Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרוני וג'רמי, לכל המארגנים ולכל המשתתפים - תודה!!!

היה מדהים!

ממש ממש נהניתי ואני מצפה לאירוע הבא, בתקווה שהוא יהיה באיזור.

בהתחלה סבלנו, אח"כ הבנו שזה היה גשם נדבות!

כמובן שהכי נהניתי מהסיבובון ששמר עשה לי בZX..

תודה שוב!!

עדיין מתרגש,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה למארגנים!

היה נהדר, חוויה נהדרת.

מי ייתן שניראה עוד ועוד ג'ימקאנות(מתאים לי אחת כל חודש ;) )

פורסם
אני לא בטוח... למרות שהנהג של הב.מ.וו נסע יפה מאוד והראה לכולם מזה הנעה אחורית...

בכל אופן הראלי של יובל אוטו גרזן וגם הוא נהג תותח...

תודה על השבחים ,אבל לא הייתי קרוב לנצח....

הנדברקס פגום וזיכרון עוד יותר פגום(לא הצלחתי ליזכור את כיוון החיצים על הקונוסים...)

בנוסף לנהגים ברמה גבוהה מאוד הבטיחו שאני לא אהיה בין המקומות הראשונים:roll: ....

בכל מקרה ,למארגנים ,קבלו ח"ח על הכל ! , היה אחלה :wink: .

הגלוז.

wrx 2001 8)

פורסם

תודה לכולכם על ההשתתפות - הזמנים אצלי. הודעה מסודרת תגיע מחר בבוקר, כרגע תנו לישון... עמדתי על הרגליים במשך 5 שעות, עם גרביים רטובות, בקור עז, רוחות וגשמים (אה, וזאת גם הסיבה היחידה שלא ניצחתי, אם מישהו תוהה, אה וגם העובדה שהאוטו בהרצה אחרי הראש ולא עברתי 5K סל"ד והעברתי לשני בחצי מהמסלול והרברס לא נכנס טוב ו... חכו, אני אחשוב על עוד תירוצים :wink: )

לילה טוב לכם ושוב תודה שהגעתם!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כן היה חבל"ז

רק חבל שהלכתי לפני המקצה השני

בכל זאת היה תענוג לראות את ה MAZADA , חיפושית,BMW וכמובן את גירמי

(309)

בקשר ל saxo היה יפה אבל עדין....

בכל זאת ה BMW נתן הופע בלתי נשכחת

ופעם הבאה אל תשמרו את הטובים לסוף!

ובקשר לגשם, יש לנו מזל 5 דקות אחרי שהיתחילו

הפסיק הגשם.

הBMWנתן בראש לכוווולם!!,לא סובארו ולא נעליים! בני נהג שהתחיל מחיפושית עם אותו ג'וק נימשך למה שהוא היום! אני למרות זאת לא רציתי להשתתף אקב בעיה בפרונט אבל לפעם הבא ניתן הופעה.

Fast trafic keep the left.

מחפש:גלגל תנופה למנוע TYPE4 של 411-412 או טרנספוטרטר 215מ"מ או 210, אם למישהו יש או יודע היכן ניתן לפרק/ להשיג. תודה

אירועים הבאים:מיפגש סופ"ש ב5.11.05 משעה 10 בבקור.

מיפגש מקוררי אוויר ב11.11.05 במיגרש איקאה -נתיניה.

פורסם

רוני שמת רברס בג'ימקאנה ?

מה עשיתם שם למען השם ?!

אני מתאר לעצמי שהבימר זה שלומי בכבודו ובעצמו. אני צודק ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
רוני שמת רברס בג'ימקאנה ?

מה עשיתם שם למען השם ?!

אני מתאר לעצמי שהבימר זה שלומי בכבודו ובעצמו. אני צודק ?

דניאל.

הבימר היתה לבנה. התוצאה שלה לא היתה כ"כ טובה, היא פשוט ננהגה עם המון שליטה והנהג נתן שאוו יפה (הוא נסע קצת על הצד).

פורסם

היה מדהים ולמרות הגשם והקור היה כיף גדול!!

המסלול, הסדר, הארגון, הביצוע, המירשול ללא פשרות...פשוט רמה בין לאומי.

רוני וגרמי הרימו ארוע מוטורי ראשון מסוגו ומגיע לכם כל הכבוד!!

