Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה בשם The Mill בנתה rig די מדהים של רכב, שמיועד ספציפית לפרסומות רכבים ולסרטים.

ניתן לשנות בו כל מיני מאפיינים (למשל מרווח הגלגלים או סוג מתלים) כדי שידמה כל רכב שרוצים בשביל הצילומים ואז משלימים את השאר בהדמייה מציאותית לחלוטין של הרכב.

ממליץ לראות את הסרטון שמדגים את יכולות ה"רכב":

פורסם

מגניב.

גם שחקנים לא ייצטרכו בעתיד הקרוב.

יוכלו להחיות איזה שחקן שיירצו מהעבר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מישהו מופתע?

היכולת לייצר סימולציה אמינה של רכב מבחינת מכניקה והתנהגות כביש מוכרת לכולם - אפילו סימולטורים לשימוש ציבורי (משחקי מחשב) מציעים מודלים יחסית קרובים למציאות.

היכולת לייצר תמונה ממוחשבת מציאותית של עצם גם היא קיימת. בתעשית סרטי הקולנוע כיום כבר ניתן לייצר כפיל דיגיטלי משכנע לחלוטין. כל שכן שניתן לעשות את זה עם רכב, שהצורה שלו הרבה יותר פשוטה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

נראה מגניב ולגבי כפילים ראינו הדגמה בסרט האחרון של מהיר ועצבני, לאחר שפול ווקר נפטר והלבישו על אחיו משכה דיגיטאלית אם אני לא טועה.

פורסם

מה שבעצם הם אומרים זה שכשרואים פירסומת לרכב כלשהו, זה לא הרכב המפורסם שמוצג, אלא שעטנז שמורכב מבסיס פיזי עם תחפושת וירטואלית.

זהו, חיסלו אצלי את האמינות של פרסומות. תיכף גם תספרו לי שאין גיבורי על וסנטה קלאוס לא באמת קיים.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מגניב.

גם שחקנים לא ייצטרכו בעתיד הקרוב.

יוכלו להחיות איזה שחקן שיירצו מהעבר.

furturama_s02e03_08.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מדהים. אבל לא הבנתי, למה צריך את זה בכלל? אם הם עושים את כל ההדמיה במחשב, במה תורם הרכב הפיזי?

גם ככה אין שום דמיון בין הרכב הנ"ל לרכבים שמדמים, אי אפשר פשוט לעשות את הכל במחשב מבלי זה?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם (נערך)

כדי לעשות פרסומת כזאת, אבל לסוזוקי אלטו:

למרות שאני לא חושב שהביצועים של רכב בפרסומת רחוקים מסוזוקי אלטו מודרנית. אכן, אם אתה לא יודע לנסוע מהר עם 100 כח סוס, גם 500 לא יעזרו לך.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
https://www.youtube.com/watch?v=gx9eDoS76LM

אודרי הפבורן בפרסומת לחטיף שוקולד ב2013. למי שלא יודע, אודרי הפבורן נפטרה ב1993.

היא ניראת שם מצויירת, גם בלי המידע שאמרת, הייתי יודע שהיא ניראת מצויירת ולא אמיתית, זה עדיין לא מתקרב ממש לבן אדם אנוש אמיתי

פורסם

מגניב ביותר. אני רק תוהה עד כמה זה כלכלי. הרי אתה תשלם על צוות צילום והפקה גם אצלהם, והפריט שבד"כ הכי זול בכל העבודה הזו זה הרכב, ואני נוטה להאמין שלשנע רכב, לנקות אותו ולהוסיף לו קצת ברק ב-CGI יהיה יותר זול מלבנות דגם וירטואלי עם כל המשתמע מכך. מצד שני יכל להיות שיש להם כבר מודלים מוכנים לכמעט כל הרכבים, ומדובר במנוע שעושה את כל מלאכת החישוב בצורה כמעט עצמאית, וכל מה שעל ההפקה לעשות זה פשוט לבחור את מודל הרכב הרצוי והדגם. נוסף על כך אני תוהה; עד כמה זה חוקי?

פורסם

הקריין מסביר בתחילה הסרטון שזה מיועד, למשל, למצב בו מעונינים לשנות את הרכב בפרסומת מכל מיני סיבות ואז צריך לצלם מחדש מה שכמובן עולה ממון רב. בשיטה שלהם פשוט מרנדרים מחדש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

רק להדגיש שהסיפור פה זה הפלטפורמה המכנית/מודולרית שהם פיתחו ולא איכות הסימולציות הויזואליות שמולבשות עליה אחרי הצילומים.

• תוכן חדש...