Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא לי לראות את הרכב הזה הרבה על הכביש הייתי רוצה לשמוע ממישהו שנהג על הרכב או בעל רכב כזה באופן כללי איך האוטו מבחינת נתונים בסיסיים : נוחיות על הכביש , רוויחות בפנים רכב , צריכת דלק, אמינות ואיך הוא סוחב...

בנוגע לשנתון 93 - 97

תודה.

פורסם

יש לי שרייד 93.

אז ככה, אני נוהג עליו חצי שנה, צריכת דלק ממוצעת צריכה להיום משהו כמו 1:13 (אוטומטי), נוחיות על הכביש- האוטו די רך על הכביש, היציבות והאחיזה שלו הן לא של מכונית מרוץ, אבל לא משהו גרוע באופן חריג.

בפנים האוטו די קטן, לאנשים גדולים קצת קשה ולא נוח לשבת בו (בעיקר מאחורה). אמינות? חצי שנה, אפילו לא מילאתי טיפת שמן. הסחיבה של האוטו לא רעה בכלל (ועוד שלי אוטומט!), סוחב טוב מאוד גם כשהאוטו מלא.

לסיכום- אם אתה מחפש אוטו לא יקר, עם עלות אחזקה נמוכה , האוטו מתאים לך.

פורסם

לדעתי למי שמוכן להתפשר מעט על אמינות, יכול לקנות רכב נוח יותר בצורה משמעותית, וגם הרבה יותר מהנה לנהיגה, שלא נדבר על עיצוב פנים וחוץ, כגון קליאו. אגב השרייד 1.3 אוטומטית היא איטית למדי.

תוסיף גם סויפט בתור אופציה אם אתה מחפש אמינות בלבד.

תריץ חיפוש על השרייד היו לא מעט דיונים לגבי הרכב.

עריכה - אין לפתוח שני שירשורים על נושא זהה, תקפיץ את השירשור הראשון שפתחת, אם אתה מעוניין לשנות את הכותרת שלח לי ה"פ.

השירשור הראשון פה.

גיא

פורסם

אתה אומר מנסיון שהשרייד 1.3 האוטומטית איטית למדי?

לי יש כזאת, והיא ממש לא נראית לי איטית....(הכל יחסי)

פורסם
אתה אומר מנסיון שהשרייד 1.3 האוטומטית איטית למדי?

לי יש כזאת, והיא ממש לא נראית לי איטית....(הכל יחסי)

אני אענה כאן כי ענית לפני שסגרתי את השירשור (אם תרצה להוסיף משהו שלח לי בה"פ אני אפתח אותו שוב לזמן קצר)

נהגתי פעמיים בשרייד 93 1.3 אוטו, הרכב איטי מאוד. לצורך הדוגמא קליאו מאותה שנה, ידנית, תהיה מהירה הרבה יותר. בכל אופן בכל הרכבים הקטנים והישנים, עדיף ידני על אוטומטי למי שזה לא מפריע לו. לא נהגתי על קליאו אוטו' מאותה שנה לצורך השוואה, אבל שרייד היא איטית, מאוד.

תעיין כאן.

גיא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...