Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי!

מצאתי את המדריך הזה ברשת...

http://www.pbase.com/vovka_gti/alumin&page=1

השאלה שלי היא האם זה נראה לכם כדאי, בטיחותי ומתאים לעשות את זה - זה בעצם חיתוך של אלומיניום אמיתי לשטיחים מתאימים... נראה לי שזה יוצא פי 1000 יותר איכותי ויפה מהזבל שקונים "דמוי"...

21389591.Dscn1466copy.jpg

ושאלה נוספת - אם כן מחליטים על זה - מאיפה לעזאזל אני אמור להביא משור ג'קסון??

ציטוט מהמדריך - "אותו הדבר מאחורה, ואז חותכים עם ג'קסון בלבד!! לא עם דיסק"

לכל מי שיוכל להאיר/להעיר/לעזור... תודה מראש...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

משור ג'קסון תוכל להשיג אצל ג'סי :

jessi_jackson.jpg

או פיל

phil602.jpg

או אפילו מייקל

T040612A.jpg

את ג'נט או ג'רמיין לא הייתי מנסה עם משור...

בקיצור - הדבר הזה נקרא JIG-SAW (ג'יג-סו) .

לגבי שטיחים , הכנתם ויתרונות/חסרונות - חפש בפורום , נידון לעייפה , כולל תמונות.

פורסם

תראה, עזוב שניה בצד את הג'קסון וחבר מרעיו ותחשוב על דבר אחד בלבד...

אם אתה תעשה תאונה ב 100 קמ"ש, יתעופפו לך בתוך האוטו 4 לוחות אלומיניום גדולים וכבדים במהירות של.....100 קמ"ש. מישהוא יאבד את הראש בודאות!

אם החלטת שבכל זאת אתה מעוניין, ג'יג-סאו אתה יכול לקנות באייס בזול, תבקש איתו סכין לחיתוך אלומיניום.

בכדי להשיג לוחות אלומיניום, פתח דפי זהב.

בברכה

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מבין את הנקודה שלך BAGIRA, אבל האם אין דרך לאבטח אותם לרצפה כגון לחבר אותם לנק' העיגון של המושב או משהו?

בנוסף - האם זה לא חוקי או משהו כזה?

ראיתי כל מיני תוצאות בחיפוש שערכתי לפני כן אך ללא מסקנות - האם לחבר לרצפה או לא? האם לעשות בכלל...?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

לי יש את השטיחים דמוי ניקל..ניקנו לפני כיומיים מאוטו דיפו עלו 99 שקלים ,ניראים מהמם וממה שיצא לי להתרשם הם לא מחליקים כשרטוב בסוליית הנעל,הם לא סינוורו אותי ביום ובלילה ,לא ניראה לי שהם ילכו להתקלף בשנתיים הקרובות[חומר איכותי ,ומניסיון של חבר שרכש כאילו לפני שנה וחצי והם עברו חורף קיץ בוץ מי ים שטיפות ,דריכות נעליים וכו'..]

אם תרצה ,אני יעלה במהלך היום תמונות לפה שימחישו לך את התוצאה המוגמרת של השטיחים ב205 שלי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אשמח אם תעלה תמונות - באמת חשבתי גם לקנות מהמבצע שלהם... אשמח לראות איך זה נראה ברכב שלך להתרשם...

דרך אגב, סיימתי אתמול להתקין ניאונים (מאולתרים) ברכב - על פי המדריך שנמצא כאן איפשהו... אבל לא הצלחתי לצלם ושיצא תמונה נורמלית - בתקווה אעלה את זה בזמן הקרוב...

...Carpe Diem

פורסם

אוקיי ,

אשמח לעלות עבורך תמונות שימחישו לך את הדבר -אך אני האלץ לעשות זאת מאוחר יותר - מכיוון שאני צריך ללכת ללמוד היום .

ב13:30 בערך אני אדאג לעלות לפה את התמונות וליידע אותך על כך באמצעות ה"פ.

יום טוב ,

אסף

פורסם

אחי **אחיך וחצי שנה לא מצאת כמה דקות להראות לו אותם ? קצת כבוד למשפחה !!!**גם שלי ניראו ככה.........

הם שטיחים בדיוק ל6 חודשים... אחר כך הם מגעילים וסרוטים...

אבל עדיין הרבה יותר יפים מהאלומניום הזה של האוטובוסים.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אצל חבר שלי הם עדין שורדים וב כ-ב-ו-ד [איך שאומרים] ואי אפשר לומר על הבחור שהוא לא מעמיס נוסעים באוטו השטיחים שלו כבר שנה וחצי אצלו עברו ימים ..[חורף קיץ..דריכות מעיכות ] והם עדין ניראים מצויין[פה ושם קצת שריטות אבל בקטנה ..בכל מקרה לשיקולך ..גם המחיר מדבר והם גם נוחים לניקוי ולסידור מחדש בתא נוסעים לאחר הניקוי.

פורסם

באמת יפים - זה השטיחים מאוטו-דיפו?... סוף הדרך - נראה לי שגם אני ילך לקנות השבוע...

דרך אגב - השטיח האדום זה מקורי ברכב או אתה עשית?

אני עוד רוצה לראות איך הם יסתדרו עם הניאונים... (אני דעיין מתלבט באיזה צבע לעשות את הניאונים והשטיח)

...Carpe Diem

• תוכן חדש...