Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוכריס, בוכריס, איך נפלת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תיאור של הספין נגד בוכריס והפעם ממעריב :

"על פי הפרסומים הערב בחדשות 10, הקצין עבר את בדיקת הפוליגרף מטעם החקירה, וענה על שלוש שאלות שבהן התקבלה התוצאה שלפיה דיבר אמת. בשאלה הרביעית, לעומת זאת, לא התקבלה החלטה חד משמעית. כמה דקות לאחר מכן שוגר לתקשורת ספין מצד המתלוננת א'. בהודעה שהופצה לכתבים הצבאיים באמצעות עורכי הדין של המתלוננת נטען כי "מדובר בפרסום שגוי באשר לבדיקת הפוליגרף". עוד נטען בהודעה שהופצה כי נמסר להן מהפרקליטות הצבאית "שתוצאות הפוליגרף של המתלוננת הן אמת ושל תא"ל אופק בוכריס הן שקר". הן טענו כי התוצאות נמסרו לקצין הבכיר ולעורכי דינו. בתביעה הצבאית לא מאשרים את הפרסום של עורכות הדין."

אני מניח שאתם מתחילים להבין מה קורה פה באמת.

כן.

אתה מצטט את הצד שבחרת דווקא להאמין לו, ומעדיף את גירסת ערוץ 10 על גירסת עורכות הדין של המתלוננת.

שויין...

עובדות עדיין אין פה, וכמו שזה נראה, זה הולך למשפט, ואנחנו נוכל לקבל החלטה יותר מושכלת, לאחר קריאת פסק הדין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 616
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם היו מגעים מיניים, אז בוכריס (1) שקרן גמור ו-(2) חייב בהדחה מיידית מהצבא, כי (1) אסור לקצין לשקר לממוניו ו-(2) אסור לו לקיים יחסי מין עם פקודות. אם כך נכון, אז הזובור הציבורי שהוא עובר - מוצדק. בריבוע.

אבל בוכריס אומר שלא היו יחסים כלל ועיקר, ואם היו, הרי הוא השקרן הגמור (גמור=מכחיש דברים שקרו).

הכל נכון, אם הוא שיקר והיו יחסים הוא צריך לעוף, ולשלם מחיר כואב. אבל מה יקרה אם הוא דובר אמת והמתלוננת שיקרה ? היא יוצאת נקייה, בה לא יגעו, היא לא תשלם שום מחיר, וזה מצב מאד בעייתי. זה מצב שמזמין עלילות והכפשות.

פורסם

לגבי הפסקה השניה- בוכריס לא סחב אף אחד אחריו, אנשים שמכירים אותו כולל פקודים ופקודות שלו נקטו יוזמה לנסות להגן עליו ועל שמו הטוב.

אני באמת לא יודע על סמך מה אתה קובע שהוא פישל ומתבטא בצורה כל כך נחרצת לגבי אשמתו כשהכל עוד טרי יחסית מבחינת החקירה.

למען הסר ספק- אני לא מגן עליו ואין לי מושג אם הוא חף מפשע או לא.

במידה ותוכח אשמתו אני מקווה שיקבל עונש שיעמוד בקנה אחד עם חומרת העבירה\ות.

הבעיה היא שבנקודת זמן זו גם אם יוכח שהוא היה חף מפשע זה כבר יהיה too late כי הנזק נעשה הן מבחינת המינוי שפספס והן מבחינת הפגיעה בשמו שכן ברור לכולנו שהיה והזוכה מכל אשמה- זה יקבל כתבה משנית באחד העמודים הפנימיים של עיתוני החדשות או כתבה שולית באתרי האינטרנט פשוט כי זה כבר לא "פיקנטי".

ולגבי הספק שאלה ספק תהייה שלך בכותרת השרשור- צר לי לומר אבל פתיחת השרשור הזה וחלק מהודעותייך הינן חלק מהתשובה לאותה כותרת.

מוות וחיים ביד הלשון.

לגבי הפסקה הראשונה שלך אני חולק על דעתך.

היו גם קצינים ומפקדים מגולני שתמכו במתלוננת.

