Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הלנצ'יה זה כבר עכשיו קלאסיקה, לא רק בעוד 30 שנה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה מתכוון לרכבים שמיוצרים היום אז:

• Fiat 500
  • Porsche 911
  • Audi A1 + TT
  • Alfa Romeo 4C
  • Maserati Granturismo + Ghibli
  • Aston Martin - לא משנה איזה דגם, ממילא כולם נראים אותו דבר
  • Jaguar F-Type
  • Citroen Cactus
  • Ferrari 488
  • Jeep Wrangler
  • Mazda MX-5 (למעשה רוב הרודסטרים מזדקנים טוב)
  • WV Beetle (לא מת על העיצוב, אבל הוא אלמותי)

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

לפי דעתי aston martin db11 החדש זה הרכב הכי יפה שראיתי ever.

אף לא פרארי אחת? עשירי העולם יחלקו עלייך.. לפי דעתי פרארי 458 ו488 גם הקופה וגם הספיידר נראות מעולה.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

פנסים נפתחים נסגרו לתמיד בגלל החבלה שלהם במקדם הגרר.

בכונסי האוויר התכוונתי לאלו שממש בולטים מעל מכסה המנוע כמו ב-sti, לדור האחרון של טויוטה סליקה או הטנדרים האמריקניים בגרסאות srt/svt.

זה לא שאין להם שום פונקציה, אבל היה שם לא מעט עניין של פוזה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

בפעם המי יודע כמה - כל המכוניות האקזוטיות ומכוניות העל יראו נהדר גם עוד 50 שנה, בדיוק כפי שמכוניות העל מלפני 50 שנה נראות נהדר גם היום.

במכוניות אקזוטיות אין שיקולים פרקטיים, ולכן העיצוב אינו צריך להתחשב בכלום.

דוגמא טובה - הלמבורגיני מיורה בת 50, ותראו כמה היא יפה.

latest?cb=20160205002259

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
פנסים נפתחים נסגרו לתמיד בגלל החבלה שלהם במקדם הגרר.

מקדם הגרר לא רלוונטי, מאחר והוא תמיד נמדד עם הפנסים הנפתחים במצב סגור. זה מה שהיצרנים מפרסמים, זה מה שהשוק רוצה לדעת.

ספק אם מישהו הוטרד מההשלכה השלילית של פנסים נפתחים על צריכת הדלק...

אתה מוזמן לקרוא גם כאן איזכור לעניין בטיחות הולכי הרגל;

https://en.wikipedia.org/wiki/Hidden_headlamp

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
לנצ'יה דלתא אינטגרלה, EVO II. האחת והיחידה, ירום הודה. שווה מכירת שתי כליות ולב. נראית מצויין כבר יותר מ-20 שנה, תראה מעולה גם עוד 50.

אם רק הייתי מוצא אחת כזו...

[ATTACH=CONFIG]455931[/ATTACH]

היית מגיע ומתבאס שקניתי אותה לפניך.

היא תהיה קלאסיקה לנצח. אחת המכוניות הנאות בעיניי. גם בפנים.

שלמות:

12.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני לא חושב שהמונדאו חידשה משהו לעולם בעיצוב שלה.

הקא לעומת זאת בזמנה הייתה מאוד מרעננת וייחודית. היא דיי הובילה את הקו העיצובי של המונדאו שלך ושל הפוקוס דור ראשון.

היא לא, היא פשוט לקחה את קו העיצוב ה"טכנו" של קא ופוקוס לכיוון יותר "בוגר", וגרמה לו להיראות סוג של TIMELESS, כנ"ל פוקוס 2, שהיא העתק מוקטן של מונדאו 3.

אני לא אומר את זה כי יש לי מונדאו כזאת, זה פשוט רכב שמאוד אהבתי את המראה שלו מאז שהוא יצא (וזה למה קניתי כזה), והעציב אותי שפורד הפסיקו לייצר אותו ב2007, והוציאו את הכיעור שהוציאו במקום להמשיך עם קו עיצוב של מונדאו 3.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכוניות איטלקיות רבות, בדומה ללנצ'יה דלתא(ולא רק אינטגרלה), נראות עדכניות אחרי הרבה שנים מאחר והצורה שלהן מעוצבת ביד בוטחת, עם אמירה אלגנטית ברורה ולא מתחכמת.

כמה דוגמאות עדכניות משני העשורים האחרונים; פיאט 500 וגרנדה פונטו, אלפא 147, 159 ובררה ומאזרטי גיבלי, שעיצובה פשוט נפלא בעיני(להבדיל מהקוואטרופורטה החדשה).

