Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

 

מדובר בסקודה פאביה ספורט tsi 1.2 DSG 7, בבקרים שמתי לב שהרכב קר המנוע מקרטע בערך כדקה ולאחר מכן הטורים יורדים והרעידות האלו עוברות.

מישהו נתקל בזה, האם זה תקין?

 

תודה.

פורסם

הרעידות בדקה הראשונה מאד אופיניות למנועי TSI של VAG וזה מצב תקין. יש לי איביזה חדשה וגם אצלי לוקח כ 40 שניות עד שהאוטו "הרגע". לפי מה שהבנתי זה כי המנוע מושך שמן או משהו בסגנון :)

 

אבל כן חשוב שתקח את האוטו לבדיקה כי היו הרבה מקרים בשנים האלה של שרשרת לקויה או מותחן שרשרת לקוי שמתבטא במעין רעש מתכתי בהנעה. וזה משהו שידוע מצד היצרן אז אתה גם לא אמור לשלם על דבר כזה.

×
×
  • תוכן חדש...