Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

ברשותי רנו מגאן 2 מודל 2007 דיזל שעברה כ 330000 ק"מ ונוסעת כמו חדש אבל..

נדלקה נורה של טיפול ורשום על הצג "servise due" משהו כזה

אני מאזור הרצליה

איזה מוסך אתם ממליצים לטפל את הרכב שלי כמובן שיהיה אמין ולא מייקר.

תודה מראש.

פורסם

שלום.

איך אני יודע איזה חלפים לקנות ועל סמך מה הנורה נדלקת (מה צריך להחליף?) ?

תודה מראש

רם.

פורסם

שמן מנוע

פילטר שמן

פילטר אוויר

זה הבסיס, מעבר לזה תבדוק אם צריך גם החלפה של מצתי חימום ופילטר מזגן.

הנורה מתאפסת בלחיצה ארוכה על הכפתור שבידית האיתותים, בזמן שאתה נמצא על מסך ספירת הק"מ עד לטיפול הבא.

פורסם

פילטר אוויר זה לא הבסיס.

בנוסף בדוק מתי הוחלפו לאחרונה פילטר דלק ורצועת טיימינג.

פורסם

שאלה מקצועית

האם יש חשיבות של קניית חלפים מקורייים של רנו ? או רק בחלק מהחלפים ?

כמו שרשמתי הרכב שלי עבר 330000 ק"מ ואני מעוניין להשאר איתו עוד שנה וחצי לפחות,לצורך הדוגמא סתם בדקתי אצל "אבי חלפים" כמה עולה רצועת טיימינג והוא טען שזה של חברת גרץ (משהו כזה) ולא המקורי.

ואני מפחד לקנות את שאר החלפים ושיעשה לי נזק ברכב.

האם לקנות מקורי ?

תודה רבה על העזרה של כולם

רם.

פורסם

האם הגעת לפי מרווחי הטיפול לזמן שיש צורך להחליף רצועה?

קרסו בדר"כ יקרנים וחלקי חילוף אפשר לקנות רק מהם לכן הוצע לך רצועה לא מקורית.

במידה ויש לך מק"ט של רצועה תוכל להזמין מאתרים בחו"ל.

פורסם

מאיפה אתם ממליצים לקנות חלפים לרנו מקוריים ...בדקתי את האתר הזה

https://www.carpartsonline.co.il

הוא אומר לדוגמא שסט של טיימינג של gates זה 1 ל 1 כמו המקורי וחבל להשקיע ...הוא נשמע אדם אמין ...האם אתם מכירים מקום אמין וזול לקניית כל החלפים (פילטר סולר פילטר אוויר וכן...)

• ספונסר פורום
פורסם

שלום רם,

ממליצים לך לבדוק עם מוסך המרינה בהרצליה 053-8094194. הם מטפלים בכל סוגי המכוניות.

אתה גם יכול לומר שקיבלת הפניה מהאתר.

בהצלחה

עזרה

פורסם

אני בדיוק בודק הצעת מחיר אצל אבי חלפים

איזה שמן מנוע מומלץ לרכב שלי ?

הבנתי שצריך שמן 5 ליטר 5W40 סינטטי מלא שעומד בתקן של רנו RN0710

ברשותי רנו מגאן 2 מודל 2007 טורבו דיזל ידני.

השאלה איזה סוג כי יש מלא.

תודה מראש

רם.

נ.ב

אז אתם אומרים שעדיף לקנות רק חלפים מקוריים של רנו נכון ?

פורסם

אין דבר כזה רצועה מקורית, רנו לא מייצרת רצועות גם לא צמיגים ולא מצברים, גטס מצויינת, גם דייקו, כשאתה קונה מקורי אתה משלם יותר כי יצרן הרצועה גטס הוסיף כיתוב או סימן רנו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אז איפה אתחיל ?