הג'וליה החדשה היא דוגמה למכונית שנראית כאילו עוצבה בידי ועדה, מאחר והיא נראית טוב עד קורה B ונראית ואגית-סתמית מקורה B אחורה. כך לא נראית מכונית שעוצבה ביד בוטחת - סטודיו ג'יוג'יארו היה עושה את זה הרבה יותר משכנע.

עיצובים נוספים שישארו עדכניים ורעננים זמן רב בעיני; ב.מ.וו סדרה 3 הנוכחית, יגואר XF המוחלפת לאחר מתיחת הפנים, סובארו BRZ(מראה הרמוני יותר מה-GT86), קורבט C7, סיטרואן C6 וגם הקקטוס, שהיא מבריקה לדעתי.

ואיך אפשר בלי מרצדס, שהולכת מחיל אל חיל בשנים האחרונות, עם מכוניות קופה מרהיבות ו-S קלאס סדאן מעודנת להפליא.

התחלתי ואסיים עם פיאט; גרסאות ההצ'באק והסטיישן של הטיפו הרשימו אותי מאוד בז'נבה, עם קו עיצובי ברור וסגנון איטלקי אלגנטי. בהשוואה לבראוו המוחלפת והמנופחת משהו, עיצובה של הטיפו קולע בול.

פורסם

לדעתי פותח השירשור מתבלבל.

המכוניות שהוא ציין יפות, עוצרות נשימה או כל תיאור חיובי אחר. אבל להגיד שבעזרת שינוים קטנים ניתן יהיה להחזירן לאולמות התצוגה, לדעתי זה לא נכון.

הצורה שונה מאוד, הקווים נורא ישרים, בעוד היום קשה מאוד למצוא חלק אחד ישר. (אפילו ידיות הדלתות מקבלות צורה מעוגלת)

שימו לב גם, שמי שחושב שהמכניות האלה יפות, אלה רק חובבי רכב אמיתיים. כאלה שרואים ברכב מסויים מורשת.

למשל, אני בטח שרוב הפורום פה היה מתלהב מ-e30 מקורית. עכשיו אתם מוזמנים לשאול את בת/בן הזוג או חבר או סתם מישהו מהמשפחה, שאינו נחשב חובב רכב מה דעתו על הe30. חוץ מאיתנו, אף אחד לא מבין מה אנחנו מוצאים בה.

פורסם

למשל, אני בטח שרוב הפורום פה היה מתלהב מ-e30 מקורית. עכשיו אתם מוזמנים לשאול את בת/בן הזוג או חבר או סתם מישהו מהמשפחה, שאינו נחשב חובב רכב מה דעתו על הe30. חוץ מאיתנו, אף אחד לא מבין מה אנחנו מוצאים בה.

E30 היא הרבה דברים טובים, אבל יפה או מיוחדת היא לא. כשהיתה חדשה אפילו מצאתי אותה אנמית מעט ליד E21. כשיצאה E36 נראתה E30 מסכנה משהו - ומיושנת.

לעומת זאת, E34 (סדרה 5 מ-1988 ) היא מאסטרפיס, לטעמי יותר מהדורות שקדמו לה ומהדור שבא אחריה.

פורסם
היית מגיע ומתבאס שקניתי אותה לפניך.

היא תהיה קלאסיקה לנצח. אחת המכוניות הנאות בעיניי. גם בפנים.

שלמות:

[ATTACH=CONFIG]455937[/ATTACH]

תשמע, אתה ככ צודק. בלי קשר למה שהאוטו הזה עשה בראלי העולמי, היא נראית מעולה, ונוסעת טוב בהרבה מאיך שהיא נראית. הפנים (לפחות באקלים הכדור הצפוני) גם מחזיק מעמד יפה מאוד.

הילדות צוהלות בנסיעה, ואפילו זוגתי שאינה חובבת מרגישה מספיק בנוח בישביל להנות מהאוטו.

החורף הזה פירקתי את שלי (אמנם 8V דגם KAT אבל אינטגרלה היא אינטגרלה) למטרת רענון צבע וגיליתי גם שאיכות ההרכבה מעולה יחסית למה שציפיתי מהיצרן. ולא תאמינו אבל הפח החיצוני עבר גילוון.

כרגע בשלבי סוף הרכבה, היא אמורה להיות מוכנה לשימוש אגרסיבי בקרוב.

יש לא רחוק ממני 16V למכירה ב-8.25K לישט. בשער של היום זה 44 אשח. נקרא את השרשור עוד שלוש שנים, המחיר יעמוד על +30% לפחות? אני טועה? הנה מדד לעיצוב. כמה הרכב נחשק.

מזל שבבריטניה מותר הגה שמאלי!

• תוכן חדש...