Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בדר"כ לא נוהג להתלוננן/להתבכיין על רשות המיסים הישראלית אולם:

קניתי קיט התקנה למגבר מאמזון, הקיט מגיע כפול כלומר ל2 מגברים (יש לי מגבר גם לסאב).

בכל אופן, המשלוח בוצע עם BUY2USA וכשהחבילה הגיעה הם ביקשו מס קנייה בטענה שיש מגבר בחבילה.

רבתי איתם וביקשתי שיפתחו ושיראו שאין שום מגבר אלא רק חוטי RCA וחשמל, לאחר בדיקה הם ויתרו על מס הקנייה.

עכשיו לפתע קיבלתי מהם הודעה שמדובר בחלקי חילוף לרכב, הסברתי לנציגה שמדובר בכבלי רמקולים וRCA המיועדים לציוד קול.

היא נתנה לי דוגמא ששטיחים לרכב גם מחייבים מס של חלקי חילוף לרכב, הסברתי לה ששטיח זה משהו שמגיע עם הרכב ומיועד רק לרכב, ובדיוק כמו שמטען לרכב לסלולארי אינו מקוטלג כחלק חילוף ככה גם חוטי שמע.

בכל אופן, למשהו יש את הפרט מכס של חוטי ההתקנה לרכב?

תודה!

נתנאל.

פורסם

כבלים מסווגים בדרך כלל תחץ 85.44 כאשר יש הרבה אופציות.

בעבר סווגו לי כבלים שיועדו לרכב תחת הסיווגים הבאים:

85.44.4230 - לא משלם מכס

http://62.219.95.10/TaarifHistory/MisimList.aspx?pratmeches=854442308&valuedate=20160602&helek=16

85.44.4290 - משלם 12% מכס

http://62.219.95.10/TaarifHistory/MisimList.aspx?pratmeches=854442902&valuedate=20160602&helek=16

85.44.3010 - כבלים יעודיים לרכב מנועי - משלם את כל המיסים האפשריים (משהוא כמו 54% כולל המע"מ).

http://62.219.95.10/TaarifHistory/MisimList.aspx?pratmeches=854430105&valuedate=20160602&helek=16

המלצה שלי - נסה לשכנע אותם להשתמש בסיווג השני שגם תופס (משלם 12% מכס). עדיף לתת להם "משהוא לאכול" (מכס מינימלי) מאשר לנסות לסווג ללא מכס, כי אז הם יתעקשו על המכס הגבוה.

דודי

פורסם

הקטע הוא, שהם אינם מיועדים לרכב.

לא רשום על הקיט התקנה שום מילה הקשורה ברכב.

לא מבין איך כבלים של SOUND יכולים להשתייך לרכב.

אז מה אם הם מתחברים למערכות הרכב, כך גם מטענים למניהם, מערכות סטריאו, רמקולים, מצלמות, אזעקות.

כולם אגב, אינם נכנסים וממוסים תחת קטגורית חלקי חילוף לרכב.

תודה על מספרי פרטי המכס, אעביר הלאה.

פורסם

אני מתנצל מראש על הטון החריף וגם לא אכפת לי לחטוף "כרטיס צהוב"

ברשויות המסים במדינת ישראל יושבים אנשים שעושים ככל העולה על רוחם ובכוונה ברורה להתעלל באזרח הקטן. תוך התעלמות מוחלטת מחקיקה, פסיקה, חוקים, תקדימים, הלכה...

סיווגי המס המעורפלים, ההגדרות שניתנות לפרשנות, בכל מקום קודם כל ינסו לחייב אותך בגבוה לפני שבכלל בדקו...

זה מצב פשוט בלתי נסבל שקיים רק ברפובליקת בננות באפריקה, בטח לא במדינות מערביות מתקדמות.

פשוט הזוי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הייתי מעניש אותך על עדינות יתר

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...