Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון רכב - מי צודק? (פולו 97 16V)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי פולו 16V 97 למכירה.

התקשרתי לבחור, הוא דרש מחיר מחירון.

כששאלתי אותו מה המחירון, הוא ענה XX + 6K

לפי מיטב ידיעתי, המחירון הואXX

מי צודק?

(אני בודק מחיר רכב באתר של יצחק לוי, יש שוני בין האתר שלו למחירון המודפס?)

הודעתך נערכה, אין לפרסם נתונים מהמחירון של לוי יצחק, זו היא הפרה של זכויות יוצרים.

פורסם

יש שוני בין המחירון המודפס לזה שברשת,שהוא משוקלל.השיקלול כולל כמה מרכיבים-ידיים יחסית לגיל הרכב וקילומטרז' ממוצע לשנה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בכמה מקרים שאני בדקתי המחירון ברשת שווה למודפס. היתרון ברשת זה שיקלול קל שנעשה עם הכנסת הנתונים וללא צורך לחשב לבד כמו במחירון המודפס.

המחירון הבסיסי הוא כמו שמופיע באתר (XX), תוסיף לזה את היד והק"מ אם תגיע ל+6K כנראה שמודבר ברכב בעל נתונים קיצוניים במיוחד, תנסה להתפשר במחיר מול הבעלים. גם ככה המחירון של הפולו גבוה יחסית (כפול כמעט מסקסו VTR באותה שנה...)

גיא

פורסם

באמת כשמשקללים את הקילומטרים שעבר האוטו: 82000.

ואת הידיים: 3.

מגיעים לתוספת של כ2000 ש"ח.

אבל לא עוד 6000 ש"ח כמו שהוא דורש.

אני יביא למוכר מחירון ויראה לו שהוא טועה בתקווה שזה ישכנע אותו.

• תוכן חדש...