Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יצרנית הרכב הגרמניה, שמסובכת עד צוואר בפרשת זיוף רמות הפליטה ברכבי הדיזל שלה, נאלצות לעשות ריקול ל-410 אלף רכבי פורשה ול-391 אלף רכבי פולקסווגן טאורג בשל כשל תכנוני בדוושות כלי הרכב

פולקסווגן עורכת ריקול ל-800 אלף רכבים בשל בעיה חדשה - הפעם בדוושות כלי הרכב שלה. פרשייה זו היא מכה נוספת לתדמיתה של החברה לאחר הפרשה במסגרתה נחשדה

http://www.calcalist.co.il/world/articles/0,7340,L-3684430,00.html

עריכה אחרונה על ידי elians

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם (נערך)

לא יותר מדמגוגיה עיתונאית רדודה. יש הבדל עצום בין הסיפור של תוצאות זיהום אוויר "מכובסות", לריקול שהוא מנת חלקם של כל היצרנים. אין יצרן חסין מריקול כידוע ואין סיבה שדווקא פולקסוואגן תהיה שונה. ואגב ריקולים וסיפורים, למי שזכרונו קצר ראוי להזכיר אולי את הריקולים התכופים למדי אצל טויוטה ואת סיפור דוושת התאוצה העצמאית שעשה לא מעט רעש ואפילו "בישר" קטסטרופה כלכלית ליצרן והיום כידוע כולם נשבעים בנקיטת חפץ ש"אין עליו". אין סיבה שאצל פולקסוואגן זה ייגמר אחרת.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

לאחר שבסופרב הקודמת שלי, 2014 ברמת גימור אלגנס עם מנוע 2000 טורבו, חדשה מהחברה! התחילו בעיות אני מאוד מפחד שוב לקנות רכב מקונצרן זה.

קודם כל בעיות של צריכת שמן, הרכב צרך שמן בכמויות מטורפות.

אחרי זה בעיות בגיר, בDSG6! לא מדובר בDSG7 יבש, אלא בDSG6 חצי רטוב. מאוד הופתעתי לרעה. וזה בנוסף לרעשים המתכתיים ששומעים בעת העברת הילוכים גבוהים.

לאחר עדכון גיר בחברה, הבעיות בגיר הפסיקו והרעשים נפסקו גם הם, אך לצערי הרעשים המרגיזים חזרו לאחר כמה ימים.

אחרי שמכרתי את הרכב וקניתי לעצמי מאזדה 6 פרמיום פלוס נטולת כאבי ראש והרבה דינמיות, מתקשר אליי אחריי חודשיים האיש שמכרתי לו את הסופרב. נשברה הבוכנה.

ורק שתבינו שהרכב מטופל באופן קבוע! וגם זה לא "רכב קרוע" מה שנקרא שנותנים איתו בראש בכל רמזור שעוצרים.

אני עם VAG סיימתי לבינתיים.

פורסם
לקניתי לעצמי מאזדה 6 פרמיום פלוס נטולת כאבי ראש

חכה, רק קנית - עד עדיין לא יודע אם היא נטולת כאב ראש ;-)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כבר כמעט 3 שנים איתה, 0 בעיות :)

עריכה: למען האמת הגזמתי, אבל שנתיים יש לה.

בכל מקרה, כמו שכתבתי בינתיים אני אישית לא נוגע בוואג.

חברה מצויינת עם רכבים איכותיים, אבל אני בינתיים אקח מהם הפסקה עד שהם יתאפסו על עצמם.

פורסם

קשה קצת להשוות מקרה של "כשל בהסתרת זיוף" (אה, הם באמת חשבו שיצליחו להסתיר את זה. ברור שזה זיוף ולא כשל בהסתרה כפי שקראתי לזה), למקרה של כשל בתכנון.

מבחינת ההשלכות הטכניות ופתרונן - שני המקרים ייגמרו כנראה בריקול.

מבחינה משפטית - זיוף זה זיוף. כשל תכנוני - יכול להיות גם בתום לב.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
יצרנית הרכב הגרמניה, שמסובכת עד צוואר בפרשת זיוף רמות הפליטה ברכבי הדיזל שלה (...) פרשייה זו היא מכה נוספת לתדמיתה של החברה לאחר הפרשה במסגרתה נחשדה

איזו דרמה... "מסובכת עד צוואר", "מכה נוספת לתדמיתה של החברה" - כולה ריקול ובאשר לזיופים במנועי הדיזל אל דאגה, הם ייצאו מזה.

אני מחכה בקוצר רוח כבר שהחברה הזאת תפשוט רגל.

ואתה מודע לכך שבמידה שפולקסווגן תפשוט רגל יפשטו רגל עוד לא מעט מותגים שבבעלותה, נכון? ואתה באמת חושב שממשלת גרמניה תיתן לדבר כזה לקרות?

לאחר שבסופרב הקודמת שלי, 2014 ברמת גימור אלגנס עם מנוע 2000 טורבו, חדשה מהחברה! התחילו בעיות אני מאוד מפחד שוב לקנות רכב מקונצרן זה.

קודם כל בעיות של צריכת שמן, הרכב צרך שמן בכמויות מטורפות.

אחרי זה בעיות בגיר, בDSG6! לא מדובר בDSG7 יבש, אלא בDSG6 חצי רטוב. מאוד הופתעתי לרעה. וזה בנוסף לרעשים המתכתיים ששומעים בעת העברת הילוכים גבוהים.

חברה מצויינת עם רכבים איכותיים, אבל אני בינתיים אקח מהם הפסקה עד שהם יתאפסו על עצמם.

יש במה שכתבת "קצת" סתירה - מצד אחד אתה כותב שהרכב שלך סבל מטונות של תקלות, ומצד שני אתה כותב שמדובר בחברה מצוינת עם רכבים איכותיים. פספסתי משהו?

עריכה אחרונה על ידי stio
  • תוכן חדש...