יש לי כמה מכרים שהיו באגוז כשהוא היה מפקד היחידה, והם שמעו לא מעט קצינים ומפקדים שהביעו תמיכה מלאה במתלוננת, כולל כאלו שהכירו גם את המתלוננת.

אני מתקשה להאמין שנעשה מארב מתוכנן להוריד לו את הראש, למרות שהחקירה טרם הסתיימה.

יש לא מעט תהיות לגבי בדיקת הפוליגרף ולגבי ההתנהלות של עו"ד בפרשה, אך שוב, אני סבור שלא קמים בבוקר על רגל שמאל ומפילים קצין שיועד לגדולות.

אגב, עברתי במסגרת השירות בצה"ל ובשירות המדינה כמה וכמה בדיקות פוליגרף ללא שום בעיה, אך יש לי חברים שנפלו אפילו בשאלה על שמם הפרטי.

מעניין אם הבת של אותם אנשים (חו"ח) תבוא אליהם איזה יום אחד ותספר על המורה ביסודי שעשה לה ככה וככה לפני עשור, הם יגידו לה "חחחחח מתוקה כבר עבר מלא זמן מה את באה אליי עכשיו עם השטויות האלו יא מצחיקולה"

אף אבא לא יעבור על דבר כזה בשתיקה אם יעשו דבר כזה לבתו.

יתרה מזאת אני לא אתפלא אם אותו אבא ייקח את החוק לידיים, וישבור למורה את הלסת.

פורסם

מרטינז,

הוא מוזמן לתבוע אותה ובמידה ויזכה, גם יקבל מבית המשפט גושפנקא שהוא טהור וזך מכל רבב וגם יקבל כמה גרושים (לא למען זה עושים את העניין) שיכסו את הוצאות המשפט ואת שמו הטוב.

אבל, כמו שכבר אמרתי פעמים פה, אף אחד עדיין לא עשה את זה מהשמות הגדולים שהואשמו בשנים האחרונות, ככל הנראה כי אף אחד מהם לא מעוניין לפתוח מחדש נבירה בחומר הראיות מסיבות מובנות.

בכל מקרה, מידי שנה נעשים בישראל מאות (אם לא אלפי) מינויים צבאיים/פוליטים בכירים ובכל שנה מתפוצצות 2-3 פרשיות שגורמות לעיכוב/ביטול המינוי, זה תמים להחריד לחשוב שיד נעלמה גורמת לביטול המינוי של בוכריס (שוב, למה מי הוא???) אבל נשארת אדישה לעוד אלפי מינויים.

סגן הרמטכ"ל, אלוף יאיר גולן הוא חבר ילדות של אח שלי.

איך טיפס בסולם הדרגות ומונה לתפקיד אלוף פיקוד וסגן הרמטכל ושום פרשיית אונס לא צצה לה לטירפוד המינוי?

ע"י שמירת הז' בתחתונים והידיים בכיסים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש לי חברים שנפלו אפילו בשאלה על שמם הפרטי.

אף אבא לא יעבור על דבר כזה בשתיקה אם יעשו דבר כזה לבתו.

יתרה מזאת אני לא אתפלא אם אותו אבא ייקח את החוק לידיים, וישבור למורה את הלסת.

אז כנראה הם היו כל כך לחוצים שאי אפשר היה לכייל את המכשיר.

ובנושא שבירת הלסת, זה מאוד קל לשבור למישהו את הלסת על גבי הפורום. במציאות כנראה שאותו אבא יחטוף תביעה נגדית ואולי יכנס לכלא. גם אם השבירה מוצדקת לחלוטין - לא יודע אם זה מה שהכי יעזור לאותה בת היפותטית... בקיצור, שלא נדע מקרים כאלה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
(א)אף אבא לא יעבור על דבר כזה בשתיקה אם יעשו דבר כזה לבתו.

(ב)יתרה מזאת אני לא אתפלא אם אותו אבא ייקח את החוק לידיים, וישבור למורה את הלסת.

א. אני יודע, אבל לומר על בנות של אנשים אחרים שהן צריכות ללכת קיבינימט כי פג השעון עצר הוירטואלי שנפתח להן - זה משום מה קל יותר.

