Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אושריקו - אני מבין שאתה מאוד אוהב את הדגם והוא מאד מוצלח.

כל רכב אחר שתקנה מאותו דגם עדיין יהיה רכב בן יותר מ-15 - יתכן שיהיה לו קילומטראז' נמוך יותר, אך לגבי הבלאי - אין לדעת. מכונית עם 280K שנסעה 100 ק"מ ביום תהיה כנראה עם מנוע במצב טוב יותר ממכונית זהה מקבילה שנסעה ביום 10 ק"מ עירוניים וצברה עשירית הקילומטראז'

כן, נגד שיני הזמן אין הרבה מה לעשות, ולכן עצתי לך להמשיך לנסוע ברכב של עד שתצבור די כסף כדי להשתדרג משמעותית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
עוד פעם אני אגיד לך ולכל האחרים, מנוע של לנטיס 1.6 חלש מהקורולה אז נא לא לציין כל שניה "חזק משלך". לגבי החיצוניות , מאמין לך , לגבי המכאני , בואי סיבוב בשנה שעברה כשהיה לה 270 אלף ק"מ. היית משלמת לי 15 אלף החלפה, חמודה.... יש הבדל בין חרא רכב לבין אידיוט שעשה אותו חרא רכב.

דרך אגב, אני נהנה לנסוע עם סאנרוף מזוייף.

שלי היתה 1.8.

ואני לא מודדת רכבים לפי איכות הלחיצות שלהם ברמזורים, או לפי מספרים בקטלוג שהיו אופטימיים כבר לפני 17 שנה.

ולא, אני לא הייתי עושה החלפה או נופלת מהרגליים מטויוטה עתיקה, גם אם היתה לא מתקלפת ובלי קישוטי בני-דודים. מעטים האנשים שייפלו שדודים מול הטרנטע שלך, וקח את זה בצורה בוגרת ככל הניתן, כי גם הלנטיס שלי היתה טרנטע, וגם ה206 שלי טרנטע.

יש לאהוב את האוטו שאתה נוסע בו, ויש להיות מפגר. כמה ימים ב"יד2" יתנו לך זריקת מציאות שאתה ללא ספק צריך.

לדעתי השרשור הזה צריך היה להינעל מזמן.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אושר, אני מוכן להבטיח לך שהקורולה שלך איבדה לפחות 20% מהכוח שלה במהלך השנים, במקרה הטוב.

בפועל לא נראה לי שהתחזוקה הייתה מושלמת, וראיה לזה היא העובדה שהתושבות שלך בגיר לא במצב טוב וזה לא ממש מזיז לך.

זה אומר שסביר להניח שיש לך בערך 90 כ"ס והרבה פחות מומנט ממה שנראה לך.

סבבה, האוטו שלך קל יחסית כי הוא לא מהחדשים ששוקלים המון אבל הכוח שלו לא באמת מרשים יותר מדי ולא צריך להיות שיקול אמיתי.

יותר חשוב שהאוטו יהיה תקין ושכל הכוח שרשום על הנייר באמת יהיה ברכב ולא רק בתיאוריה.

אם אתה רוצה להחליף למשהו כבר הייתי ממליץ על יאריס מהדור הראשון. היא תאיץ ותתנהג יותר טוב מהקורולה שלך.

פורסם

התחזוקה הייתה מושלמת עד לפני שנה. לא היית מוצא קורולה שקטה ומבוגרת כמו שהיא הייתה. כשאני אחסוך אנע אתקן את התושבות והמשולשים ואעשה לה יישור קו כמו שאתם אומרים- זה לא הבעיה. עדיין- הקמ לא יורד והבלאי לא יורד. לגבי יאריס לחבר יש 2013 היא לא מהירה במיוחד אבל מרגישה איכותית.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם (נערך)

אין לך תקציב ל2013 דיברנו כאן על יאריס ששווקה משנת 1999 עד 2006 עם מנוע 1300 ו86 כ"ס.

נסעתי השבוע באחת כזאת והיא באמת מרגישה יותר סוחבת משפחתית אוטומטית.

שלא לדבר על זה שיש לה שרשרת תזמון עוד משהו שלא תצטרך להחליף בחלק סיני זול.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

למה לא למכור את הרכב שלך בכמה שתמכור, ולרכוש שברולט ספארק ידנית חדשה ב-47K?

בלי לחשוב על אמינות, עם חיסכון משמעותי בדלק, עם אחריות ל-3 שנים. עם צבע חדש :)

פורסם

אתה לא אמיתי

ברצינות?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אז תלך על האופציה הכי חכמה מבחינתך. פיג'ו 107. גם מחיר של פיג'ו, גם סמל של טויוטה על המנוע. 20 אלף שקל קונים לך אחת משנת 2011. נראה לי יותר טוב מלנסוע על מכונת כביסה בת 17. אני מניח שגם מבחינת צריכת דלק תוכל לחסוך כל חודש, שלא נדבר על כמות הכסף שתחסוך על חלקי חילוף שתפסיק לקנות.

פורסם
גם בשרשור כזה כנה הגעתי ל70 תגובות ואלפי צפיות וריבים.:shock:

Attention+whore+much+myeyesarebleeding_f58e6f_3278242.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...