Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באם פות״ש יוכיח לבית המשפט שיש סתירה בין החוזה עליו החתום לבין הבטחותיו של נציג המכירות הרי יש פה עילה למירמה.

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה שהוא היה ער לניסוח הבעייתי של החוזה וכאשר ביקש הבהרות הנציג נתן לו פרשנות שגרמה לו לרכוש את הרכב, זה חא שהוא חתם בלי לקרוא

פות"ש שיהיה לך בהצלחה

פורסם

הוא לא קרא כי סמך על הצהרתו של נציג המכירות.

נכון שהוא היה צריך לקרוא אבל אם בידו הקלטות שהנציג אומר לו א ובחוזה רשום ב הרי שיש לו קייס פה

פורסם

רוי, זה יפה שאתה יודע בדיוק מה היה שם. שמענו צד אחד בלבד, שחתם על חוזה שונה ממה שהוא מתאר שנאמר לו בע"פ.

לא שמענו הקלטות, וגם הקלטות ניתן לערוך כך שיתמכו לכאורה בטענה כזו או אחרת.

אני לא לוקח צד כאן, רק אומר שכנראה הדברים לא ב 100% נוטים לטובת פות"ש.

אפשר לומר גם "אחי, יש לך שנה אחריות או 10,000 ק"מ, אני חושב, לא בטוח, הכל רשום בחוזה". ולהביא הקלטה של החלק הראשון בלבד.

שוב, לא טוען שפות"ש הוא כזה, לא מכיר אותו ולא מכיר את שלמה.

רק טוען שהדברים הם אף פעם לא כל-כך חד צדדיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חברים, צודק או לא צודק העסקה הזאת לא כשרה מבחינה מוסרית.

אתה נותן אחריות 10,000 או שנה, ואז אתה כותב בחוזה עד 120,000 ק״מ.

אבל אתה מוכר את הרכב עם ק״מ קרוב ל-120,000, זה לא מעשה הוגן בכלל!

חברה הגונה הייתה מתייחסת לק״מ של הרכב הנמכר באופן ברור ולא ע״י הבטחות בע״פ.

פורסם

נעזוב רגע את המקרה הספציפי ונדבר תיאורטית:

אומרים לך יש אחריות ל 10,000 ק"מ או שנה, המוקדם ביניהם, אבל בחוזה גם רשום עד 100,000 ק"מ.

אתה קונה אוטו עם 99,000 ק"מ על השעון.

נהגת ברכב, ראית את הק"מ, ציינו את הק"מ של האוטו בחוזה.

מה אתה מבין? איזו אחריות אתה מבין שיש לך?

מה המשמעות של חוזה חתום ומפורט? מה המשמעות של החתימה שלך על החוזה?

מוסר - מה זה? מה לא מוסרי כאן? יש חוזה חתום. בית משפט לא פוסק לפי המוסר, אפילו לא לפי ה'צדק' (צדק זה כוכב). בית משפט פוסק לפי החוק.

שוב - לא מתייחס למקרה הספציפי. אני לא מכיר את רז, ניכר שהוא כותב מהלב, ובאמת מרגיש פגוע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
רוי, זה יפה שאתה יודע בדיוק מה היה שם. שמענו צד אחד בלבד, שחתם על חוזה שונה ממה שהוא מתאר שנאמר לו בע"פ.

לא שמענו הקלטות, וגם הקלטות ניתן לערוך כך שיתמכו לכאורה בטענה כזו או אחרת.

אני לא לוקח צד כאן, רק אומר שכנראה הדברים לא ב 100% נוטים לטובת פות"ש.

אפשר לומר גם "אחי, יש לך שנה אחריות או 10,000 ק"מ, אני חושב, לא בטוח, הכל רשום בחוזה". ולהביא הקלטה של החלק הראשון בלבד.

שוב, לא טוען שפות"ש הוא כזה, לא מכיר אותו ולא מכיר את שלמה.

רק טוען שהדברים הם אף פעם לא כל-כך חד צדדיים.

אתה צודק שצריך לקחת בחשבון גם את הצד השני.

העניין הוא שהצד השני שותק ואינו מתמודד עם ההאשמות והתלונות של לקוחותיו.