ב. נקודה מעניינת, שים לב שרוב הפעמים האנשים שיוצאים כנגד אותן מתלוננות הם אנשים שמחזיקים בדעות על הסקאלה היותר שבטית/מיליטנטית. יצא לי לשוחח עם איזה ברנש על פרשת מגל כשזה היה עוד חם, הטריף לו את השכל שרוטנר פרסמה סטטוס על מגל בפייסבוק והכפישה את שמו. כששאלתי אותו אם זה היה קורה לאשתו מה הוא היה עושה הוא נתן תשובה לזו של דיסקו מעמוד קודם. סטטוס בפייסבוק? טירוף! שגעון! בושה וחרפה! לום לפרצוף? בטח, legit.

הצביעות, או הצביעות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מרטינז,

הוא מוזמן לתבוע אותה ובמידה ויזכה, גם יקבל מבית המשפט גושפנקא שהוא טהור וזך מכל רבב וגם יקבל כמה גרושים (לא למען זה עושים את העניין) שיכסו את הוצאות המשפט ואת שמו הטוב.

אבל, כמו שכבר אמרתי פעמים פה, אף אחד עדיין לא עשה את זה מהשמות הגדולים שהואשמו בשנים האחרונות, ככל הנראה כי אף אחד מהם לא מעוניין לפתוח מחדש נבירה בחומר הראיות מסיבות מובנות.

בכל מקרה, מידי שנה נעשים בישראל מאות (אם לא אלפי) מינויים צבאיים/פוליטים בכירים ובכל שנה מתפוצצות 2-3 פרשיות שגורמות לעיכוב/ביטול המינוי, זה תמים להחריד לחשוב שיד נעלמה גורמת לביטול המינוי של בוכריס (שוב, למה מי הוא???) אבל נשארת אדישה לעוד אלפי מינויים.

סגן הרמטכ"ל, אלוף יאיר גולן הוא חבר ילדות של אח שלי.

איך טיפס בסולם הדרגות ומונה לתפקיד אלוף פיקוד וסגן הרמטכל ושום פרשיית אונס לא צצה לה לטירפוד המינוי?

ע"י שמירת הז' בתחתונים והידיים בכיסים!

אני חוזר על מה שסיפרתי קודם - ניסיון לטפול אשמת הטרדה מינית, יחסים מיניים, והריון של מזכירתו של קרוב משפחה שעבד בהסתדרות, כדי לפנות את המשרה שלו. המזל שזה נעשה בצורה שלומיאלית ביותר - מכתב שכביכול נשלח לממונה עליו מטעם המזכירה. כשנשאלה המזכירה היא כלל לא ידעה במה מדובר. סיטואציה כזו עם אישה שכן משתפת פעולה ונעשית בצורה קצת יותר מתוחכמת לא הייתה מסתימת כל כך מהר.

ו "תכנית הנאנסות" של משרד יחסי הציבור של מורל מראה שאפשר היום למצא נשים שיתלוננו כנגד כל אחד, לא משנה איפה היה הז' שלו.

פורסם (נערך)

ובנושא שבירת הלסת, זה מאוד קל לשבור למישהו את הלסת על גבי הפורום. במציאות כנראה שאותו אבא יחטוף תביעה נגדית ואולי יכנס לכלא. גם אם השבירה מוצדקת לחלוטין - לא יודע אם זה מה שהכי יעזור לאותה בת היפותטית... בקיצור, שלא נדע מקרים כאלה.

מדובר בילדה שגידלת אותה ודאגת לה יותר ממה שאתה דואג לעצמך. אם היא לא אוכלת, גם אתה לא אוכל.

אם היא לא ישנה, גם אתה לא. אם היא עצובה, אתה יותר עצוב ממנה.

יש כאלו שלא יחזיקו את עצמם וישברו את הכלים.

אינני יודע מה מצבך המשפחתי, אך כאבא לילדים (מדהימים!) המקרים הללו יכולים להוציא אותי מדעתי.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם
אם היא לא אוכלת, גם אתה לא אוכל.

אם היא לא ישנה, גם אתה לא.

אם היא עצובה, אתה יותר עצוב ממנה.

ההמשך אמור להיות:

"...אם אתם עושים לנו עוול, הלא ננקום?"

