Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוואתי התנהגות ישראלית טיפוסית ל...התנהגות ישראלית טיפוסית.

זה לא באמת משנה באיזה פורמט זה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האיש עלה על הכביש עם רכב ללא רישוי וללא ביטוח. זה לא עוד רכב חזק,זה רכב שצריך לדעת לנהוג בו (תזכרו בפרק של טופ גיר). האיש שעלה איתה לכביש ציבורי הוא חסר אחריות, קודם כל כלפי החוק,אחר כך כלפי הבעלים אבל בעיקר אל מול המשתמשים האחרים בדרך

פורסם

הרכב לא הגיע עם לוחיות זרות?

הרי יש לו רישוי בחו"ל אז ככה שלפחות לוחית זרה שם יש לו.

לגבי המכס, אם נכנסים לארץ עם רכב זר לכמה שבועות, ניתן לתת ערבות ולא לשלם מכס, לגבי תקינה זמנית אין לי מושג (אני זוכר שמשהו בכיר טען שאישור זמני ממוסך מספיק).

פורסם
לא בעיה, אחי הגדול בזמנו בצבא היה יוצא לבית עם ריאו כמעת בכל יציאה והוא בכלל לא היה חייל בתפקיד שנוהג על ריאו בשירותו.

קטע שהיה חונה לנו ריאו מול הבית וזה היה מגרש המשחקים שלי...

אל דאגה, הוא כבר שילם על זה כשתפסו אותו הוא נשפט בבית דין צבאי וחטף כמה חודשי מחבוש

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לא הפחיד אותו, שאמצעי המיגון היחיד שהיה ברכב הזה זה המראה המפחיד שלו?

אפילו מפתח לסוויץ' אין לו.

[ATTACH=CONFIG]461483[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]461484[/ATTACH]

בירושלים לפני כמה שנים.

היו עוד כמה.

יחי ההבדל הקטן.

ראיתי לא מזמן בחדרה מרצדס W210 עם הגה ימני ומספר בריטי.

לבריטים איכשהו אין בעיה לנסוע עם רכב לכאן. רק פה, בשביל להוציא את האוטו לחו"ל צריך לעבור שבעה מדורי גיהנום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מסתובב לאחרונה בזכרון יעקב דיפנדר ישן מאוד (פנסים בגריל ולא בכנפיים) במצב רעוע ביותר עם רישוי אנגלי והגה ימני.

בטח איזה הזוי שנוסע מסביב לעולם עם הגרוטאה הזאת :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה שמצחיק זה שהם מנסים להוסיף דרמה בכך שהם כותבים שהרכב ״לא עבר את התהליכים הטכניים המיועדים להשמישו לנהיגה בישראל״. כי פשוט בוגאטי זה רכב שממש צריך שאיזה בוחן ישראלי יעשה עליו סיבוב כדי להראות כשירות מכנית...

כמו שכל רכב שנוסע על הכביש צריך לעשות טסט פעם בשנה בכדי לוודא תחזוקה מינימאלית לנקודת זמן זו: צמיגים, כושר בלימה, זיהום ועוד - אין שום סיבה שכל רכב אחר שמגיע מחו"ל לא יעבור את זה.

בכל אופן - האירוע מביש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
רכבים בריטיים מסתובבים בכל אירופה עם ההגה הימני.

לפני 20 שנה היה מסתובב באחוזה (חיפה) איזה מוריס 1000 סטיישן (או משהו דומה), עם הגה ימני ומספר רישוי ישראלי. באיזה שלב לא ראיתי אותו יותר. מספר הרישוי היה רגיל, לא אספנות.

יש איזה גבול לכמה זמן אפשר להכניס רכב זר ארצה - הרי הוא צריך רישוי ממדינת המקור, כאשר הרישוי במדינת המקור פג הוא אינו מורשה לנוע בשום דרך, לפחות במדינות מסודרות. ומבחינה זו ישראל עדיין פחות או יותר מסודרת. אני מסופק אם הרכבים שצילם יואב היו זוכים לרישוי קבוע בישראל.

יש מספר רכבים עם הגה ימני ורישוי ישראלי, מדובר ברכבים שנשארו מהתקופה הבריטית או מהשנים הראשונות של המדינה

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בכל אופן - האירוע מביש.

האירוע מביש ללא ספק, במיוחד כשמביאים בחשבון שמפתח הרכב אמור להישמר בכספת - וגם אם בדרך לא דרך מישהו הצליח להניח יד על המפתח, עדיין צריך להוציא את הרכב מאולם התערוכה תוך עקיפת ארמיות של שומרים בשכבות האבטחה של האתר.

ללא ספק שרק אדם בכיר ביותר יכול לעשות את זה.

פורסם

תארו לכם קטע אם זה היה נהג המובילית? היה לו את האוטו ואת המפתח. בלי שומרים.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
תארו לכם קטע אם זה היה נהג המובילית? היה לו את האוטו ואת המפתח. בלי שומרים.

למיטב זיכרוני הרכב צולם במהלך ימי התערוכה, אין סשן עם נהג מובילית אחרי שהרכב הגיע לאתר.

פורסם

לפי אתר התערוכה היא ננעלה ביום 27.4 בשעה 20:00.

מכאן קיימות שתי אפשרויות:

1. מישהו בכיר מאוד ניצל את "זמן הפציעות" לצורך סיבוב על הרכב.

2. נהג המובילית שהוזעק להעמיס את הרכב ולהוביל אותו בחזרה אל הנמל עצר את המובילית בדרך, פרק ממנה את הבוגאטי ויצא לנסיעה מהירה ומלאת השראה ברכב.

תאורטית זה אפשרי, מעשית? בעוונותיי אני מתקשה להאמין לאפשרות הזו.

פורסם
נדמה לי שבמקרה הזה נהג המובילית היה מקבל את הקנס ולא מפיק האירוע.

למה? הוא חתם למכס התחייבות שרכב נכנס לתצוגה בלבד?

פורסם (נערך)

לא, אבל מפיק האירוע היה דואג לגלגל את האחריות אל חברת ההובלה.

עריכה: גם זה אפשרי רק אם נהג המובילית נסע לבד ללא נציג מטעם המפיק שתפקידו לוודא שהרכב יגיע בשלום אל יעדו.

בנוסף לכך צילום השפשוף שהרכב ספג באזור הספוילר מרמז שהרכב חזר לגני התערוכה אחרי הנסיעה.

על כל אלה תוסיף את עקרון התער של אוקאם ששולל את האפשרות הזו.

עריכה אחרונה על ידי dorki

• תוכן חדש...