באיזור ה500 שקל)

או להוסיף עוד איזה 150 שקל על איטלקי (VALEX)

קשה לענות לך בלי שתפרט את השימושים שלך. יכול להיות שסתם סיני ב400-600 שקל מספיק ויכול להיות שלא

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)
קייזר, אתה בטח מתכוון למיכל קטן כי אין דבר כזה קומפרסור בלי מיכל אלא אם אתה מחבר אותו למיכל חיצוני.

יש לי 3 קומפרסורים. בורגי של אטלס קופקו 15 כ"ס, אוהליאב בן 35 5 כ"ס וקומפרסור סיני 2.4 כ"ס לגיבוי. הסיני סביר בהחלט לשימושים ביתיים ועלה בזמנו לפני כ 5 שנים פחות מאלפייה.

דווקא יש קומפרסורים ללא מיכל. למשל זה:

http://www.chicagoairbrushsupply.com/iwnijetco.html

או זה, שדומה לאחד מהקומפרסורים שאצלי:

http://www.chicagoairbrushsupply.com/d500.html

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
קשה לענות לך בלי שתפרט את השימושים שלך. יכול להיות שסתם סיני ב400-600 שקל מספיק ויכול להיות שלא

ניפוח אוויר, נקיונות זה בעיקר השימוש..

אין ספק שהסיני\הודי (פומה) יספיק מבחינת הספק

השאלה אם יתפגר אחרי שנתיים או יחזיק מעמד

איטלקי אמיתי זה דארי אבל הוא בעל אותו מפרט כמו הסינים ועולה כמעט פי 2

פורסם (נערך)

ניפוח אוויר... של מה? אני לא יודע כמה צריך בשביל כדורים, אבל אתה צריך לקחת בחשבון שהקומפרסורים האלה לא יכולים לתת יותר מ26 PSI בספיקה נמוכה (0.5CFM במקרה של הדוגמא השניה שנתתי). בכל מקרה, הם לא יתפגרו לך. קומפרסור המדבקה שאצלי עובד בלי בעיה מהיום שקניתי אותו (איזור 2011 נדמה לי).

בעריכה: לשימושים של נקיונות אל תשכח לקנות לוכד לחות (גם בכלל זה מומלץ). בד"כ זה מגיע סטנדרטי עם הקומפרסור, ואם לא זה עניין של כמה שקלים. בהתאם למה שאתה מנקה (למשל אלקטרוניקה עדינה) הייתי שוקל לוכד לחות נוסף בחיבור של המכשיר שאתה משתמש בו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קייזר, זה קומפרסור ייעודי לאיירבראש וככזה יש לו ספיקה שמתאימה בדיוק לצרכן ומיכל פנימי קטן. מדחס בוכנתי לא יכול להוציא ספיקה קבועה ללא מיכל.

אם תסתכל על ה D500 שצירפת הבלוק למעלה עם הצלעות קירור הוא מיכל האויר שמייצב את הספיקה.

פורסם (נערך)

זה נקרא קומפרסור יבש.

המיכל בקומפרסור שהוא התכוון אליו זה לרוב צינור 3" באורך מטר~ (תלוי בהספק המכשיר) ובדגמים מסויימים הוא נראה כחלק מהסטנד של הקומפרסור.

לפעמים נראה כי לקומפרסור זה אין מיכל, אך זה המיכל.

החלק הצהוב המעובדה:

3fbede80bad0389151189fc7883aa6f7.jpg

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין מתלבט מה עדיף\כדאי לקנות

מלבד לניקוי אבק פה ושם ומילוי אוויר בצמיגים, רוב הזמן הוא לא ממש יהיה בשימוש

מצד שני אני רוצה משהו אמין (מוכח) ולא אחד שיתפגר אחרי שנתיים.

חשוב שיהיה אפשר לשנע אותו ויהיה יחסית קטן, אז ה25 ליטר אמור לעשות את העבודה.

יש כל מיני חברות, חלקן מוכרות חלקן פחות, יש את POMA (הודי\סיני) עם ערכה מלאה באיזור ה650 שקל

ויש את DARI (איטלקית) שהיא די מוכרת לדעתי, עם ערכה מלאה באיזור ה1100 שקל

יש את VALEX שהיא בין לבין, רשום שהיא איטלקית אבל לדעתי זה סיני בכלל (האיטלקים לא ממש מכירים אותה)

איזה עוד קומפרסורים 25 ליטר מומלצים יש?

האם שווה להוסיף באיזור ה450 שקל וללכת על האיטלקי (DARI)?

• תוכן חדש...