יש משפט שאומר "הגורם העיקרי לטעויות אנושיות נמצא בדעות הקדומות שהונחלו בילדות" אנשים סוחפים אחריהם סטיגמות ולא מאמינים כשאומרים להם שהבנאדם בא לטפל באוטו בחינם.

אתם הרי מכירים את העם הישראלי שישר מעלה חשד , בחינם ? רגע רגע אולי יש פה קאץ ? הרי היום אין דברים בחינם.

מזכיר לי תגובות של אנשים שעונים לכל אלה שרוצים לקנות רכב צרפתי - ומי כמוכם יודע כמה סטיגמות שליליות יש לרנו מגאן כששומעים רק את השם נרטעים.

אני הייתי סקפטי לחלוטין לכל מה שנוגע ל"כנופיית הטיפולים השוטפים"

עד שאתמול בתאריך 13/4/16 קבעתי עם בחור נחמד שקוראים לו אסף קבענו ברעננה הגעתי עם הרנו מגאן דיזל.

לחצתי לו יד הוא ישר החליף לבגדי עבודה הסתכל על האוטו,והתחיל בהחלפת פילטר סולר.

אני חייב לציין שעדיין לא יצא לי לראות בנאדם שכלכך מסור לרכבים , הרגיש לי שהוא מטפל ברכב שלו. הוא החליף חלק חלק בדייקנות ולא בזלזול כמו שיצא לי לראות במוסכים.

הרכיבם שהוחלפו :

פילטר סולר של קנכט

פילטר שמן מקורי של רנו

שמן חדש פול סינטטי 5w-40

פילטר אוויר של מאן.

פילטר מזגן.

אני העלאתי תמונות של הפילטר סולר , ומהמקום ממנו הוא פורק.

לאורך כל הטיפול שאסף ביצע במסירות ובאהבה הוא גם הסביר לי בדיוק על כל חלק וחלק. וראינו שהפילטר שמן ופילטר אוויר שהיו מותקנים ברכב היו מתוצרת עלום שם(סיני) ,משהו שלא מומלץ בכלל לכן בזכות אסף קניתי את החלפים המומלצים ביותר מאבי חלפים שהמליצו עליו לא אחד ולא שניים.

בנוסף אסף עשה מעל ומעבר בכך שהסתכל על הצמיגים בנוסף גם על הדיסקיות ואמר לי במפורט מהו מצב הרכב.

בנוסף כשהחליף שמן מנוע חדש שקניתי , הבחנו שהתושבת גיר תחתונה גמורה וצריך לקנות חדש ,הוא העיר את תשומת ליבי לדבר הזה.

אין לי באמת מילים להודות לבנאדם התותח הזה שעושה מעל ומעבר , שאפילו השלים לי בורג שהיה חסר כשפתנו את המכסה מנוע.

עכשיו אני מבין את מספר ההמלצות של "כנופיית הטיפולים השוטפים" ואין לי ספק שאחזור שוב כדי לטפל את הרכב.

תודה רבה רבה לכל מי שעומד מאחורי הכנופייה, את אסף יצא לי להכיר מקרוב אז אני באמת מודה לו כי הוא עשה עבודה יוצאת דופן שזה משהו שלא יצא לי להכיר והוא שבר לי הרבה "סטיגמות" ודעות קדומות.

עד עכשיו אני מקבל טלפונים מאנשים שלא מאמינים ששומעים שיש קבוצת אנשים שנמצאים תחת "הכנופייה" ואף אחד לא מאמין אז אני שולח אותם לפורום הזה שיראו ביקורות של אנשים.

ואני רציתי לתת לו סכום עבור הטיפול אבל הוא לא רצה אמר "אפילו אל תתחיל עם זה" הבנאדם לא רצה לקבל תמורה עבור עבודתו,וזה באמת לא מובן מאליו.

אסף תודה רבה על הכל אתה בנאדם מדהים ורואים שעובד מהלב ומאהבה.

20160413_180453.jpg

20160413_180448.jpg

20160413_180434.jpg

עריכה אחרונה על ידי ram4000
  • תוכן חדש...