Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פעם ראשונה שאני מקבל מכתב בדואר רשום ממשטרת ישראל שבו רשום "הודעה על ביצוע עבירת תעבורה"

תיאור המעשה : נהגת ברכב הנ"ל בדרך עירונית המסומנת בתמרור 426 במהירות של 114 ק''מש העולה על מהירות של 70 ק''מש הרשומה בתמרור , בניגוד לתקנה 54(א) לתקנות תעבורה

נקודות : 10

רכב מצולם - - צולם ע"י מצלמה אלקטרונית / מד מהירות מפעיל מצלמה.

אז ככה שורה תחתונה צולמתי ע"י מצלמת מהירות , במהירות של 114 ק"מש. במקום שבו המהירות המותרת היא 70 ק"מש.

אין הודעת קנס או כתב אישום.

כנראה שזה ישלח אליי בדואר בחודשים הקרובים.

אשמח לדעת עם אנשים אשר עברו עבירות מהירות ואם כך בצורה שאני עברתי אותה (70 מותר - 114 נסעתי)

אציין שאני בן 21 - לא נהג חדש

יש לי רישיון 3+ שנים.

אין לי עבירות מהירות/אלכוהול בעברי.

יש לי רק עבירת תעבורה 1 לפני 3 שנים על טלפון.

מה לדעתכם העונש שיכול להיות צפוי לי ? אין לי בעיה עם קנס , הבעיה אצלי שאני לא רוצה לקבל שלילה ולאבד תרישיון זה משהו קריטי בשבילי , האם לדעתכם שלילה זה משהו שאני יכול לקבל דיי בקלות בנסיבות אלו ובעבירה זו ?

תודה!

פורסם

חרגת ב-44 קמ"ש מהמהירות המירבית המותרת. צפה לזימון למשפט.

לעניות דעתי, יש סיכוי מאוד קלוש שתצא מהמשפט ללא שלילה.

פורסם

שלום,

קיבלת הודעה כזאת כי חייבים להודיע לך על ביצוע עבירה מצולמת תוך 4 חודשים. בהמשך תקבל הזמנה לדין. בקשר לעונש - יש בפורום המשפטי מספיק מקרים דומים והכוונה איך להתנהל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חרגת ב-44 קמ"ש מהמהירות המירבית המותרת. צפה לזימון למשפט.

לעניות דעתי, יש סיכוי מאוד קלוש שתצא מהמשפט ללא שלילה.

מה נותנים שלילה ככה ציקצק לאנשים ? אם אקח עורך דין פרטי הסיכויים לקבל שלילה יהיו נמוכים יותר?

פורסם

התשובה לשאלה השנייה השנייה היא כן. עו"ד ישפר סיכויים להימנע משלילה, אך יעלה כמה אלפי שקלים.

התשובה לשאלה הראשונה היא גם כן. לעניות דעתי זה ממש לא "צ'יק צ'אק". אתה בסך הכל 3 שנים על הכביש וכבר נתפסת מבצע עבירה חמורה פעם שנייה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לעניות דעתי : צריכים להוריד לך 5 קמ"ש על כיול מכשיר ,אז בזימון לבימ"ש צריך להיות: 109 קמ"ש,זה עדיין 39 קמ"ש יותר מהמותר.

ניקו צודק : אתה כולה שלוש שנים על הכביש ונוסע 44 קמ"ש מעל המותר ,אפילו בכביש 2 אני בקושי מגיע ל: 114 קמ"ש....

פורסם

רוני - מדובר בגאטסו, ולא בממל"ז.

כמוכן לא ברור אם ה-114 היא המהירות לפני או אחרי הפחתה.

צריך לשים לב כי מדובר בדרך עירונית, כלומר סף הזימון לדין הוא 31 קמ"ש מעל המותר. לבחור רשיון טרי (כ-3 שנים) ולחובתו עבירה חמורה (טלפון), כדאי שיתכונן לעונש כבד או לעלות כבדה של עו"ד, שלא מבטיחה שהעונש יהיה קל.