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

גם הודעה קצרה לפני שאני נותן לרגליים המסכנות שלי לנוח.

היה באמת ארוע מוצלח. מישהו שם למעלה תגמל אותנו על העקשנות וההחלטה לא לדחות בגלל מזג האויר, ודאג להרטיב את המסלול לטובת הכיף, השואו ופחות שחיקת צמיגים, וסגר את הברזים לכל משך הג'יקמאנה.

המון תודה לכל החברה' שעזרו בארגון - המרשלים, המזניקים, מודדי הזמנים, רושמי התוצאות, מסדרי הקונוסים, הצלמים. בלעדיכם זה לא היה אפשרי לקיים ארוע כל כך מוצלח.

המון תודה לכל הנהגים הותיקים והמנוסים שנתנו שואו מצויין ומהנה, והפגינו יכולת נהיגה מרשימה, גם אם זה לא תמיד התבטא בזמנים הכי טובים עקב פגיעה בקונוס סורר או קצת יותר מדי החלקות...(אם יש דבר כזה :-) )

עוד יותר פרגון לכל הנהגים שזו היתה להם פעם ראשונה שהשתתפו בארוע כזה. אני מקווה שקיבלתם טעם לעוד.

וכמובן תודה ענקית לכל מי שבאו לראות, להתרשם, לעודד ולהריח גומי שרוף.

והכי תודה לשפיצר וצ'יקו שמחזיקים את השפיצרינג ומאפשרים לקיים ארועים כאלה!! :ok:

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

גם אני בין אלה שבאו לראות את החבר'ה נהנים נשארתי כמעט עד הסוף שכולם כבר התחילו ללכת...

מאוד נהנתי בעיקר נהנתי לראות את השואו שנתנו החיפושית וBMW שמה לעשות הנעה אחורית שולט פה ביד רמה למרות שמאוד אהבתי את הנהיגה של ג'רמי ב309 שהייתה מרשימה להפליא...

מה שכן יש לי טיפה ביקורת על המסלול שיכל להיות מאורגן טיפה יותר טוב אבל לא נורא פעם הבאה יהיה יותר טוב! היה כיף מאוד!!!!!!!!

למה? ככה!

פורסם
סיכום האירוע במילה אחת:

כיף!!!!

רק "כיף" ? או "מוי כיף" ? :lol:

והכי תודה לשפיצר וצ'יקו שמחזיקים את השפיצרינג ומאפשרים לקיים ארועים כאלה!! :ok:

השם של המקום, שפיצרינג, מבוסס על שמו של "שפיצר" ושילוב עם המילה "רינג" עלמנת להדמות אותו לנורבורינג ? :roll:

--

ומתי פעם הבאה? :p

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

השם של המקום, שפיצרינג, מבוסס על שמו של "שפיצר" ושילוב עם המילה "רינג" על מנת להדמות אותו לנורבורינג ? :roll:

אכן כך. רק לא להדמות, יש הבדל מזערי בין נורברגרינג לשפיצרינג [הייתי אומר משהו כמו 21 וחצי ק"מ]. :wink:

באסה, פה בצפון לא הפסיק לרדת גשם [עד עכשיו הוא לא מפסיק לרדת, מבאס לנסוע את הדרך הזאת הלוך וחזור ולבסוף להבין שאין תחרות] וזוהי רק אחת מהסיבות שלא הגעתי [אני ועוד חבר התכוונו להגיע ולהשתתף]. לפעם הבאה, אנחנו כבר בטוח נגיע.

משיחה עם אחד המשתתפים [ניצן, שלא נשאר עד הסוף], הבנתי שהיה אחלה, ומאוד מהנה, אם תוכלו לתאר את המסלול עם פחות או יותר המרכיבים [360, כמות הרוורסים וכו'], אני מאוד אודה לכם, אם מישהו יוכל לאייר זאת, זה יהיה עוד יותר טוב.

אני מבין שבסופו של דבר, מי שניצח הוא ג'ון עם הקרפדה ולא קובי [עם האביזה הצהובה]?!(חסר סבלנות, אני יודע)

ואני משער שמי שנהג על הב.מ.וו המדוברת הוא גיא ב"צ*, הלא כך?

ג'רמי ורוני [כמו גם שאר המארגנים אם היו], כל הכבוד לכם!

אלון

*אינני יודע אם מותר [או כדאי] לפרסם שם מלא.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...