Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היו התקשרו לאישתי מהמרכז לגביית חובות של המשטרה ועדכנו אותה שיש לי (בעלה) דוח על עברה באדום שמצלמה תפסה מלפני שנה ולפיכך אני חייב 1,000 ש"ח שצמחו ל1,500 ברבות החודשים הבחורה לא יכלה לציין אפוא נתפסתי ובאיזה רכב רק ביקשה שאשלם ואחרת מופעל עיקול בהקדם.

אני ממש לא נוהג לעבור באדום וקצת מופתע שאני מואשם בכך. אוסיף עוד שכתובת שלי לא מעודכנת במשרד הפנים אז יתכן שדואר שהיה אמור להגיע לא צלח את הדרך..

מה ההמלצה לעשות ? מי זה הגוף הזה ולמה הוא לא מתקשר אלי במקום לאישתי ?

אשמח להמלצות

פורסם (נערך)

תתחיל בלהתקשר למפנ"א ותראה אם באמת יש דו"ח על שמך ולא מדובר בנסיון עוקץ כלשהו.

במידה ויש דו"ח על שמך בקש פרטים ואת ההעתק שלו.

זה שהכתובת שלך לא מעודכנת זו בעיה מבחינתך כי המשטרה שולחת את הדו"ח לכתובת שרשומה במשרד הפנים וזוהי חובתה היחידה ואין קשר לאם אספת את הדואר או לא. בקצרה, זבש"ך.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

אם כבר, זה מרכז גביית חובות של רשות הגבייה והאכיפה.

אתה יכול גם לפנות אליהם טלפונית, ולברר זאת.

http://bit.ly/1smXt5p

במחשבה שניה - אתה גם לא צריך להתקשר. אתה יכול להזין את פרטיך באתר התשלומים שלהם, ובמידה ואכן יש לך חוב - תהיה דרישת תשלום.

http://bit.ly/1smWVfV

וכפי שנאמר - זה שכתובת המגורים איננה מעודכנת במשרד הפנים - זאת אחריות שלך.

פורסם

ביקרתי היום במשטרה וגיליתי את הדוח שמראה שאכן עברתי באדום בצומת עילית.

יש מה לעשות אם ההצמדה של 50% ( 500 ש"ח) שלא ידעתי על קיומה ?

תודה לעונים

פורסם

לא ידעת על קיומה כי לא טרחת לעדכן את כתובתך.

מבחינת הרשויות ברגע ששלחו את הקנס לכתובת הרשומה במשרד הפנים רואים אותך כמי שקיבל את ההודעה.

אתה יכול לבקש הקלה ולהסביר את הנסיבות אך הם לא חייבים לך דבר והחוק מגבה אותם.

פורסם

מבחינת החוק, אם יש להם תעוד של משלוח ההודעה בדואר רשום הרי שהיא נחשבת כאילו קיבלת אותה לאחר 14 יום. גם אם זה היה ביוני והיית במשלחת מחקר בתחנת אמונסדן-סקוט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דיבתי אם שנהם לא הואיל לי כלום.לוקח יובלות להגיע למוקד ואז שם שולחים אותך מאחד לשני ביקשו כדי לעקב הליכים מכתב

למשטרה ומכתב לגביה כדי שאתחנן על 550 שקל. איזה מדינה גזלנית שמעלה את הקנס ב50 אחוז תוך שנה ( כן ואחכ בעוד 50 שקל)

• תוכן חדש...