שאלה לי לפות"ש - האם יש לך עונש על תנאי על עבירת הטלפון, ואם כן - האם רק על טלפון או על עוד עבירות אפשריות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

SPERIAL היקר: אם זה מצלמת דרך ,איזה חשיבות יש לעבר שלו כנהג?? ,הוא תמיד יכול לטעון שמי שנהג ברכב הוא אבא שלו עם 30 שנה רשיון ,ואפס עבירות תנועה .....לגבי הקיזוז 5 קמ"ש אתה צודק ,גם אחרי הקיזוז הוא עובר את ה-31.

פורסם

אתה חושב שכל אחד יהיה מוכל לקחת על עצמו עבירה בדרגת חומרה כזו? זה לא 250 ש"ח ושכח, או אפילו 750 ש"ח ונקודות. זה 10 נקודות + שלילה, ואפילו אם על תנאי מדובר בסיכון ממשי של הרשיון במקרה של עבירה מקרית קטנה (נניח, 22 קמ"ש מעל המותר בדרך עירונית). אם אין לו איזה סבתא שמחזיקה רשיון רק למצבים כאלה ההצעה שלך לא רלונטית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אין לך קרוב משפחה/ חבר תייר שהיה בתקופה הזאת בארץ?

לא..

לעניות דעתי : צריכים להוריד לך 5 קמ"ש על כיול מכשיר ,אז בזימון לבימ"ש צריך להיות: 109 קמ"ש,זה עדיין 39 קמ"ש יותר מהמותר.

ניקו צודק : אתה כולה שלוש שנים על הכביש ונוסע 44 קמ"ש מעל המותר ,אפילו בכביש 2 אני בקושי מגיע ל: 114 קמ"ש....

אני חושב שזה אחרי הפחתה כי בתמונה שצולמתי למטה רשום בקטן 119 קמש ובהודעה בכתב רשום 114 קמש

רוני - מדובר בגאטסו, ולא בממל"ז.

כמוכן לא ברור אם ה-114 היא המהירות לפני או אחרי הפחתה.

צריך לשים לב כי מדובר בדרך עירונית, כלומר סף הזימון לדין הוא 31 קמ"ש מעל המותר. לבחור רשיון טרי (כ-3 שנים) ולחובתו עבירה חמורה (טלפון), כדאי שיתכונן לעונש כבד או לעלות כבדה של עו"ד, שלא מבטיחה שהעונש יהיה קל.

שאלה לי לפות"ש - האם יש לך עונש על תנאי על עבירת הטלפון, ואם כן - האם רק על טלפון או על עוד עבירות אפשריות?

העבירה על הטלפון היית ב21/08/2013 ועל כך קיבלתי 4 נקודות (הוצאתי דף עבירות תנועה ממכונה במשרד הרישוי) וזאת העבירה היחידה שיש לי.

ולגבי ההפחתה רשמתי למעלה שאני חושב שה114 זה אחרי ההפחתה

SPERIAL היקר: אם זה מצלמת דרך ,איזה חשיבות יש לעבר שלו כנהג?? ,הוא תמיד יכול לטעון שמי שנהג ברכב הוא אבא שלו עם 30 שנה רשיון ,ואפס עבירות תנועה .....לגבי הקיזוז 5 קמ"ש אתה צודק ,גם אחרי הקיזוז הוא עובר את ה-31.

האמת שאבא שלי זה רעיון לא טוב כי הוא נהג מונית.

אבל אמא שלי עם 21 שנות ותק רישיון ועם 0 עבירות תנועה יש לה גליון נקי לחלוטין.

האם לטעון שאמא שלי נסעה ברכב ולא אני יהיה אפשרי לצאת מזה רק באזהרה או קנס?

פורסם

רק שים לב שעדות שקר בבית המשפט יכולה להוביל לרישום פלילי ,ככה במקום שלילה תקבל רישום פלילי ,אני כבר לא יודע מה עדיף...:-(

פורסם
רק שים לב שעדות שקר בבית המשפט יכולה להוביל לרישום פלילי ,ככה במקום שלילה תקבל רישום פלילי ,אני כבר לא יודע מה עדיף...:-(

אמא שלי הסכימה להגיד שזאת היא נהגה.

ותק רישיון 24 שנים עם 0 עבורות תנועה.

מה העונש הצפוי לה?

• תוכן חדש...