Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקומות שאין הרבה תנועה

(זה שהקטנועים יכולים לחכות ימים עד שיתחלף)

קוראים לו רמזור שקילה למרות שלדעתי אין לזה שום קשר למשקל הרכב.

תודה מראש.

פורסם

לא נפח , ולא שקילה.

הגלאי (המצוי בחריצים שהוזכרו) הינו גלאי אלקטרומגנטי - השדה של הרכב הוא זה שמפעיל אותו (ולמרבה צערם של האופנועים , במיוחד הקטנועים הפלסטיים , השדה שלהם קטן מכדי להפעילו).

פורסם

מממ...הבנתי

בעצם הגלאי רגיש לשדה מגנטי של הרכב .

היה נחמד מצידם אם היו שמים אותו מרחק מסויים לפני הרמזור...היה חוסר את ההמתנה באותו כסף.

תודה מראש.

פורסם

אם היו שמים אותו במרחק לפני הרמזור, אתה היית יכול להגיע לרמזור, ולחכות שעה, עד שיעמוד מאחוריך רכב ויפעיל אותו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שמר צודק, כרגיל.

הגלאים (לולאות) אכן מתבססים על שדה אלקטרומגנטי, וזה יוצר את הבעיות עם קטנועים חדשים שמבוססים ברובם על חומרים פלסטיים, וייתכן שגם עם הSLR בעלת שלדת הפחמן, אם כי אני בטוח שמקרה זה יש לה מספיק מתכת במנוע.

הסיבה שלא מגבירים סתם את הרגישות של הגלאים, היא שבמידה והגלאים יהיו רגישים מאוד, הם יושפעו מרכבים החולפים בנתיבים סמוכים.

אני לא יודע אם החיתוכים שם בשביל להכניס את הלולאה, או שגם אם סוללים את הכביש אחרי שהלולאה הוכנסה צריך לחתוך.

מסמך מפורט בנושא נמצא בקישור הבא (שימו לב לחומר הרלוונטי בעמ' שני, קרמבו למי שיגיד לי מה הקשר, חוץ מנסיון להחדיר בנו פחד רמזורים):

http://portal.mot.gov.il/wps/pdf/HE_TRAFFIC_PLANNING/Hanhayot.pdf

מדהים כמה מידע איזוטרי יש באתרי הממשלה, וכמה מעט מידע מהסוג שבאמת היינו רוצים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אם היו שמים אותו במרחק לפני הרמזור, אתה היית יכול להגיע לרמזור, ולחכות שעה, עד שיעמוד מאחוריך רכב ויפעיל אותו.

לא...

הכוונה היא שבמעבר של הרכב בנתיב נגיד של פניה שמאלה ,שבו יש את העסק הזה, היו שמים את הגלאי קצת לפני ואז זה היה יכול להיות נחמד

תודה מראש.

פורסם
לא...

הכוונה היא שבמעבר של הרכב בנתיב נגיד של פניה שמאלה ,שבו יש את העסק הזה, היו שמים את הגלאי קצת לפני ואז זה היה יכול להיות נחמד

יש מקומות שזה באמת מוצב ככה, כמה מטרים לפני הצומת.

אמה-מה, אפשר היה להתחשב באופנוענים, ולהציב עוד לולאה שתתאים בגודל לדו"ג, שתהיה צמודה למדרכה/אי-תנועה שמצד שמאל ותהיה מכוילת לרגישות יותר גבוהה שתקלוט שדה מגנטי של דו"ג.

אם חיישנים של מצלמת רמזור מכוילים לרגישות כזו, אז גם חיישני חילוף רמזור יכולים.

:puzzled:
פורסם

שתי בעיות...

הראשונה, פעם ראית קטנוע עומד בתוך הצומת?! (עזוב את הנסיבות)

השניה, יש טבעות כאילו שמיועדות לקלוט אופנועים. הטבעות הסטנדרטיות הן בצורה של מכונית ממוצעות (מלבן), הטבעות ש"ידידותיות" לאופנועים הן למעשה טבעות שלרוחבן עובר עוד חוט והופך אותן לשני ריבועים (למעשה זו טבעת 8, אבל לא ניתווכח...)

הכי מצחיקים אותי ה"קופיפים" עם האולטרות והדיסקוטק באוטו שמיתקדמים כל פעם עוד טיפה ועוד טיפה לתוך הצומת, כאילו שזה מה שיעזור לרמזור להתחלף, ושמיתחלף האור הם כבר ממש בתוך הצומת...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
, וייתכן שגם עם הSLR בעלת שלדת הפחמן.
חשבתי לקנות SLR אבל עכשיו כבר לא נראה לי.... אני מדמיין את עצמי ב 3 בלילה יוצא עם ה SLR שלי לסיבוב ולא יכול לזוז כי הרמזור לא מתחלף, איך הם לא חשבו על זה במקלארן ??

:smile:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
חשבתי לקנות SLR אבל עכשיו כבר לא נראה לי.... אני מדמיין את עצמי ב 3 בלילה יוצא עם ה SLR שלי לסיבוב ולא יכול לזוז כי הרמזור לא מתחלף, איך הם לא חשבו על זה במקלארן ??

:smile:

יש לזה פתרון.

כשאתה מזמין SLR, אחת האופציות בתוספת תשלום היא לכלול בתא המטען בלוק מנוע של סובארו. מי שהזמין מדווח שזה פותר את הבעיה באופן מוחלט.

פורסם

הרמזורים האלה חרא. יום אחד עמדתי 10 דקות עם קטנועה עד שהגיעה רכב מאחור. ולא היה לי לאן לאזוב או להסתובב... בגלל זה איחרתי לבצפר. *** בצפר = בית ספר, זה המקום בו מלמדים גם עברית ***

פיאג'ו טייפון ז"ל

• תוכן חדש...