פורסם

ניר, השאלה מה אב היה עושה במצב זה או אחר נשמעת לי פחות רלוונטית, מקרים וירטואליים בנות וירטואליות וכו'. גם לי קל לומר שהייתי לוקח מצ'טה ויוצא למסע הרג, בפועל כנראה שזה לא היה קורה כי לדפוק לי את החיים בשביל תאוות נקמה לא נשמע כמו הפתרון הכי יעיל לאיכות החיים של הבת הדמיונית שלי, ויותר כמו פתרון אנוכי לעצבים שלי, אבל לך תדע.

השאלה המעניינת, לדעתי, היא האם אותם האנשים שתומכים בחוק התיישנות זריז למי שלא התלוננה מהר מספיק (הוזכר כאן 3 שנים, לדוגמא), סבורים שגם במקרים האלו יש לסלוח לאותם נאשמים עקב התיישנות?

למען הסר ספק, השאלה היא פסאודו-רטורית - ברור לי מה התשובה. המטרה היתה להציג את הצביעות של חלק מהאנשים, ואיך כשמדובר בבנות/אחיות/נשים של אנשים אחרים קל לזרוק אותן לקיבינימט בתהום הנשיה.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אור, אתה לא מסוגל (או לא רוצה) להבין שבחלק ניכר מהמקרים האלה המתלוננות לא עושות את זה לבד, אלא מחפשים אותן בכוח אנשים שנשכרו לצורך זה. זאת התופעה הפסולה, לא התלונה עצמה. גם במקרה של בוכריס - הרי אם יימצא שהוא אכן עשה את המעשים האלה, יקבל סנקציה פלילית, ועם הרעש כיום, היא גם לא תהיה קלה.

שזה לא משנה את המניע הפסול של אלה שחיפשו אותו ושוב, הכוונה היא לא למתלוננות (ככל שיש אמת בדבריהן, וכמו שזה נראה עכשיו, נבין את זה די מהר בעזרת בית המשפט).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן,

לא מסכים איתך, אין באיוורור שלדים מהארון שום דבר פסול.

הפסול היחיד הוא מה הוא עשה באותה תקופה והאם מדובר בעלילת דם או שיש דברים בגו.

פורסם (נערך)

רומן, אתה לא מסוגל (או לא רוצה) להבין/לקרוא הודעות שלי. התייחסתי ממש ספציפית לנקודה הזו שלך כאן, ואתה אפילו הגבת לה בעצמך.

אם אתה טוען ברצינות שהבעיה החמורה במקרה הזה היא לא שהבחור אנס, אלא שהאונס הזה נחשף מסיבות "פסולות" (נניח סיכול משרה), אז אני חושב שהדעות שלך מדברות בעד עצמן, והדעה שלי עליהן הובעה בהודעות האחרונות.

אם אתה טוען שהמתלוננות מעלילות עלילות שווא בשביל סיכול פוליטי, אני ואתה אומרים את אותו הדבר, ונדמה לי שיש גם תגובה שלי בשרשור בה אני טוען שלדעתי יש להחמיר, מאוד, עם הענישה של עלילות שווא שכאלו.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם (נערך)
ההמשך אמור להיות:

"...אם אתם עושים לנו עוול, הלא ננקום?"

ננקום! :-)

המטרה היתה להציג את הצביעות של חלק מהאנשים, ואיך כשמדובר בבנות/אחיות/נשים של אנשים אחרים קל לזרוק אותן לקיבינימט בתהום הנשיה.

מסכים לחלוטין.

שזה לא משנה את המניע הפסול של אלה שחיפשו אותו ושוב, הכוונה היא לא למתלוננות (ככל שיש אמת בדבריהן, וכמו שזה נראה עכשיו, נבין את זה די מהר בעזרת בית המשפט).

אינני סבור שחיפשו אותו.

כמו שנכתב לעיל, ישנם מאות ואלפי מינויים בצה"ל/מוסד/בשב"כ שעוברים ללא בעיות.

לצערי, עו"ד של המתלוננת גורמות לתבערה בתקשורת ומתדלקות אותה היטב, בעיקר למטרות האישיות שלהן, על גבה של המתלוננת.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi

• תוכן חדש...