Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היינו אצל שניהם.

שניהם מומלצים ויסודיים. אצל שפירא זה מופע לחובבי יידישפיל.

כן, זה אולי לחובבי הז'אנר (אבל בכל זאת הוא מצחיק).

alfa 156 2.5.

פורסם

רק להביא בחשבון - צריך לקבוע תורים לפני שמתחילים לעבוד על ההריון. :evil:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תגידו, למה צריך ללכת למומחה בעל שם בשביל סקירת מערכות? (או שמדובר על מקרים חריגים?) הלכנו לאן ששלחו אותנו והיה אחלה רופא שעשה עבודה טובה ויסודית ואף ניצח אותי בהתערבות כי הגעתי אליו בטוח שתהיה לי בת.

נ.ב מזל טוב והריון קל ובריא לאישה ולעובר

פורסם (נערך)

לפני 11 שנים, אחותי הלכה לסקירת מערכות אצל מישהו שנחשב מאוד טוב, לא הטוב ביותר אבל בהחלט מומלץ וטוב. לא זוכר מי זה בדיוק היה, בכל זאת 11 שנה.

בבדיקה הוא אמר לה שיש להפסיק את ההריון מיד מכיוון שיש בעיה בהתפתחות המוח ושתקבע תור להפלה. כן כן, לקבוע תור להפלה.

אז היא החליטה ללכת ל second opinion אצל באמת הטוב ביותר בסקירת מערכות, במיוחד בתחום המוח, בעל שם עולמי - פרופסור מלינגר (לא המלצתי עליו כי הוא מהמרכז).

מלינגר אמר לה שהרופא הראשון פשוט טועה ולהמשיך את ההריון כרגיל, לדעתי הוא אפילו הציע לדבר עם הרופא הראשון עקב חומרת ההחלטה שקבע.

בקרוב מאוד הבת הראשונה שלה תחגוג בת מצווה.

מיותר לציין שבשלושת ההריונות הבאים היא כבר הגיע ישירות לפרופסור מלינגר.

כשאנחנו היינו בהריון הראשון היא אמרה לי דבר כזה: כשהכל בסדר אז הכל בסדר, אבל כשיש ספק קטן או גדול, גם ככה אתה בסופו של דבר תגיע לטוב ביותר, אז תלך כבר מראש לטוב ביותר ותהיה שקט.

אני מסכים עם הגישה שלה ואכן הלכנו למלינגר. אחי הגדול לעומת זאת בגישה שלך והלך למי ששלחו אותו.

עניין של החלטה של כל זוג וזוג, לא עניין של צריך או לא. מאחל שהכל יהיה בסדר ולא יהיו שום ספקות, ללא קשר למי ילכו. הריון קל ובריאות טוב.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון,

טוב שרשמת את זה, רציתי להוסיף אזהרה קטנה שקיבלתי כשהלכנו לברונשטיין.

חברה טובה אמרה שהוא ידוע כמחמיר מאוד/מדי, וגם אם הוא מגלה מום כלשהו לא לקבל רק על סמך האבחנה שלו החלטה, אלא ללכת לקבל חוו"ד מקצועית נוספת.

תואר שם מקרה לא רחוק ממה שתיארת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בין שניהם - היכן שיהיה תור פנוי. אנחנו היינו פעמיים אצל ברונשטיין, יש לו את הבדיחות הקבועות. למשל, במקרה שזו בת: "פה יש פגם שיעבור לבד בגיל 16 - קרום בתולים". אופטימי מצידו :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יותר נכון ריאלי.

ודואג לפרנסה בעוד 20 שנה.

מזכיר לי את הבדיחה על הקומוניסטים ומפעל הגומי בארה"ב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...