Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השחרת חלונות - גולף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הזמנתי השבוע גולף חדשה מהסוכנות ללא תוספת השחרה של 65% כמו שמצוין באתר שלהם בעלות של 2200 ש"ח , החלטתי שלא לשלם סכום כזה icon_e_smile.gif

התקשרתי לסוכנות והם אמרו לי שם שגם אם מזמינים מהחברה זה לא מופיע ברישיון, הבחור מהסכונות אמר לי שמקדימה בצדדים מותר השחרה של 35% ומאחורה בצדדים 65%.

והייתי רוצה לדעת מבחינת החוק, מה הוא באמת אומר ?

תודה רבה ,

איליה.

פורסם

למיטב ידיעתי, כל ציפוי שמודבק על החלונות מקדימה לא חוקי וקצת מוזר לשמוע נציג סוכנות שמאשר הכהייה ועוד מפרט על איזה אחוז מותר.

אלא אם שינו את החוק, אני רץ להכהות בעצמי מקדימה.

עזוב אותך, גש לכל בעל מקצוע מומחה ותעשה ציפוי ותבחר את האחוזים שאתה רוצה ואיכות החומר... רמז:ייצא לך הרבה יותר זול מ2200 שקל.

תתחדש.

פורסם
למיטב ידיעתי, כל ציפוי שמודבק על החלונות מקדימה לא חוקי וקצת מוזר לשמוע נציג סוכנות שמאשר הכהייה ועוד מפרט על איזה אחוז מותר.

אלא אם שינו את החוק, אני רץ להכהות בעצמי מקדימה.

עזוב אותך, גש לכל בעל מקצוע מומחה ותעשה ציפוי ותבחר את האחוזים שאתה רוצה ואיכות החומר... רמז:ייצא לך הרבה יותר זול מ2200 שקל.

תתחדש.

קודם כל תודה רבה,

כמובן שלא הזמנתי עם השחרה מהחברה , אבל הבחורה מהסכונות אמר לי שזה לא משנה אם אני מזמין ממנו או לא.

כל עוד אני שומר על ה65% השחרה מאחורה ו 35 מקדימה אין אם זה שום בעיה וזה חוקי.

העיניין שאני לא מצליח למצוא ברחבי האינטרנט מידע קונקרטי בנוגע למה שהחוק אומר.

פורסם

מקום שמכבד את עצמו יגיד לך מראש שחלונות מקדימה הם לא חוקיים. מה שכן, אנשים לוקחים סיכונים או כאלו שעושים ציפוי שקוף נאנו שפחות הרבה בולט.

אתה מוזמן להסתכל בשרשור ששמתי למטה.

עצה שלי, בגלל שיש לך רכב חדש, הייתי משחיר את החלונות נוסעים מאחורה ואת השמשה האחורית הגדולה. אמנם השמשה האחורית הגדולה כביכול לא עוברת טסט אבל מבחינת משטרה אין שום בעיה עם זה, בנוסף ציפוי יכול לרדת מהחלון (למרות שצריך לעשות במקצוענות כי הפסים של המפשיר שם ) ובכל מקרה יש לך שקט של שנתיים או שלוש מטסט.

תסתכל כאן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?497760-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%94%D7%99%D7%9D

פורסם

ועצה שלי: את השמשה האחורית גם כן לא להשחיר.

רק את חלונות הצד האחוריים, וגם בהם לא בקיצוניות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן, אתה מגזים. ניתן להשחיר בצורה כזו שהבחור יוכל לראות בכל תנאים (לא הכי כהה) והילדים או מי שלא יהיה מאחורה ייהנו מצל והגנה.

אבל כל אחד ודעתו וטעמו, הויכווח לא ייגמר בינינו לעולם.:lol:

פורסם (נערך)

כל השחרה פירושה ירידה בניגודיות של התמונה הנשקפת דרך המראה הפנימית והחלון האחורי ולכן בהכרח פגיעה בשדה הראיה לאחור.

אין "אולי". אין "לפעמים". זה כורח המציאות. השאלה היא עד כמה זה מורגש, כתלות במידת ההשחרה. לי פשוט חשוב לראות הכי טוב שרק אפשר.

כמו כן, גם אור הבלם השלישי יהיה פחות מובחן לנהג הנוסע מאחור וגם היכולת שלו לראות את המשך הדרך (גם במרחק תקין ומעבר לכך) תיפגע מכורח זה שהוא אינו יכול לראות דרך שמשות רכבך.

אגב, מה שלא ברור הוא דווקא מידת הקירור של האוויר בחלל האוויר שנובעת מהשחרה שכזו. כל הנתונים שמצאתי מדברים על הפחתה קטנה (מעלות בודדות), לפחות בהשחרה עדינה.

המיזוג במכוניות מספיק טוב בשביל לצנן את הנוסעים. אם לא די בכך, מחפשים שיטות אחרות. כמו שאמרתי, מצדי תתקרר בשיטה הסצ'ואנית (כשאתה מזיע ניטים - לא חם לך) העיקר לא להתפשר על ראות. :-D

אחרת, פשוט חותמים על זוג אשכים ומתגברים...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

כמו כן, גם אור הבלם השלישי יהיה פחות מובחן לנהג הנוסע מאחור וגם היכולת שלו לראות את המשך הדרך (גם במרחק תקין ומעבר לכך) תיפגע מכורח זה שהוא אינו יכול לראות דרך שמשות רכבך.

חן, ברוב המכוניות המודרניות (כולל בגולף) אור הבלם השלישי מורכב מפס נורות שמוטמע במרכב הרכב.

פורסם

הייתי בטוח ששמתי שם איפשהו התניה בסוג המכונית. נו, הזכרון לא מה שהיה...

עדיין, הבעיות של השחרה כזו קיימות. לפני כמה ימים נסעתי בסביבה עירונית מאחורי רכב במרחק ניכר - ארבע שניות כמו כלום.

ועדיין השמשה המושחרת שלו (או שזה היה וילון - הזכרון כבר לא משהו, אמרתי?) הסתירה לי שדה ראיה שהיה מרוויח לי עוד לפחות שלוש שניות של שדה ראיה קדימה.

פורסם

אני לא חושב יש איזשהו וויכוח , אני פשוט לא כ"כ מצליח להבין מה החוק אומר , מצד אחד היבואן( לא פחות ולא יותר) אומר לי שמותר 35% בצדדים מקדימה ו 65% בצדדים מאחורה.(כתוב אפילו באתר של פולסוואגן).

ממש דילמה , למרות שאין לי טסט לעוד 3 שנים , עדיין לא בא לי לעשות משהו שהוא יכול במידה כזאת או אחרת לסבך.

• תוכן חדש...