עוד כמה וכמה שבתחילת השרשור התערב כאן נציג של שלמה בפורום והציע לבדוק, אז אני מניח שמישהו שם יודע על הנכתב כאן.

אם הם כל כך טוענים בצדקתם הם מוזמנים לרשום את זה.

פורסם

ואני שואל שוב, למה? איזה דין וחשבון בדיוק הם חייבים לאנשים פה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

דיסקו,

אם מנהל הסניף מסביר לך משהו, והתצורה המשפטית רשומה באופן אחר, ואתה לא בטוח בהבנתך את החוזה (ולבחור צעיר ותמים - זה הרי מקרה מאוד אפשרי), האם אתה טוען שאין כאן טעם לפגם?

זה בלי להיכנס לפן המאיים של כל הסיפור, שלדעתי ברגע שהוא קורה (+יש עדויות לכך שהוא התרחש בעבר) אפשר להעריך באופן די ברור מה קרה כאן...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

...

מוסר - מה זה? מה לא מוסרי כאן? יש חוזה חתום. בית משפט לא פוסק לפי המוסר, אפילו לא לפי ה'צדק' (צדק זה כוכב). בית משפט פוסק לפי החוק.

שוב - לא מתייחס למקרה הספציפי. אני לא מכיר את רז, ניכר שהוא כותב מהלב, ובאמת מרגיש פגוע.

אני מבין אותך, אבל העובדה שאתה מוכר רכב עם 99K ואחריות עד 100K הניסוח לדעתי צריך להיות:

אחריות עד שנה או 1000 ק״מ. ואז החוזה ברור בלי וויכוח.

לשלמה כנראה נוח עם ניסוחים כאלה.

אני באופן אישי אשלח מכתב חמור למשרד התחבורה והמועצה להגנת הצרכן בנושא זה ללא קשר לרז.

נראה לי שרז נרתע יותר מכמה תגובות של חברי פורום יותר משלמה.

פורסם

קצת באיחור כי לא הייתי ליד האינטרנט:

מה שכתבתי - שלא הייתי מכפיש בשביל סכום עלוב של 1000 ש"ח - כוונתי הייתה שאין שום היגיון בתרחיש שפותח השרשור יצא למלחמה וטען דברים שאינם אמת כנגד שלמה סיקסט או חברה בסדר הגודל שלה כאשר הטענות שלו לא מוצדקות, וכל זה רק כדי לנסות להשיג 1000 ש"ח בלבד - ולכן אני מאמין לו (ולו רק מהסיבה הזו, אני יכול להאמין שהטענות שלו אמיתיות).

אז כמו שאמרתי בכמה הודעות, אני מצדד בפות"ש וממש לא בשלמה סיקסט (שמאוד עיצבן אותי לשמוע שהם איימו בתביעה). מחכה לשמוע כיצד זה יסתיים.

פורסם
ואני שואל שוב, למה? איזה דין וחשבון בדיוק הם חייבים לאנשים פה?

הם חייבים דין וחשבון ללקוחות שלהם! בין אם הם חברי הפורום או לא.

פורסם

נכון, ולפי מה שהוא בעצמו אמר הם מנהלים איתו דו שיח כלשהו (שלא מניב פירות)

אתה טענת שהם צריכים לרשום את אשר על לבם מעל דפי הפורום, אין בזה שום היגיון.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הרי יש נציג של שלמה פה שהוא ספונסר, אז למה שלא נקבל תגובה רשמית?

להם זה רק יעשה טוב בין אם תשובתם תמצא חן או לא

פורסם

1. כי הם קיבלו החלטה לא לנהל את העניין הזה כאן.

2. כי הם לא רוצים להכפיש את פות"ש

3. כי הם לא מנהלים כאן משפט ולא רוצים לקבל פס"ד של הגולשים

4. כי בזמן שהשרשור כאן מתנהל הם מכרו עוד 80 מכוניות

5. כי יש להם חוזה חתום והנחיית היועצים המשפטיים שלהם היא לא להגיב יותר כאן ולהתמודד עם הסוגיה בבית משפט.

בטוח שאפשר למצוא עוד 5 סיבות בקלות.

לשעבר:

• תוכן חדש...